440

490

преди 1 година

то няма значение дали си ядренна държава, щото тва се размахва само за плашене. Всеки знае че който посегне към ядрено оръжие напрактика се самоубива, така че ква ядренна сила е някой няма особенно значение

439

хаха

преди 1 година

Напред, казал ракът и тръгнал назад!

438

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване, което води до деградация на личноста! Русофобията неизменно се свързва с кравароробията, но не непременно с българският патриотизъм. Днес когато видяхме резултатите от изборите в Италия виждаме как лъсна истината за това, къде е фашисткият режим дали в Украйна или в Русия. Спечелилата партия в Италия се представя от самите италиански политолози, като постфашистка партия и като такава тя подкрепя не фашистка Русия, а фашистка Украина!

437

ПЕШО

преди 1 година

Кога евреин е направил нещо честно? Само подлост.Прочетете каква подлост е направил еврейнът Лазар Коен спрямо България.Този евреин еОЩЕ ПО ПОДЪЛ.

436

1Наум

преди 1 година

***, отивай в цирка.

435

Анонимен

преди 1 година

Да, тя Украйна е в позицията да заплашва, че е много силна, ядрена държава....

434

аожао

преди 1 година

Това не вярно, хората искат да вояват за Русия, тези които протестират са платени актьори, дори видях една баба актриса. Трябва да вояваме с Възраждане, грабвайте оръжие и да вървим на границата. Стига сме писали, трабват дела, много сме и сме силни ....напред напредддддддддд в атка на нож.

433

те

преди 1 година

бягат и без тва , самолетните билети изкупени еднопосочно за седмици напред, опашки от коли по сухопътните граници, никой не ще да мре за Путин и с право.

432

asdf

преди 1 година

Да вървим в Русия тя има Путин има нужда от нас, напреддд Възраждане, трябва да вояваме стига сме писали тук, напред срещу НАТо, стига думи трябват дела. Хайде да воюваме с автомати, напред ...роснацине взимат хубави пари в армията. Стига сме си чесали езиците,много сме да воюваме. Тръгваме утре към границата ...хайде Възраждане!

431

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

430

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш, на Зеленски и фашистките му приятелчета не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност, които нямат нищо общо с Айдар, Азов, Десен сектор, които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци, като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците- Буча, Юзум, Запорожката АЕЦ, теракта с/у Дугина

429

Кръстьо

преди 1 година

Е, защо не каза по-рано ! Те до сега се чудеха какво да правят и превземаха ли превземаха ходом ...

428

Анонимен

преди 1 година

защо постоянно ни заливате с този наркоман ? новичок за вас!

427

3 думи за Зеленчо

преди 1 година

Новичок Дава Крила

426

Анонимен

преди 1 година

На този си му има нещо на очите.Като го погледна и ми се гади не знам защо.Не го харесвам.А ако обяват мобилизация в България заради него дали ще казва да бягаме?Или кой не иска ще го стрелят както са стреляли бесарабските българи там през 2015-та?Да сяда на масата за преговори.

425

Анонимен

преди 1 година

Жабок, изшмърка ли си кристалите?

424

не знам защо

преди 1 година

"интелектуалците" от днес трият коментарите за еврейче-фашист и кой слабо умен болшевик може да сътвори такова словосъчетание, кажете кво ви бърка в отзад другари от днес?

423

Гадняр

преди 1 година

Сега е момента лидерите на ЕС да докажат, че имат някаква мозъчна дейност. Незабавно затваряне на границите за всякаква необразована и.з.мет от Азия и Африка! Създаване на програма за привличане на млади и образовани руснаци (мъже и жени) на работа в ЕС. С един куршум два заека.

422

До Грузински евреин

преди 1 година

Профане, на Грузински евреин с произнася Джудио виждаш ли разликата тъппич? Защо траеш тъппич?

421

Анонимен

преди 1 година

мразя убийците на Христа