101

УКРАИНОФОБ

преди 4 месеца

Лавров може да не признае Аляска за американска, и да се проведе референдум за присъединяване към РФ.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Гредах видео на хванати украйнски саботьори хванати да фалшифицират вот.Буквално купчина с отметнато ,,не" Как знаем че са украински еме еден от тях много си обича униформата и е забравил да я свали.Видеото може да се гледа в youtube в канала itapirkanmaa2, между другото канала е на финландец.

99

П.К.

преди 4 месеца

СВЕТЪТ, КОЙТО ПОЗНАВАМЕ не се състои само от САЩ.

98

тя

преди 4 месеца

В Украйва се шири пословичва бедност , тук бяха изпратени като "бежанци" богатите ! Нахални ,неблагодарни !

97

тя

преди 4 месеца

Това трябваше да стане още при разпадането на СССР и щеше да мине без жертви !Украйна като държава е създадена през 1918 година от Ленин, но украинците днес рушат паметниците му за разлика от турците ,които боготворят своя създател Кемал Ататюрк! Като укрите няма други !

96

Ссср

преди 4 месеца

А за косово босна черна гора как бе?А разделянето на чехословакия?Щатите имат интерес отслаби разпокъсани територии

95

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо няма да помогне на путинчетата.

94

Я па я..!

преди 4 месеца

Как няма да е валиден. Изкарват те през ноща с автомата и при урните.

93

ВАРНА

преди 4 месеца

КАТО ИМА ПУШКА СРЕЩУ МЕН И АЗ БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА ДЯВОЛА.....

92

Км

преди 4 месеца

И Сърбия никога няма да признае Косово и има право да си го върне!

91

Трънче

преди 4 месеца

Минесота,Северна Дакота,Южна Дакота, Небраска,Уайоминг, и Монтана да бъдат върнати на индианските потомци. Индианци протестирайте за териториите си. Светат е с вас. До последният индианец!

90

Истинският

преди 4 месеца

Индианските територии никога няма да бъдат признати от света за Американски!!!

89

Гост

преди 4 месеца

А защо краварите признаха никога не съществуващо Косово.И какво търсиха там?Рано или късно всичко ще си дойде на мястото.Ванга е казала"Велика Русия ще унищожи които и се изпречи" и още нещо "България да се държи за Русия".Тя е виждала и знаела какво ще се случи.

88

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 91 - Същото важи и за Америка ! Украинците *** заради Американски интереси , но можеш да си сигурен че ако Американците обявят мобилизация и там ще ги влачат за краката по улиците !

87

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Русия спре да воюва, войната ще приключи. Ако Украйна спре да воюва, тя ще приключи."

86

Неутрален

преди 4 месеца

До Анонимен 75 - Първо трябва да си наясно каква е била целта му , и второ кое те кара да милсиш че е загубил ?! Ако целта е бола отслабване на Европа и вдигане на цената на ресурсите - успя до голяма степен , Ако е целял съсипване на икономиката на Украина - И това успя ( върна ги поне с 50г. назад , а в условия на криза едва ли ще се съвземат толкова бързо ) , а Ако цели за завземе тези територии , които отрязват Украина и НАТО от излаз Черно море - и това е успешно -Цяла Украина не му трябва.

85

ognyanz

преди 4 месеца

До Видео проверки: И ти ли се залови да пробутваш л'ъжи покрай истината? Как ще са били фалшифицирани изборите през 1989г? Имаше международни наблюдатели, имаше паралелно преброяване от външна организация. Нарушения винаги e имаlo и ще има, но те не са били такива, че да променят резултата. Тогава дори опозицията призна резултаттите. И защо го пробутваш това сега. Жалко е да се използва късата памет на хората за недостойни спекулации.

84

До дежурният трол

преди 4 месеца

До Анонимен 84: Днес много изп'ростяваш.

83

Нищо ново

преди 4 месеца

Светът не признава и Северно Кипърската турска република, но това не и пречи да съществува. Турската армия е там. А от САЩ дори и не споменават за това.

82

Излишни спорове

преди 4 месеца

Хора НЕ се карайте за ГЛУПОСТИ , защото нито Руското поклонничество , нито Американското такова ще досетат ПОЗИ за бъдещето на България ! Русия ЩЕ приеме тези територии и никой нищо няма да направи , защото е достатъчно опасна и силна ! Ще стане както стана с Косово - И то не е признато от всички , но съществува ! Големите и силните НЕ ги интересува мнението на такива като нас ! Разделението на ЗА и ПРОТИВ Русия е БЕЗСМИСЛЕН спор на поколения , които така или иначе трябва да живеем заедно !