278

Анонимен

преди 1 година

След изборите Лойко ибрикчията ще сложи феса,и право при Ердоган

277

https://youtube.

преди 1 година

Завалията все повече и повече заприличва на еничара Кара Ибрахим.Ако вземе отново власта,се записвайте на курсове по чужди езици.най вече балкански.

276

Просто Киро

преди 1 година

Кражбите на ПП трябва да бъдат спрени, за 2 години изнесоха милярди в офшорки

275

ех

преди 1 година

Това ни надробиха *** от ПП , Асен и Киро в затвора.

274

Анонимен

преди 1 година

Горкия,жив да го оплачеш.две години не е крал

273

бойкоумре

преди 1 година

По 5 милиарда теглиш за година,всеки може да "управлява"така.чекмеджанее

272

ББ

преди 1 година

Братя...ние сме...не можете преодолеете егото че сте по-"висши",не сте,Бог ни е дал животите като равни...не се отричайте от Бог моля ви!моля ви да се замислите как да продължим...на дъното сме хора,с какви очи гледаме децата си за бога,нямаме училища,нямаме армия,нямаме детски градини,нямаме пътища,нямаме правила,нямаме администрация...нямаме България,и ние сме виновни,че им го позволихме...срещу 50 лв.платени ви от пеевски-борисов-вебер ограбени от вас,война е и ще става още по зле,страха е ..

271

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджан и Копейкин потриват ръце, ще си напазаруват гласове колкото им трябват и после коалицийка ще си направят да се таковат с 200-та. Чекмеджан е за панделата, а Копейкин за фронта!

270

Анонимен

преди 1 година

*** " ще оправят "отношенията ни с Русия,щото РФ цъфнала и вързала и е много оправена.И какво ,ше оди да се кланя за субсудии на партията си или КК ще въвежда диктатура като в Путинландия.Ще признава непризнатите республики,които дори и Ердоган не би ги признал.Обират някакъв вот,но той не може да е националистически,нито патриотичен в тази ситуация,просто някакви сбъркани.Иначе КК има качества,е обича да си скатава субсидии,но преиграва с тази източна карта .

269

ББ

преди 1 година

*** е заплаха за националната сигурност на България и ЕС,работят за путин и не го крият,рекламират ги по Националната телевизия...а е Война,това е предателство,рекламират поддръжници на убийства...подръжници на заплашващи ни с ядрени удари...хора луди ли сте...те не трябва да излизат от затвора...вие ги каните в...пАнорама,да насаждат страхове и зависимости...тотално сте откачили!!! и сте им съучастници!!!Гешев...джерзински не донесе нищо на никого...вземи се в ръце човече!...или излизаме!

268

ББ

преди 1 година

голям резил за борисов...плюнките идват от *** актива,финансиран с парите които ограби пеевски от теб...найстина ли не го разбираш?пеевски те цака както цака всеки докоснал се до него!*** *** "аплодираха"пеевски,че им купил...сандвичи,маащи маанета пред А.Невски,...Светая...за Народа ни!тарикат ама...сляп!!!

267

Срам и позор!

преди 1 година

Срамна страница от историята на България. Това е ГЕРБ.

266

ББ

преди 1 година

умре бате,първо живеем в глобален Свят и няма тайни!САЩ знаят всичо,и го знаеш!и въпреки това финансираш с пАсолството...уро.и като ***,демек...се повтаряш...то с атака...с валерката...с марешки...никога не тръгна с Народа ни!защо бре...предателю?къде ще носиш кюлчетата и пачките?какво ще правиш с душите на убитите от теб Българи?...в Ада имат ли офшорни и банки?а можеше да останеш в иСТОРИЯТА на Народа ни,поп Крьстю е карикатура пред вас с копейкин костя...позор сте за децата си!!!

265

БКП

преди 1 година

КЪДЕ ТИ Е ПАРТИЙНАТА КНИЖКА БЕ, КОМУНИСТ?!

264

преди 1 година

Някой изобщо пита ли се как човек, чиито дядо е "убит от червен вятър", вози отговорника за убийството на дядо му, отваря му врати и му целува ръце?

263

Боко Комунист

преди 1 година

Още се въртят клипчетата как Боко слугата прикляка и с умилено изражение подава ръка на бай Тошо да се качи в Крайслера, след което му затваря вратата нежно и отпрашват с 200 към залеза.

262

Прост Въпрос

преди 1 година

Що не са назначили мене за охрана на бай Тошо? Много просто - защото не съм комунист, като Боко Тиквата.

261

Анонимен

преди 1 година

Бойко е незаконен син на бай Тошо. За това си приличат. За това му е бил охрана. Бай Тошо му е викал "Сине, сега ще те науча как да управляваш." в крайслера. А Боко сега се бие в гърдите, че е антикомунист.. Бреййй... брей... ей гиди дей!

260

Само Бай Тошо!

преди 1 година

Пазача и сменявача на памперса на Тодор Живков пак счупи тъпoмeра.

259

Уникално тъп ГЕРбер

преди 1 година

Школата в Симеоново е класи над Харвард и Оксфорд.