81

От личен опит знам

преди 4 месеца

Ливял съм орез Социализма , не отричам че имаше и много хубави неща , НО на всички , които още изпитват носталгия иакам да кажа : Колкото по-бързо забравите за тези години , толкова по-добре за Вас , защото иначе можете да се побъркате ! Светът се промени много оттогава до сега , променя се и с всеки ден и секунда , и нищо което е било няма да се върне , нито като стандарт , нико като мослене , нито като система - И СЛАВА БОГУ ! ДОБРИНАТА и УВАЖЕНИЕТО правят животът прекрасен - НЕ строя !!

80

Анонимен

преди 4 месеца

ШИМПАНЗЕТО ПУТИН НАПУСНА ГРЕШНАТА ЗЕМА !!! ОЗЕМЛИХА ГО В РЕАЛНИ ГРАНИЦИ !!!

79

Видео проверки

преди 4 месеца

Проверките са елементарни да се огледат видео репортажи за броенето на бюлетините. Ако има отпечатъци на пръсти на гласувалите добре ако няма са фалшифицирани както изборите в България след 1989 и следващи.. ТОгава контра разузнаването докладва за масови фалшификации

78

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 79 - Независимо от сантимента ти към миналото , това НЯМА как да се случи , а ако недай си Боже стане , не си мисли че ще е старото време - То вече е ИСТОРИЯ и СПОМЕН ! Светът върви напред и тези които помнят миналото НЯМА право да спира развитието на младите хора , които никога няма да те разберат ! Живей си живота и не си пълни главата с глупости , само заради надеждата че хляба ще стане пак 24 ст. , цигарите 1лв., а бензина стотинки , защото това никога няма да стане !!!

77

Лидия

преди 4 месеца

Никой не желае да се връща в Русия или ссср, всичко е измама.

76

Альоша

преди 4 месеца

Всичко е фалш като Русия.

75

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

74

Emigrant

преди 4 месеца

До русоблизите и русоробите,ВЗЕМАЙТЕ СИ ХАПОВЕТЕ РЕДОВНО И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С НАЛУДНИЧАВИТЕ СИ ФИЛМИ,ДА СТАВАМЕ ПАК РОБИ НА БЛАТНАЯ,КАВКАЗКАЯ!!Достатъчно ни смукаха и съсипваха,за да им попадаме пак в лапите!!Слава на Украйна и на героичната и армия!!Героям СЛАВА!!!!

73

Анонимен

преди 4 месеца

До 73 Напротив аз съм свободен човек и се чувствам добре в демокрацията.Реализиран и си живея във времето.А ти си сигурно от онези, които след изгонването на 2 млн образовани българи, не си разбрал нищо и благодарение на такива като теб, ще заминат още толкова и пенсионерите ще останат без пенсии, защото трябва да останат и работещи хора в страната, за да изкарват тези пенсии.Няма разумен човек, който да поддържа война, след като сме свързани цял свят и тази война срещу света доведе до криза.

72

Някой

преди 4 месеца

До Бай Дрън Не умряха.Ние ги опростихме по заповед

71

Анонимен

преди 4 месеца

Путин вече загуби войната.Абсурдно е да се воюва срещу целият свят.Няма и съюзници в агресията.Китай ще чака отслабването на РФ и след това .....

70

Анонимен

преди 4 месеца

Мобилизация за всички русофили от бившите соц.държави! И без това не намериха място в развиващия се свят....

69

Анонимен

преди 4 месеца

До 72 АнонименТи пси просто един детиняк а може и наркодависим роден някъде през 2012 година. Тази мобилизация е да охраняват Донецк и Луганск Слез референдумите Путин каза , че един изстрелян снаряд срещу тези републики ще се счита за нападение срещу Русия и моментално ще обяви война на Украйна и военната операция до сега ще им се види на укрофашистите като детска игра

68

Анонимен

преди 4 месеца

Някакъв *** е написал, че 80%у нас искат референдум.Напротив България преди доста години избра своя път.Според мен е крайно време да се пусне желязната завеса.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро и в България. ВНР и БНР. Варненска Народна Република и Бургаска Народна Република. Да ви е честито чобани. Започвате да играете кючек. То само това ви остана.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Путин ще загуби войната.Изпраща пушечно месо на фронта.На никой не му се умира заради Путин.Не се печели война с бойци, които не искат да воюват.Нашите поддръжници на агресията вместо да пишат, да отиват доброволци. Може би вече някой прави списък на русофилите и скоро ще имат възможност, да умрат за Путин.Останалите нормални хора сме щастливци, че сме член на ЕС.

65

Анонимен

преди 4 месеца

А в България кога ще се проведе същия референдум?? 80% от хората го искат!!

64

Лавров

преди 4 месеца

Казах им че не ни интересува никакво мнение и презнание на запада точка.

63

Анонимен

преди 4 месеца

До AsdСлучайно след започването на войната в Украйна да си разбал, че подкрепата за Путин се е увелчила? Това, че десетина лььоххмани са излезли да пписка не значи целия народ! Или, че Блинкин СКРОМНО говори от името на ЦЯЛ свят.

62

Бай Дрън

преди 4 месеца

999,тя истин#ката война отдавна е между САЩ и Русия. Украйна просто е един ТВД.