207

Зеленски

преди 1 година

Търси се свежо българско месо за контраофанзивата в Херсон!Желаещите ще получат украински паспорт, медал и селфи с мене! Слава Украини!

206

смях

преди 1 година

напомням, на големсмех, че Украйна си има войници достатъчно. Не ги търси по затвори, не си избиват наборните комисии, няма 40 км опашки по границите с бягащи от войната мъже. Украинците в ничии земи не са влезнали. Те си защитават отечеството. Та изяснявай този детайл, напомням, че всеки, който подкрепя терориста и завоевател - путиN и неговия комунонацистки режим е желан в славната червена армия. Ще си го намери в Украйна. Ще я види отвътре. Дажбите, отношението, всичко.

205

До няма го....

преди 1 година

Ти бедний ми вермине не си виждал нищо още..... Твоя проблем е, че ако го видиш, това ще е последното нещо което виждаш. Чел ли си поемата на Никола Вапцаров "Борбата е бзмилостна жестока"?? :)))))

204

Анонимен

преди 1 година

Ей, ти, дето нов стоп обръщаш коментарите в русофилски, осъзнаваш ли колко си болно, мило?

203

руския технолог

преди 1 година

Абе, руския технолог. Я обясни тук на нас непросветлените как Русия няма нито една технология или бранд в бита, автомобилната промишленост, бяла и черна техника, която да се доближава до западните такива ??? Или и това е умишлено.

202

Зеленски

преди 1 година

Месото свършва! Трябва още за контраофанзивата! Желаещи?

201

Анонимен

преди 1 година

на новоприсгащата влакова композиция на вакзала в Луганск натоварена с мобилизирани солдати Химарс е изпратила честитки с пожелание за успешно уволнение

200

Зеленчо

преди 1 година

Аз не мога да разбера защо туку що загубих Украйна с некъв си референдум! Безобразие, ще подам жалба до главния прокурор и ще направя гладна стачка само на бира и кебабчета пък да видим!!!!

199

ГолемСмех

преди 1 година

Отново напомням, че всеки който подкрепя зелния, може да се запише доброволец. окраина има нужда от храбрите червени български солдати, които с тениска на зеления или жена му, ще направят прелом във войната. Е може и некой неонацистки орден да си окичат...

198

Няма го

преди 1 година

До Руский Технолог сесесерето, не търси технологии повече. Няма ги съюзните кинти и мозъци. Видяхме им ръждясалите калашници от ВСВ с дървените приклади. Дадени им били за "обучение"?, стига бе. Тръгна един да го разглобява и му се разпадна в ръцете. Да им имам "обучението"

197

До 211

преди 1 година

*** маринкин, виждам, че Президен Путин ти е влезнал в отверсието много сериозно. Виж ся, твоя Президент в бялата къща под наем се нааква, това не го казвам аз, това го казват Фокс Нюз, и други тамошни медии. В този ред на мисли кой намирисва в момента? It's time you open up your fuckin mouth and take my cumshot deep and love it? Искаш ли превод или ме разбра много добре пудел мой?? :))))

196

Анонимен

преди 1 година

До ФСБКакто е тръгнало нема да се изненадам ако границата на Русия стигне до Румъния и Полша...

195

Анонимен

преди 1 година

Руснаците няма да си оставят магарето в калта... Ще променят тактики, ще се прегрупират, ще изчакват и накрая пак ще си постигнат целите! После обаче ние ще си патим заради американските "яcтpeби" тука!

194

смях

преди 1 година

Отново напомням, че всеки който подкрепя путиN, може да се запише доброволец. руZия има нужда от храбрите червени български солдати, които с тениска на путиN, ще направят прелом във войната.

193

Германец

преди 1 година

Тези трябва да се филтрират и дерашинизират. Иначе след време ще започнат, примерно в Грузия, да мрънкат да идва поредния кремълски сатрап да ги "освобождава".

192

Анонимен

преди 1 година

Ха ха. Само в Казахстан са влезли над три милиона и продължават.

191

Оказа се

преди 1 година

че жените на Дагестан са с по-големи топ ки от пияните мужици! Гледайте клиповете - с голи ръце налагат "космонавтите" на ***(к)ин. Къде сте побегнали бе, ватЯнки? Като не щете на война, премахнете причината, а не следствието. Жалка картинка - облепиха си колите и домовете и си остригаха и децата със "зетки", пък сега бягат. руЦкий дух, руЦкий мир - те това е, въздух под налягане!

190

Настанете ги в

преди 1 година

в петзвездни хотели при украинските им събратя,а поршетата и лексусите ги паркирайте пред басейна! Нали сме заклети евроатланДици!

189

Руский Технолог

преди 1 година

По време на кризата в Манчурия през 60те години на миналия век, 300000 Китайска армия внезапно се изпарява от радара..... Запада е в недоумение, Китайците премигат а СССР намига ;) Това е технология от преди 50 години друзя, такава която НАТО все още не може да разгадае...... От тогава тая технология е напреднала сериозно :))) Но да погледнем истината в очите, Украйна е ниска топка.... Да си откриваме ли картите за нея?

188

ФСБ

преди 1 година

261 000 скоро ще са на новата граница на Русия включваща, ДНР, ЛНР, Херсонска, Запорожка, Николаевска и Одеска области.