124

путинофилите

преди 1 година

са с толкова промити мозъци, че не забелязват войната, която Путин започна в Европа срещу ЕВРОПА. ТОЙ ЯСНО ПОИСКА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ! НА ПРАКТИКА ПУТИН ЗАПОЧНА ВОЙНА СРЕЩУ НАТО ! В МОМЕНТА НАТО МОБИЛИЗИРА 300 000 ВОЙНИЦИ В БЛИЗОСТ до Русия ! ПУТИНОФИЛИТЕ НАЙ ДОБРЕ ДА МЪЛЧАТ, ЗА ДА НЕ ОКУРАЖАВАТ И БЕЗ ТОВА ДОСТАТЪЧНО ЛУДИТЕ ЖИВИ ОСТАНАЛИ ОТ БИВШАТА БАНДА НА ПУТИН ! ОСВЕН АКО ИМ Е ОМРЪЗНАЛ ЖИВОТЪТ !

123

Joe

преди 1 година

Пияните копейкини "стратези" в този форум здраво редят алгоритмите на военните действия. Разбират от всичко, включително и от ядрени взривове. Е,нищо ,че не са служили в армията! В интернет те са велики смелчаци , скрити под полата на Путин!

122

Равнопосавеност

преди 1 година

До 114 - когато създадоха Т-14 в първоначалния проект танка е с по-малко оръдие. Промяната се отрази негативно на цялостния баланс на танка. И веднага човек се чуди защо нещо проектирано с чудесен баланс го промениха? Е отговора е в това, че калибъра на Т-14 е най-малкия възможен да използва ядрени снаряди. Така германските ядрени гаубици имащи за цел да възпират масирано танково настъпление вече биха се сблъскали с ядрени танкове, а и в Украйна може лесно да се озове навсякъде с 5Кт снаряди

121

Равнопосавеност

преди 1 година

Защо и е на Русия да обстрелва собствената си ядрена централа? Спор мен това само някой западен *** може да го измисли. Техните медии си служат с подобни похвати да повтарят глупости многократно докато формират обществено мнение. Така например ни облъчват с папата нищо, че в бг почти няма католици, с английската кралица, нищо, че освен Кики ***, като махнем шпионите в България нейните поданици се броят сигурно на пръсти.

120

Алоо

преди 1 година

Всички статии на днес бг могат да се опреличат само с един нацистки поздрав .Едно и също .Психиатрите в бг медиите работят от краварска лудница.

119

Анонимен

преди 1 година

еааси цирка е тоя еленски.... Отзад-напред - не били наймарси, а разрешение за доставка.. то така и германците са дали разрешение за доставка на пантери... по една на 6 месеца от 2024. След това путин бил блъфирал, а после не бил блъфирал... отделно, че видиш ли руснаците обстрелвали аец-а, който е в тяхно владение от половин година... спрете му дроогата на тоя, че стана по-зле и от джо-дименцията!

118

Бай ВарвАр

преди 1 година

Бре , Зельо взел да поумнява !

117

Анонимен

преди 1 година

Зеленото джудже да ходи да се поклони на Путин )

116

Офффф

преди 1 година

***, наркоман.

115

Анонимен

преди 1 година

"Киев обвинява Москва, че многократно е обстрелвала по време на войната окупираната от руски войски Запорожка атомна електроцентрала"________Вече ми омръзна да обяснявам очевидният абсурд в украинските твърдения.

114

Ника

преди 1 година

Този все още ли се мисли за фактор?

113

пуйката

преди 1 година

След четвъртък според Кремъл война няма.Териториите с референдумите стават част от Русия и който изстреля и един снаряд по тях обявява война на Русия.Това ще е позицията на Кремъл,пък кой иска да пробва,а ние ще отбележем отговора дали е пропорционален или не?Но някак си тази мобилизация не говори за напълно пропорционален отговор,а за екцес при отговора.Според улицата екцес е когато някой,ако те обиди,ти да го пребиеш.

112

Иванов

преди 1 година

И янките да го заплащат с ядрен удар и мача да приключва да видим какво ще направи ***

111

Анонимен

преди 1 година

Само една частична мобилизация и руснаците се разбягаха, а представете си какво ще стане в Москва и Петербург ако Путин използва ядрено оръжие.

110

Жуков

преди 1 година

Тази контраатака ви излиза много скъпо около 20 000 укри дадоха фира.

109

Страх лозе пази

преди 1 година

Руснаци няма да воюват на фронта, по линията Киевска област до Николаевска ще паднат 4 бомби след което войната приключва.

108

Аз

преди 1 година

Путин отдавна трябваше да затрие тоя гущер

107

Гиб Мелсън

преди 1 година

До няколко дни на фронта пристигат първите мобилизирани руснаци. Засега най-тежки сражения се водят за град Лиман, където украинците отчаяно искат да превземат града и понасят тежки загуби, но въпреки тежките загуби на войници пращат нови и нови с надеждата да превземат града. По направление Бахмут руснаците напредват с малки темпове. В Одеса руснаците бомбят с ирански дронове военни по военен щаб. Нато пращат на Украйна съветски самолети СУ 25,

106

Анонимен

преди 1 година

До Руските варвари.. Я кажи , как е ЕС , и защо няма армия ?

105

Путин

преди 1 година

"За какво ми е свят, без Русия!?" - ами прав е! Тия укропитеци толкова ми втръснаха, че бих приел едно ядреничко над главите им и няколко ядренички върху подстрекателите и поддържниците им! разбира се, не го казвам сериозно, ама байгън от тоз зелен чехъл!!!