43

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме нормална държава, а не бананова република президентът щеше да направи извънредно включване с искане цялата измислена държавна администрация на РСМ да дойде в София и да се извини.

42

Анонимен

преди 1 година

Освобождението на Македония ще бъде както Русия освобождава Украйна.

41

Анонимен

преди 1 година

Да им хак на нацитата. Това постигнаха с желанието си македонците да признаят че са българи!

40

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, кой предаде България като пусна Северна Македония. ГЕРБ, ДПС, ДБ, ПП, БСП - тези предадоха България! Предателството е най-гнусното престъпление към народа ти.

39

Анонимен

преди 1 година

Много отдавна съм казал как да се излекуват северномакедонците. Ембарго, край на подаянията от страна на България, вкарване в европейския дневен ред за крайни действия относно македонския краен национализъм. Забрана северномакедонски граждани да пътуват на територията на Европейския съюз! Да останат гладни, жадни, на студено и така ще преживеят един катарзис. Като не трябва да ги демакедонизираме със специална операция!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Севернотитостанците са най пошлото нещо което се е раждало на Балканите

37

Анонимен

преди 1 година

Македония е нещо като Българската Украйна.Същите работи правят украинците като чуят руският химн.Държание едно към едно с Македонците.Говоря за преди Русия да нападне.А Путин нямаше железни нерви просто.

36

До 47

преди 1 година

Два реда глупости безсмислици.Какво е продал глупи?ББ възстанови държавата и върна самочувствието на хората,а олигарсите които изпуснаха контрола му скроиха шапка за свои интереси.Гешев добре ги беше подпукал наред ,затова скочиха и продължават с поставени лица.

35

Gogo

преди 1 година

Борисов е един от най-големите врагове на българския народ! Продаде лошия материал за злато, пачки и имоти! Долен предател е тиквата!

34

Петров

преди 1 година

Они щто свиркаа, запита реторично гения от Банкя.

33

Анонимен

преди 1 година

Поне Борисов обърна внимание и се застъпи,другите що дремят?Едни временни граници станаха етнически по болшевишки,след като минимум 11 века назад населението се е определяло за българско,а има данни и за 5 век от времето на Конраг.Как в Албания и Сърбия има българи,а точно в РСМ с преобладаващо българскаизчезнаха след 1944 г.Опозицията знае много добре как.Наш платен родоотстъпник проф.,от гладните писал,че македонския е книжовен,а българския изкуствен.А кога е имало книжовен "македонски"?

32

ХИЧО

преди 1 година

Много ми е кеф,че макитата отидоха на трето место в групата

31

Анонимен

преди 1 година

Ток за македония, когато се научат да стоят мирно на Българския химн

30

Анонимен

преди 1 година

Бихме селяндурниците! Подпикват газ в момента!

29

Анонимен

преди 1 година

Не позволявайте шепа *** да ни разделят.

28

Анонимен

преди 1 година

Българският юношаски отбор победи македонските милионери . ха ха ха

27

Браво

преди 1 година

Победа на България..............така им се пада на макетата................1:0 за българите!!Браво..........юнаци!!!

26

В близко бъдеще

преди 1 година

Като ги попритиснат още малко шиптърите, ще се сетят, че са българи и ще искат да станат автономна част от Република България.

25

ХИЧО

преди 1 година

Бихме ги с 18-сет годишни момчета.Браво българи..

24

Само питам...

преди 1 година

А защо България продългава да има търговски и дипломатически отношения с тази страна ? МАЗОХИСТИ ЛИ СМЕ ? ИЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ *** НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРСКИ ХИМН... ЗНАМЕ ... ПАСПОРТ ... Наши политици се били "възмутили" .... Осъдили били остро тази вандалщина ... Значи те да горят български паспорти... да рушат български паметници ... да ни обиждат ... пък ние ще се възмущаваме ...... А, СОПА ДЕ.