500

Отвратена

преди 1 година

Този с изгнил мозък не вдява ли, че си изби народа, прогони ги , за да угоди на фащ или е толкова зъл и без милиграм човещина . Колко е гаден ...той насърчава страховете у хората и се ,,загрижил" за руските войни, майки, съпруги...А няма нищо в главата освен мухъл за своите. Ами всъщност колко са свои , в тази измислена държава , сбирщина от етноси, русите преобладават и той безмилостно ги праща да се трепят срещу събратя, тези, които Путин изпрати в Украйна , за да ги защитават от фашизоидите.

499

Алекс

преди 1 година

55 000 рашиста не го чуха и станаха на ГРУЗ-200.Дано останалите се вслушат.

498

Тръндафила

преди 1 година

Немския политик Ф.Мерц нарече украинските мигранти,социал - туристи

497

НИЩО ОБЩО С.........

преди 1 година

На 26 февруари 1993 на 57ият ден от президенстването на Бил Клинтън беше Първият атентат срещу Кулите Близнаци с КЪРВАВ шантаж и изнудване чрез Психология,Психоанализа и История/Марк Аврелии/ на ниво СЕМИТСКА ГЕНИАЛНОСТ да бъдат насилствено принудени САЩ да си признаят че ЕДНОЛИЧНО са заразили целият свят със СПИН.......ОНЯ ДЖОРДЖ БУШ-СТАРШИ умря на СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА със СПИН и го ПОТВЪРДИ!....Осама бин Ладен ЦРУ му открило ХОЛИВУДСКА колекция от филми за 11.09.2001 помагаща му да е в ЧАС

496

Някой

преди 1 година

Този съвсем скоро ще го сменят от Вашингтон. Интересно ми е само дали ще го скрият някъде, или ще го убият. Все пак наистина прекалено много знае.

495

Анонимен

преди 1 година

Този още ли продължава със скечовете .. Някой бръсне ли го за слива .. ???

494

Анонимен

преди 1 година

За да воюват поляци, чернокожи и чужденци в Украйна , означва, че смъртта на украинците е доста повишена и няма хора, които да искат да воюват срещу Русия, тоя Зеленски няма да миряса, докато не убие последния украинец и извърши геноцид над славяните, време е да го вкарвате в лудницата!

493

Анонимен

преди 1 година

За да воюват поляци, чернокожи и чужденци в Украйна , означва, че смъртта на украинците е доста повишена и няма хора, които да искат да воюват срещу Русия, тоя няма да миряса, докато не убие последния украинец и извърши геноцид над славяните!

492

Анонимен

преди 1 година

Хора, преди два дена пуснаха видео от местни жители в Украйна, казаха, че вече поляци и чернокожи воюват, чужденци, Зеленски ще избие украинското население и славяните, разкарайте го този психо, вкарайте го в лудницата, искал е атомни бомби от Израел, моля ви се!

491

Анонимен

преди 1 година

Точно на лъжливото "Дойче изпърделе" ли ще повярваме?

490

БАРШАВ КГБ ДОГ-обора

преди 1 година

Грузинския селянин от Петровичи Айзък Айзимов пише че в Кавказ имало най-висшата от всички висши бяли раси....Чисто периферно без да ме интересува съм чел журналист от СССР през 80те на 20 век които пишеше по памет цитирам :"В Грузия има РЕЛИГИОЗНО малцинство от самия грузински етнос което обожествява Йосиф Джугашвили-СТАЛИН смятайки че Той е Господ......Та го разкрихме и Божествения Йосиф Сталин от най-висшата от всички бели раси и едната религия та юдеоеврейчето Зеленски ЩЕ ЗАКРИВА останалите

489

юлиян

преди 1 година

Накъде,към Киев.Те и така ще стигнат до там.На теб ти е време да остриш кънките или ските,или може би най-вероятно метлата,дето я получи като подарък от Байдън,вместо фалшивите гаранции за сигурност.

488

АнтиСедераст

преди 1 година

Направихте му страшна анти реклама

487

Заклет Американофил

преди 1 година

По голям *** от Зеленски досега не съм срещал ... Много повече от 55000 украински животе лежат на съвестта му ... Да, сбърках ... Ще лежат на съвестта му , ако има такава ... Не знам украинците как го търпят . Ама май тяхната диктатура по зверска в пъти от тая на Путин , ама промивачите на мозъци тук и дума не обелват за нея ... Така са наредили краварите ...

486

ОТ РАЗБИРАЩ

преди 1 година

До РеалистПреди да стигне до Израел, първо трябва да хване вокзала СМЪРКЩИЯ поради факта че нищо не лети над територията нречена ошибка 440 :)

485

Реалист

преди 1 година

До Анонимен Като се скрие в Израел ,а не Парагвай, как ще го докопат ?

484

Окраинец

преди 1 година

Абе наркоман долен , що не се скриеш и не се показвай повече!

483

ОФИЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ

преди 1 година

Шорошойди бегайте от шекела че се срива :)До няколко седмици ще смърдите като прасета, че със 10 000 шекела *** няма да можете да си купите продажници !!!!

482

Бягащ

преди 1 година

Смъркащия е приготвил чемоданите и чака вокзала от няколко дена :)))Осъзнавайки че след провала под Оскол, Купянск и Лиман свършиха подготвените и надъхани бригади, и за следващото велико хохолско настъпление остава само мобилизираното хванато по бели *** население....От друга страна мобилизацията в Русия след първоначалните проблеми, влиза в релси и до няколко седмици на фронта ситуацята ще се промени със численото превъзходство от нови 1,5 милиона мобилизирани и мотивирани части :)

481

Анонимен

преди 1 година

Къде да бягат бе, ***? Този изобщо не е в час. Не мога да го понасям. Толкова ли нямаше някой свестен ами намериха това недоносче? макар че за марионетка точно такъв е необходим - рупор без капка мозък. Дори и да спечели, Украйна сериозно трябва да помисли дали иска такъв като Зеленски да я управлява. Защото него други го управляват.