13

Hamid

преди 1 година

Deaтх ту подмяната

12

Millennium

преди 1 година

До Абсолвент --- Това, което сте написали е точно така, но кой и откъде да го знае в България. Колегата с "Мъни фор нофинг" (Money for Nothing) явно не е чувАл никога за университетите Оксфорд, Харвард, Йейл, Джон Хопкинз, etc. и заслужава "нобелова карпуза" от селския хоремаг за висши познания на реалността.

11

Millennium

преди 1 година

До Мъни фор нофинг --- Ти изтрепа рибата. Я ни светни от кое съветско-руско-путинско списание черпиш информацията, защот от руските уйниверситети няма кьорав нобелист. Само да ти напомня, че от обкръжаващите държави на Балканската ПЕНИСула само България НЯМА нобелов лауреат, а няма, защото сме най-умните и най-кадърните хора на земята. Току-що го разбрах от доста пишещи в това пространство.

10

анонимен

преди 1 година

Как ще бъдат приети с тези двойки на матурите, В някои университети се гледат всички оценки от 1-ви клас

9

Абсолвент

преди 1 година

До АсанНека да обясня накратко. В Германия и Нидерландия в повечето университети таксите са символични или изобщо няма такива. В рамките на кампуса има възможност да се работи на 4 часа и така си помагаш. Настаняването не е с условията на стОденЦки. Образованието там не е по учебници от 1970 година и е практически насочено. Студентите ползват куп отстъпки, въпреки че това не са соц държави, просто има начин да се поощрява образованието. Работата после е сигурна, без това не достигат кадри!

8

123

преди 1 година

А не бе! Ще стоят тука да чакат "светлото" бъдеще. Да направят някой БГ "бизнесмен" милионер, а те цял живот да мизерстват! Умря тая! Скоро и чистачките няма да останат.....

7

Добро а не зло

преди 1 година

Някои хора искат моят живот ЦЯЛ ЖИВОТ да бъде ГОРЧИВ, а защо?!Дали е нужно така да бъде?!Защо България е антибългарска?Аз съм жалък сиромах , защото България води антибългарска политика, заради глупостите на някои хора !Защо така?

6

Мъни фор нофинг

преди 1 година

Няма университет в топ 100 дори в топ 10 в Света който да е създал поне един нобелов лауреат

5

Без изненада

преди 1 година

Можещите , мислещи , интелигентни млади хора напускат тази клоака наречена " родина". Тук остават шепа идеалист и донкиходовци ,които се борят с диващина и простащината са ОКУПИРАЛИ държавата ни.

4

Анонимен

преди 1 година

Тате носи, мама меси, а когато ако се завърне е като Просто Киро. Лъже маже и работа не върши.Нищо ново обаче. При индустриализацията подобно е било вече. Излиза от село, и прегръща нови хоризонти. Апартамент, кола, вила и по възможност работа с рушвет или кражба от държавата. А родителите от село по възможност са длъжни да му помагат с кърски труд и тежко спестени пари.Пази боже сляпо да прогледне, и не само.

3

Хмммм

преди 1 година

Това е най-добрата атестация за образователнатата система, която достигна развитие на некачествено образУвание!

2

Анонимен

преди 1 година

Пари няма комунистите ги обраха и ги скриха в швейцарските банки и децата им са в запада

1

Асан

преди 1 година

Пари имат ли да плащат :)))