9

Падение Плевенско

преди 1 година

Селището Плевен е най-западнало на стария континент! Селище мръсно,грозно с не работеща администрация! При бързото му обезлюдаване всичката Мара втасала само факултет ветеринарен му липсва ! Да не дава господ да замръкнете в Плевен европеиския Содом!

8

Дъно

преди 1 година

Вишо убразувание - кучкарство.

7

До Ветеринар 7

преди 1 година

Принципно няма проблем всички съвременни методи за диагностика и лечение от хуманната медицина да се прилагат и във ветеринарната медицина................друг е въпроса, че все пак хората са по-важни от животните, казвам това с цялото си уважение към ветеринарните доктори!!!

6

Ветеринар

преди 1 година

Завършил съм вет. медицина в София през 1975. Гледам по Анимал планет как лекуват ветеринарите в САЩ. Изключително ниво неразличимо от хуманната медицина.Изключителна апаратура. Скенери , преносими рентгени и всичко което го има в хуманната медицина.Операции на сърце , ракови заболявания химеотерапия ,лъчетерапия..Един от дай известните институти е в Филаделфия- Фили..Като помисля какво сме учили някого и сега, ме е срам да кажа че съм вет. лекар.Наблягаше се само на селско стопанските животни.

5

Анонимен

преди 1 година

Имам една позната мацка, завърши ветеринарна медицина, беше ми гадже навремето............сега с мъжа й имат клиника за лекуване на котки и кучета..............пари направиха двамата!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Конски доктори......................не може и без тях!!!!

3

До Анонимен 2

преди 1 година

Нека има 3 факултета за ветеринарна медицина...............няма лошо в това!!!Леко пренебрегвана професия..............но без ветеринарни доктори не може!!

2

Анонимен

преди 1 година

Сега се учи ветеринарна медицина в Стара Загора и в Лесотехническия университет в София, трети факултет за България е абсолютно излишен, няма къде да се реализират толкова много ветеринарни лекари у нас, самият аз съм ветеринарен лекар. Иначе нямам нищо против университета в Плевен.

1

Анонимен

преди 1 година

Нека..............няма лошо..............сега само в Ст.Загоре се учи "ветеринарна медицина"!!!