63

макеета

преди 1 година

кво свиркате бе скоро това ще е и вашия химнаахахахахахаха

62

До 82 маке

преди 1 година

Е най после някой правилно да изпише Блгариа,а не непонятното Бугариа.Макар и без " ъ" и " я' които караджицата ви отне от кирилицата за да се сближите със сърбите.Ако коментара е честен от интелигентен човек,благодаря!Всичко се разбира,защото е стария народностен говор който е оставил следи така или иначе от баби и дядовци и защото основата е идентична.

61

Анонимен

преди 1 година

А кой ще осъди Борисов?

60

Ми вие сте

преди 1 година

кат укри и руси. СОПОЛАНЦИ.

59

Маке

преди 1 година

Честитки до Блгариа за победата. Македонците согореа во желбата да победат во соседското дерби. Пресуди играчот повеке за Блгариа и мотивациата на младите фудбалери. Неприатно ми е и жал ми е за односот на публиката кон химната и фудбалерите. Очигледно омразата мегу двете страни налагана последните години од политичарите е прекалено голема. Се надевам дека во иднина односите ке се подобрат.

58

Анонимен

преди 1 година

тва не е даже и македония ...тва е СЕВЕРНА македония с малка буква ,, не знам дали са прекръстили Александър СЕВЕРНО македонски

57

Анонимен

преди 1 година

Само Борисов осъди поругаването на българския химн, къде са другите ни политици, далавераджии и продажници.

56

Анонимен

преди 1 година

Борисоф например доста разбира от европеиски ценности..например пачки с евра и златни кюлчета в чекмеджета

55

Тъжно

преди 1 година

Аз си мислех, че Турция ни е враг.Батко, тия карикатури ако имаха малко военна мощ до сега да са пред София.Определено врагът в днешно време идва от към Западна България.

54

Анонимен

преди 1 година

Поздравления за коментаторите, които с прав текст им казаха, че са измислена държава! Това трябва да е българската политика: да се повтаря, че са една измислица. Македонски народ, език и история не съществува!!!

53

До 52

преди 1 година

Нищо общо Македония и Украйна,абсолютно нищо.Това различни казуси.Украйна е превзета през 18 век и поробена" Новорусия,помещици и крепостни селяни.Чети Тарас Шевченко.А това са земите на прабългари,траки,скити,близки родственици племена от Стара Велика България.Къде е гроба на Кубрат,къде е Фанагория?Излагаш се!

52

Анонимен

преди 1 година

Северна Ментакодония опуши кюнеца. А как само е канеха цяла седмица да ни вземат скалпа.

51

Анонимен

преди 1 година

Формата е временна - класата е вечна.

50

Анонимен

преди 1 година

Слави излезе прав за Македонияяяа. А всички умнокрасиви да излязат сега да ни обяснят, как прецениха, че тези сбърканяци са готови за ЕС???

49

Анонимен

преди 1 година

Жабарите да си записват как се бият мазно мекетата. :) Прощавам на нашите чалгари всички издънки само заради боят над БЮРМ>

48

Анонимен

преди 1 година

57 То не остана никоя партия, "Възраждане" са руска партия. Не че БСП не са, но ***" искат вън от ЕС и НАТО, затова никой няма да ги подкрепи.

47

Филип от Филипополис

преди 1 година

Просто е задължително нашата федерация да подаде оплакваше за масови прояви на расизъм и обиди на етническа основа до ФИФА. Нека да им друснат няколко милиона глоба и да ги лишат от домакинство за няколко поредни мача. Така ще си платят за бабаитлъка и ще им държи топло за напред. Иначе мача поне за мен беше доста безинтересен. Съвсем закономерно надиграхме един слаб футболен отбор, без сърце, без дух и без идея.

46

До 46

преди 1 година

Знаем за омразата и как е втълпявана 70 г., с присвояване на българската история и превръщането й е македонска и насъскване от детска възраст.Съответно продължават с много пари да лобират срещу нас за да не се допусне разкриването на този позор.Вървят една крачка пред нас и симулират жертви,а след тях трябва да чистим,но това не е решение.Македонизма трябва да се обяви за престъпление срещу човечеството както подобни диктаторски режими.И това зависи от нас!А за мача,голямо Браво,да реват!

45

Българин

преди 1 година

Просто Киро каза, че трябва да ги приемем в Европа, дори да ни пикаят върху знамето. Гласувайте пак за "подмяната" в неделя, и следващия път макетата може и това да направят, като видят колко сме меки.

44

Анонимен

преди 1 година

55 А ти как би се отнесъл със сепаратисти, които са дошли да отцепят част от теритопията на страната ти? Гледаш много фейк видеата на руската пропаганда.