103

Анонимен

преди 5 месеца

Струва ми се, че едно оплакване от БФС и отделно такова от МВнР биха изиграли дисциплинираща роля за Футболния съюз на Република Северна Македония - той ще бъде наказан със солидна глоба плюс един-два мача без публика. Заслужават си го.

102

Димитър

преди 5 месеца

До ПетровДвуличен миризливец от БанкИ. Нямам думи да го опиша това нещо, което по неведоми пътище господни ни беше министър - председател

101

Храни куче да те лае

преди 5 месеца

Същото става от 2014 година между Русия и Украйна. Не се чудете защо Русия удари Украйна. Два народа с почти еднакъв език се намразиха до ***. Кой е виновен? ---Управниците - винаги рибата се вмирисва откъм главата.

100

Цар Самуил

преди 5 месеца

Пелето го каза в ефир най-съществено за простоти*ята и злобата на северомакедонците-" Как може да освиркваш химна на баба си и дядо си"??? Същите които преди 100 г. са наричали нашата родина- Горна България. Правилникът на УЕФА предвижда изхвърляне от всакъкви турнири и за др. обиди.

99

Северномакедонците

преди 5 месеца

Спечелиха!Може вече нищо да не играят.В очите на света те спечелиха световното първенство по простотия!Те и техните фенове!Аз съм на 60 години и съм гледал всякакви мачове навсякъде по света,но такава явна простотия никъде другаде не съм видял!Браво комшии!Продължавайте все така,Вас никой не може да Ви стигне!

98

ЬЬЬ

преди 5 месеца

Най-голямата грешка на българските "политици" в международен план е даването на разрешение на ремс за начало на преговорите за членство в ЕС,но има още една поправителна сесия-да не дават съгласие по определени преговорни глави и така да блокират членството на тия фашисти в ЕС докато не започнат да зачитат истински европейските правила.Такива нямат място в ЕС.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм п р ос т и вие сте п р о с ти и се разбираме! Държава на овцете,винаги искат отпред да е чобанин,ББ голям чобанин по природа и от сърце! Беее,беее

96

Анонимен

преди 5 месеца

Фашисти!

95

Софиянец

преди 5 месеца

Оогледнете македонците и мислете за нашите туулупи. Един народ сме, с един манталитет и култура. Ние просто имахме късмет да влезнем в ЕС (без да заслужаваме), и малко от малко се цивилизовахме. Ама не много ...

94

Анонимен

преди 5 месеца

Браво,имате напредък,поне не показвате снимката на лидера на толупите,най-добре спрете да пишете за него.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Апогей на малките, комплексирани държави имащи се за великани. Тъжно и смешно е да се взираме в дребнавостта, малоценността на другия, влизаме му в тон, който не е на нивото на израсъл тези комплекси.

92

Пешо

преди 5 месеца

А когато техния химн беше освиркван, нищо не казахте! Това се нарича лицемерие, прекрасно описващо политическия ни "елит"

91

Vol'Jin

преди 5 месеца

Цял живот аз гледам хора дето не са на мястото си и са на места и позиции , където природната им тъпота им позволява да направят големи бели!

90

Анонимен

преди 5 месеца

ЗАЩОТО САМО В ЕДНА СТРАНА В СВЕТА ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА СТОИ ПО-НИСКО ОТ ДАТАТА НА СКЛЮЧВАНЕ НА ЕДНО ПРИМИРИЕ МЕЖДУ ДВЕ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ-3 МАРТ! ДА, ТОВА Е ПРИМИРИЕ ,А НЕ МИРЕН ДОГОВОР! ИМЕННО ЗАТОВА СЕ ДОПУСКА Т.НАР. БЕРЛИНСКИ ДОГОВОР! Не оправдавам РСМейците ,а напротив ,но вината в тяхното отношение към нас тях трябва да се търси и у няшето робофилско мислене!

89

Анонимен

преди 5 месеца

Бибитко, я ми припомни кой гласува да ги пуснем в ЕС, че нещо не се сещам.

88

Morski

преди 5 месеца

Питам се при толкова голямата сервилност ,стигащо до робско мислене към Русия по отношение на "освобождението" и нацвъкани навсякъде по столицата ни само руски паметници и имена на улици ,че ЗАЩО РСМейците НЕ СА НИ ТОЛКОВА БЛАГОДАРНИ за тяхното освпбождение от Османската Империя? НАЛИ НИЕ СМЕ ИМ ОСВОБОДИТЕЛИ,ПЪК СЕГА НИ НАРИЧАТ САМО С ОБИДНИ ДУМИ! ТОВА Е ВЪПРОС КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ РОБОФИЛИ, ДА ОБЯСНЯТ РОБСКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ!

87

Анонимен

преди 5 месеца

Че точно Баце ревеше най-много за интеграцията на Западните Балкани и че трябвало да бъдат приети бързо в ЕС или е забравил?! Айе сега не им давайте ток, нали помолиха преди няколко дни за внос на ток от нас, да си светят с крясъци!

86

Анонимен

преди 5 месеца

а кой ще осъди Борисов е въпроса

85

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Какво лицемерие. Винету, който за 12 години даде всичко от себе си македонците сега да ни мразят, сега го играе патриот за да гушне гласа на още някой заблуден индианец. Кой направи договора за приятелство с македонците? Винету. Следеше ли Винету дали се спазва договора? Разбира се, че не. Подлъга ги, че може да влязат в ЕС без да си мръднат пръста и накрая оу, вижте ме какъв голям патриот съм. Срам за Винету!

84

Анонимен

преди 5 месеца

Тия на снимката са чутори, а не глави...