7

пуйката

преди 1 година

И пет милиона да напуснат няма да затворят границата за мъже като Украйна.Имат,много имат при 150 милиона население могат и 30 милиона да мобилизират при световен конхликт,какъвто обаче няма да има,защото имат 22 хиляди танка,а НАТО в Европа с турските 3800 имат 10 хиляди.Не ги мислете тях,а повечето танкове със 125 милимитровите си оръдия както и и на Китай могат да стрелят и с управляеми ракети.

6

Анонимен

преди 1 година

ЛИШАВАНЕ ОТ ГРАЖДАНСТВО ЗАВИНАГИ !

5

който не е наясно

преди 1 година

Който не е наясно какви хора заминават - такива ,които са убедени ,че могат да си намерят лесно работа в чужбина. Най-образованите и най-квалифицираните. Това е гибелен удар за руската икономика.

4

Най-накрая

преди 1 година

Най-накрая някой да затвори миризливият сибирски коптооорр. Ако може да се вдигнат огради и бодлива тел, по която да се пусне ток, ще е още по-добре.

3

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията работи. Напуснали са близко до бройката, която трябваше да бъде мобилизирана и още ще напускат, докато Просия не се затвори и стане Северна Корея 2 :)))))

2

пфффф

преди 1 година

Вместо да бягат, тия 260 хил. да бяха отишли пред Кремъл, да извадят джуджето от бункера и да го окачат на въжето.Така ще се приключи бързо с мъките.

1

никой няма ..

преди 1 година

''Никой няма да отиде на война'' Млад руснак застреля шефа на военкомат в Иркутия