44

Курника

преди 1 година

Този май е сменил дилъра!

43

Анонимен

преди 1 година

Е сега. Путин не иска конкуренция кой да по влиятелен еврен. Така че ще го сърмати един два пъти и ще го прати на гости при английскиската кралица

42

Моля моля ....

преди 1 година

До Анонимен 7. Кой ли ги подклажда тези войни, кой ли иска да спретне цветни революции в тези държави, кой ли?

41

Анонимен

преди 1 година

И защо руснаците да правят удари по АЕЦ, като ако стане нещо, ще трябва да отстъпват. А украинците защо ще обстрелват АЕЦ, като после и те ще трябва да отстъпват. Обаче провокации с фалшиви новини, или истински обстрел от трети страни са напълно възможни.

40

Анонимен

преди 1 година

НЕ РАЗБРАХ , ЗАЩО ЕС НЯМА АРМИЯ , Путин ли е виновен ?

39

Този човек

преди 1 година

се бори за държавата си и направи руската армия и малкото диктаторче Путин за смях. А тука разни ''патриоти'' и ''разбирачи'' плюят. Жалки сте.

38

До случаен

преди 1 година

Стигат една на Кремъл и една на бункера...

37

Анонимен

преди 1 година

До ЧАПАЕВ.. А ние какво ще иЗСкараме ?

36

До до Чапаев

преди 1 година

В изброените държави лугански референдуми ли искаш да правиш...

35

Случаен минувач

преди 1 година

До 19Искам да ти кажа, че има един сайт - казва се https://nuclearsecrecy/nukemap/.В него се прави компютърна симулация какво ще стане, ако се взриви атомна или водородна бомба до 100 мегатона. Виж го. На Великобритания й трябват точно 4 50-мегатонови бомби, за да стане радиоактивен остров, лишен от всякакъв живот. За Франция трябват 6 или 7 такива. За САЩ ще трябват поне 200 50-мегатонови бомби. За Русия обаче - там ще трябват повече от 400 такива. Огромна територия, това е положението.

34

Анонимен

преди 1 година

"Киев обвинява Москва, че многократно е обстрелвала по време на войната окупираната от руски войски Запорожка атомна електроцентрала" Абе нали я е окупирала ,как така ще я обстрелва ? Четете ли какво пишете ?

33

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПУТИНЕ, ИЗКАРАЙ Т-34 И КАРУЦИТЕ С ТРИ КОНЯМИ И КАРТЕЧНИЦА ОТЗАД!

32

Анонимен

преди 1 година

Драма като в "световната кеч федерация"... ще стане ли, няма да стане...и извденъж излиза Джон Сина - Тъ-тъ-ръ-ръъъъ

31

Анонимен

преди 1 година

До ЧАПАЕВ.. Не знам кой обяви че техните войни са ''ХУМАННИ'' , а ракетите им са ''прЕятелски'' , Русия или някой друг май беше ... Да попитаме Сърбия , Ирак , Либия , Сирия , Виетнам , Африка , сега и Йемен , и най-вече ЕС който е на колене пред сащ и Англия , ТЕ ОСТАВИХА ЕС БЕЗ АРМИЯ !

30

анонимен

преди 1 година

ей *** вие стреляте по украинските централи искаш ли доказателства или да ти пратя идил!?

29

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

28

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш, на Зеленски и фашистките му приятелчета не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност, които нямат нищо общо с Айдар, Азов, Десен сектор, които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци, като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците- Буча, Юзум, Запорожката АЕЦ, теракта с/у Дугина

27

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ Е НАЙ-ЧОВЕКОЛЮБИВАТА В СВЕТА, ТОВА ГО УЧИХМЕ В УЧИЛИЩЕ! УБИВА С ЛЮБОВ, НО САМО ЛОШИТЕ?

26

Край

преди 1 година

Прав си Зеленчук - не блъфира. По-добре да не пробваме. Дайте руснацете на Русия и да приключваме. Ще ти дадат орден за храброст във Вашингтон и ще те забравят. Руснаците не де ...те ще те намерят.

25

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване, което води до деградация на личноста! Русофобията неизменно се свързва с кравароробията, но не непременно с българският патриотизъм. Днес когато видяхме резултатите от изборите в Италия виждаме как лъсна истината за това, къде е фашисткият режим дали в Украйна или в Русия. Спечелилата партия в Италия се представя от самите италиански политолози, като постфашистка партия и като такава тя подкрепя не фашистка Русия, а фашистка Украина!