17

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ТАТУИРАНИ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ НАПРАВЯТ СПИН ТЕСТОВЕ. МНОГО ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ. МАСОВО СЕ ИНФЕКТИРАТ ХОРА СЪС СПИН ЧРЕЗ ТАТУИРОВКИ ИМПЛАНТИТЕ ТЕ СА ЯСНИ.

16

Анонимен

преди 1 година

очакваме и титкокове за проблеми с татуировки да почнат да пускат, че явно малоумщината е тотално завзела всички.

15

Онколог

преди 1 година

Не само мухъл такива импланти са вътре в тялото и в постоянно влажна среда. В/у тях се развива какво ли не ако се направи тест на кифлетата набурали и наблъскали силиконови импланти къде ли не то всички до една без изключения са с тежки форми на левкимия,начална,средна или тежка форма на рак ,а някои от тях достигат до сепсис и умират до седмица след слагането на тези бо-клу-ци.

14

Анонимен

преди 1 година

Ами то това са протези, за хора с истинска нужда, след различни заболявания и претърпели инциденти и не са безобидни, но при нужда се оправдава използавнето им, не са за безмозъчни и комплексирани па*ки! Комплексите на личността се лекуват със себеприемане и духовно развитие, защото колкото и ди буташ и режеш по тялото няма лиработа върху личността, никога няма да се почувстваш ок нито външно, нито вътрешно. Затова се пристрастяват към пластичните операции и заприличват на из*оди!

13

мдаа

преди 1 година

значи трябва да се държат във фризера

12

Анонимен

преди 1 година

Защо ме занимавате с някоя, която иска да е цоцолана!

11

Анонимен

преди 1 година

"Като самотна майка не можех да стана от леглото"... стигнахте дъното на джурнализтиката.

10

Сиринясъл

преди 1 година

След като тенденцията да се поставят имплнти стигна почти до нуля и вече няма кой да се тъпче със силикони и балони,докторята сега за да изкарат някакви пари от пластичната хирургия,ще наплашат всичките си бивши пациенти до смърт чрез раковата пропаганда,за да се върнат повторно на масата за рязане,само че този път да си махат соликона.И *** отново ще потекат към докторите пластични хирурзи.Пластичните хирурзи се имат за най важните заради заплащането,но те не спасили дори и един живот.

9

Анонимен

преди 1 година

То и другаде може да бъде откккрит мухъл,ако органът дълго време е изполлван само като част от отделителнната система

8

Анонимен

преди 1 година

Има и безгранични неща - едно от тях е човешката глупост.

7

Анонимен

преди 1 година

Психично болният Живко от Варна трябва да бъде издирен незабавно и да му се направи смъртоносна инжекция! Иначе ще се мъчи като куче.

6

Баба с големи бомби

преди 1 година

Баби, за тия години толкова неща ми мухлясаха, та имплантите ли няма?!

5

Анонимен

преди 1 година

А паяжина на други места открили ли са ?

4

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си колко работа ще има пак за пластичните хирурзи. Тепърва ще започнат да излизат много проблеми. Купите *** ще пълнят пак джобовете на докторите природата най-добре знае на кого колко му трябват. С тези импланти приличат на двойките, а и те целите тунинговани и се имат за красиви ама реално са изкуствени и фалшиви. Чалгата ни показа как всички станаха еднакви и сякаш си в някакъв склад с еднаква продукция, пълна скука.

3

Дядо Стефчо

преди 1 година

Преглеждам ц..., Работя и на ишлеме. Предварително загрявам ръцете.

2

Анонимен

преди 1 година

"Съпругата на професионален спортист се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи операция за уголемяване на гърдите през 2002 година."____Демек, комплексарка.

1

Mdamm

преди 1 година

Пръснали са малко Цифче, с гъбата после и готово. 1 път в годината на технически.