251

нн

преди 1 година

Нека позная. На 2 само 38% от имащите право ще гласуват. Най-голямата е партията на не гласуващите, докъде я докарахме?

250

Нора

преди 1 година

Дебат,както и всяко състезание се прави с равностойни противници.Киро и Асен са много под нивото на Борисов.Те са изключително самонадеяни посредственици,лъжци,интриганти, любители на плоски ефекти,както беше незаконния арест на Борисов .Пируване , по нощите,след ареста и плюскане на пици с кристали доставени от престъпника Семерджиев.Не. ща. С ни ци .А бе къде е Дамаджаната?

249

До Анонимен

преди 1 година

бб е страхливец, защото се крие и само пише във фейса къде бил ходил, какво бил говорил и т.н. Само дето никой освен него не го знае това. Не смее и на един дебат да се покаже, защото не знае какво е да отговаряш на неудобни въпроси или пък да изчакаш другия да се изкаже. Страхливец е и защото когато парламентът го привикваше, той от 10 кладенеца докара вида, само и само да не се яви.

248

До Дебатът

преди 1 година

На такива неграмотни гербаджии като теб, които почват с "да си излежи присъдата" - обичам да отговарям по следния начин - за да си излежи присъда първо го вкарайте в затвора бе, като мислите, че е нарушил конституцията! Айде, какво чакате? Ясно е, че се разбирате с лидера си щото той е проузд (и се гордееше с едната прочетена книга) и вие също, ама чак да се излагате по всички медии....

247

оня

преди 1 година

Боко си пази двете сиви клетки.

246

Анонимен

преди 1 година

До 279: Първо, да се пита Боко, знае ли що е дебат и тогава да го канят.

245

Vans

преди 1 година

Този излиза на дебати в джипката и при мисирките

244

Анонимен

преди 1 година

Срам, срам и срам. Друго не може да се каже за тоя.

243

Страхил

преди 1 година

На един дебат да е излязал този страхливец до сега?

242

Дебатът

преди 1 година

Дебат чак след като Кирил Петков си излежи присъдата за нарушаване на Кинституцията, чл 313 Ал 1. Дотогава не върви политически лидери на първата сила в България да легитимират доказани престъпници на основния закон на страната.

241

Анонимен

преди 1 година

До позор!Защо да е страхливец, той води с 10% пред Кирил Петков?

240

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТурски поток не е на Ердоган, нещо бъркаш. България получава по 800 милиона лв годишно от транзитни такси!

239

Петя

преди 1 година

До 271 Я по- кротко бе пенюго,Божковци,Бобоковци,Прокопиевци,,Маджовци,Сашо Дончевци млък и долу шапки пред държавника и достоен българин Бойко Борисов .Нагли лъжци,крадци,некадърници слуги на олигарси

238

Анонимен

преди 1 година

До 272 Турски поток е на Ердоган и Турция и затова печелят . А Тулупа подари на Турция ,милиарди печалба от потока ,затварянето на Нефтопровода а и АЕЦ ,строена с руски пари . Затова на килимчето ,години наред пред Ердоган на 3 ти март . Ваксаджия !

237

270

преди 1 година

Какви топки, какви пет лева?! В насраните *** на сикаджията от Банкя висят само спаружени гюдерийки и изсъхнали кожички! Ама нищо, Платените драскачи на герберастките престъпници пак могат да изкарат някой лев, да бягат в Банкя и да се опитат да ги продухат!

236

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане е за неутралитет,ако изберете други гответе мешката за фронта че западните приателЕ предпочитат друг да се бие вместо тех

235

позор!

преди 1 година

Позор бе, мутро сикаджийска! Ти си страхливец от най-висока класа бе, Тикво банкянска! Напикал си се от страх, защото Кирил Петко ще те пита за чекмеджето, за откраднатите 80 милиарда отнарода ни, за къщата в Барселона, за "Ало, Ваньо", за стотиците милиони, които си харизал на господарите ти - сарайския мерзавец и милиардер и делянпеевското чудовище! Ще те пита защо направи държавата ни най-бедна, най-корумпирана и с най-висока смъртност в Европа! напикал си се от страх, нали? Ега ти простака!

234

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Тоя винаги е бил страхливец , без чест и топки .

233

Мнение

преди 1 година

Всеки "работил " и гласувал за ГЕРБ и ДПС трябва да влезе в трудов и лагер и да го научат да работи, а не да краде от народа. Разчитам на Бойко, ама на Рашков

232

Анонимен

преди 1 година

СЪЖАЛЯВАМ БУДА, НО ТВЪРДЕНИЕТО ЗА ДЕБАТ СЪС ВСЕКИ ... Е НЕВЯРНО !!! ОЩЕ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ НА ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ГЕРБ Е ПЕРМАНЕНТНО БЕЗПОЛЕЗЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО ДЕБАТ ПОЛУЧИХ НЕДОПУСТИМА НАМЕСА В ЛИЧНИЯТ МИ ЖИВОТ !!!