72

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да ходят да си се бият в Украйна или да сменят властта, руснак бежанец в момента няма как да има!!

71

6пъти бягам в чужбин

преди 1 година

МВР служители изнасят Тероризъм в целият Европейският Съюз преследват жертвите до смърт!От МВР защо мълчат?.......................Мирослав Германов

70

До 71

преди 1 година

Достатъчна за какво? Подготвена за какво? Дано не се налага да се бият. Повечето ни военни са чиновници и шофьори. Ми те дори не могат да стрелят като хората. Летците ни не могат да пилотират като хората - нямат достатъчно часове. Колко пъти са изкарвали танковете за учение? Нищо не ни е наред. Не ми ги хвали. Имам комшии и ги виждам що за стока са.

69

Анонимен

преди 1 година

Ами права е жената - дамските тампони и превръзки са превързочни материали. Могат да се използват при наранявани за ограничаване на кръвозагубата.---Тъй, тъй, взимаш си едни такива, че си ги купуваш и сам и беж из калта на Украйна. Прайлно, мноу прайлно.

68

Анонимен

преди 1 година

Жалка Русия. Местните и трубадури са в потрес, читава опорка не остана, с която да се мятат на амбразурата.

67

Факт

преди 1 година

За първи път в историята имаме бежанска вълна защото страната на бежанците е нападнала някой, а не обратното.

66

Артелчик

преди 1 година

Спакойна таварищи, руският тампон е най-разширяващият се тампон в света, това се налага, поради специфичната душевност на женщини!

65

До 74

преди 1 година

Ти как ще действаш..

64

Костя Копейката

преди 1 година

Ни *** вервам - това е западна пропаганда. Такива работи не могат да се случват в най-великата армия на света. Не ни вкарвайте във войната, трябва да слушкаме Путин и да си трайкаме. Рассия, Рассия! НАТО вън, НАТО вън!

63

До 74

преди 1 година

Па много ясно че ще бягам , който иска война да отива да се бие

62

Бай Дрън

преди 1 година

Абе навремето като служех в БНА, после БА, пак само тюфлеци. Добре, че бяхме трима четирима да си направим импровизирана фитнес зала на поляната и да се подготвяме. Идва ротния и казва, който не изпълни норматива за коремни и на ирания, няма ПИГО. Само аз го изпълних да се еа, ротния се завъртя един път на лоста и се отказа.Естествено, разбра каква простотия бе разпоредил. Ама тогава бяха гладни години-1990-91-92. Пак си носехме от вкъщи , хаха.

61

Анонимен

преди 1 година

Зомбираните от пропагандната машина на Путин руснаци изтрезняват бързо. Диваните турбо патриоти се втурнаха към съседните страни да бягат от прехвалена си рай, включително и към джендърската Европа. Не се колебаят да прескачат границата дори на Казахстан, който трябваше да се вразуми и дори да си изпати като украинците според заканите на един руски пропагандист, само защото отмени парада си на 9 май. Жалка картина от рашкопитеци.

60

Анонимен

преди 1 година

Жената ги е посъветвала да си купят тампони по една проста причина - не им раздават аптечки и трябва да си ги купуват сами. Прочети статията - тя реално ги съветва какво да си купят, защото им се дават само оръжие и униформа и дотам.

59

Анонимен

преди 1 година

Ще е много смешно като започне мобилизацията в България. Как разни смели форумни коментатори ще се юрнат да бягата от страната.

58

Анонимен

преди 1 година

Не знам каква армия е нашата, българската, със сигурност не е по натовски стандарт, ама съм сигурен, че при мобилизация няма да те оставят сам да си купуваш бронежилетка, каска, ботуши, спален чувал и подобни. Да ме прощаваш, но да тръгнеш към онези с хаймарсите с оборудване, което сам трябва да си купиш - това е висш цинизъм.

57

Iv

преди 1 година

34ти, аз ти говоря за подръчни средства. Ти ако излезеш с група 10-15 човека в Рила спринцовки от НАТО ли си носиш? Хората са тръгнали да се забавляват, не да мъкнат военна екипировка. Въобще не ми пука за армиите им, нито на едните нито на другите. Колкото да тази статия - сигурен съм, че е изопачена и предупрежденията са били към жени.

56

Анонимен

преди 1 година

До до 54, да аз сериозно! Като брой армията ни е достатъчна и добре подготвена, доколкото може да се подготвиш със съветския скрап, който е на въоръжение. Проблема са мазниците като Борисов, заради когото сме останали без качествено въоръжение! И пак казвам, български войник не краде перални и тоалетни чинии!

55

До 20

преди 1 година

Що ти как се опълчи на Бойко? Утре и тиквата да е на власт и стане война ще си същия шошляк като тия

54

Анонимен

преди 1 година

А бе никой не ги кара да си купуват тампони. Четете внимателно- една жена ги е посъветвала.

53

Анонимен

преди 1 година

Всички фашисти ще бъдат ликвидирани, вкл. тези в ЕК