Снимка: БГНЕС

Мелиса Лима, бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима, откри мухъл в гръдните си импланти 20 години след пластичната операция, съобщи The Sun.

Съпругата на професионален спортист се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи операция за уголемяване на гърдите през 2002 година. Но 8 години по-късно Лима развила странни симптоми: започнала да изпитва болки в ставите, цялото й тяло било покрито с петна и обриви, а лицето й силно се подуло.

Жената отишла в болница, но след дълги прегледи лекарите не могли да й поставят диагноза. „Като самотна майка не можех да стана от леглото, за да сготвя на децата си и вече се чудех дали ще им е по-добре без мен“, казва тя.

Един ден приятелка на Мелиса я посъветвала да се запознае с „болестта на гръдния имплант“, предполагайки, че нейните симптоми може да са свързани с чужди тела в тялото. През 2020 г., десет години след появата на странни симптоми, жената решила да премахне имплантите.

Хирурзите открили мухъл в един от имплантите, който проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Жената твърди, че само няколко часа след отстраняването на чуждите тела се почувствала по-добре. „Най-накрая отново се чувствам себе си и сега живея най-добрия си живот“, казва тя.

Лима сподели историята си в социалната мрежа TikTok, съобщава БГНЕС.

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 2 месеца

При мухлите, мухал, няма нищо ненормално.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Чудо голямо ! Всеки мъж е подушвал скумрия между краката на жена.Обичате ли риба ?

35

Вярно е!

преди 2 месеца

До ТОВА НЕ Е ШЕГА!!! При последното пълнолуние и аз ги видях, както си препусках с еднорога. BTW реших да откажа ракията.