291

МНОГО

преди 1 година

Е ЖАЛЪК

290

ББ

преди 1 година

чЕкмедше паша обича да целува ...на путин с кученца и турски потоци платени с вашите пари...и не му дреме ,че ви е студено въпреки санирането слиляна за милиарди от ЕС данакоплатците...ограбени разбира се...и вебер краде разбира се през робите,германия е опозорена ,уча децата ми да не вярват на германец и руснак...разпуснете позора ...ЕС,спрете да плащате убийства в Украйна на путин!!!Света ни не е сляп...германия е съучастник!!!

289

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Асфалт паша е нагъл и безочлив по душа.

288

Самарин

преди 1 година

Това не е отсвирване,а бягство от големия страх,че бившият е неграмотен.Той си служи с вменени му клишета които не му вършат работа.Прегръдки на фляорци които са на яслата,мъкне навсякъде Деса общата,това се забелязва напоследък.Тресе го страх от кауша,както от силно земетресение в Япония.

287

Мнение

преди 1 година

Бойко Борисов ще влезе в затвора, няма друг изход за него. Въпросът е кои от ГЕРБ ще влязат с него в затвора и кои ще участват в коалицията като свободни граждани. Това ще ви го кажат от Брюксел тази седмица

286

Анонимен

преди 1 година

Горкият Бойко Борисов. Пеевски го стиска много силно за топките и много го боли

285

Анонимен

преди 1 година

Какъв лидер е Кирчо. А Асен. Първият даже срича, а вторият е зависим.

284

Анонимен

преди 1 година

България няма как да влияе достатъчно на световните пазари и кризи. Видяхме ГЕРБ какво могат 14 години - корупция и строене на пътища, по които да движим (ама за малко, че постоянно са в ремонт). Гласувате ли пак за Борисов - само по-лошо ни чака. Кирил и Асен далеч не са най доброто, но може би са най малкото зло.

283

чичо

преди 1 година

Дааа...искал просто Кирчо ЛИДЕРСКИ дебат с Борисов!Да де ама за това са необходими двама лидери бе просто Кирчо.Народе!

282

teo

преди 1 година

Защо никой политик не казва какво наказание се налага на човек, още повече президент, депутат или министър КОГАТО НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА ???? Нима това не е престъпление ??? Тогава следва, че за кражба на кокошка има наказание, а ЗА НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ТЕ ИЗБИРАТ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !?!? БЪЛГАРИНО ???????

281

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС КАКТО И ПРЕДИ 9 ГОДИНИ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ПЕРМАНЕНТНО ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

280

До Дебатът

преди 1 година

До Дебатът ПОСЛЕДНИЯТ ЧЛЕН НА КОНСТИТУЦИЯТА Е Чл. 169. Столица на Република България е град София.; А ОТ НК Е Чл.313 (1) ...писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път,... ЗА КАКВО ТОЧНО ГОВОРИШ ЧАДО ?!

279

Петя

преди 1 година

А бе Ком* Пири колко време ви трябва за да схванете едно елементарно нещо,че Борисов не обича и не се занимава с тъ*Пашки номера на тъ*Паци като вас.Първо се явете на дебат с Делян Добрев,все пак поканил ви е преди повече от 1 месец.Май някой го е страх а ?

278

Реалист

преди 1 година

Дебат? Какъв дебат очаквате от м.у.т.р.а.г.е.н специализирал разпъване на маркуч?

277

Стела

преди 1 година

Отчаяния ПР опит на аферистите Киро и Асен за дебат с Борисов беше много добре отсфирен от Борисов.Не им се получи .А бе лъжци, нали Борисов е мафия ,нали вие обявихте,че с мафията не разговаряте,какъв дебат искате?!Защо ви е страх от Дебат с Делян Добрев ,който ви предложи и покани още август месец,а вие се правите на глухи и слепи.Толкова сте плоски,жалки,Сме*Шни.Падение!

276

Анонимен

преди 1 година

А ние ще отсвирим Борисов на изборите.

275

Безфандък

преди 1 година

Герб дпс още 10 години ще ви мачкаме мишки.

274

Гоче

преди 1 година

Боко бяга от истината. Как ще обесени къде потъват парите.

273

Сензация-ЦРУ сгащи К

преди 1 година

Тревожно е,че народецът ни взе да се осъзнава,че сал за година- харвардиите,шумкарите и меките китки го докараха до просешка тояга,а страната- до трета национална катастрофа!! Киро барука пухкави бели кълки на ГУГЪЛКАТА,но в същото време агенция ПИК разкри днес зловещия доклад на ЦРУ как Киря и Кокоря при пазарлъка с Шиниър инкасирали...стотици милиони в 5 офшорки...Въъъх отваря се много работа за Гешев след изборите...въъъх ДАНС нищо доклада на ЦРУ, Президент Радев знае за аферата на века...Въх

272

Биляна

преди 1 година

А бе ей нагли Мошеници,промяната дойде при Борисов ,защото се построиха много неща и живеехме нормално При вас всичко е само лъжи, кражби и Бла,Бла,Бла .През 90-те години на миналия век някой чужденец беше казал-на север от Турция,на изток от Сърбия,на юг от Румъния няма ни-що освен едни сбъркани хора.И е прав ,сега е същото - няма нищо освен сбъркани които не знаят какво искат и какво правят