298

Чичо

преди 1 година

Какви 2 години,бе льольо.Бяха само 7 месеца.Останалото време е по твое ръководство.

297

Красен

преди 1 година

За някои престъпници и олигарси като Васил Божков, Иво Прокопиев, леля Цветелина Бориславова нямаше застой и техните спестявания от обществените бюджети също сигурно са били само нагоре!

296

Анонимен

преди 1 година

Всички кметове са от ГЕРБ и ДПС...на практика герб не е слизал от власт.окопани във власта пречеха със каквото могат на ПП.

295

БУЦИ СЕЛСКИЯ ТАРИКАТ

преди 1 година

Е ТОТАЛ ЩЕТА.ИСКА ВЛАС И ВЕДНАГА ВЗИМА 20 МЛРД. ЗАЕМ ЗА ДА УПРАВЛЯВА КОМФОРТНО.

294

Emigrant

преди 1 година

до АНАЛИЗАТОРА, Толкоз си анализатор,колкото Киро е завършил Харвард и колкото Асан е мъж!!Всичките сте кухи парчета,измамници и платени кукли на конци на олигарсите и задкулисието,всичко това продукция на КГББКП и цялата орда от синове,внуци и правнуци на политбюро и партийната деветосептемврийска номенклатура!Техния девиз беше,че тая власт с к,ръв са я взели и само с к,ръв ще я пуснат!Като гледам Дамаджанов какво се пени и заканва на 70 години,ясно е,че трябва твърд подход към вас,ЛИ,ГЛЬОВЦИ!

293

Анализатор

преди 1 година

Този вече не знае на кой свят се намира. Говори глупости, след глупост. След него, никой нормален човек не иска да управлява държавата, наречена България. Дори и лидеритена партиите, които са също толкова неадекватни като този на Герб.

292

Бай ВарвАр

преди 1 година

А бе ,какво се излагат сегашните институции са назначени от ПП, ДБ, БСП - 2 години застой ?! Друго си е повече от 13 години връщане в средновековието -кюлчета , чекмеджета ,присвоени бизнеси ,умиращи по стълбите , КПП-та ,Барселони ,джуджета , магистрали превърнати в кинти, самолети на хартия и какво ли още не ...Ама нещо взехме само от Фейса да се пъчим ,също като протежето Слафчу , нещо нет-добре работата !

291

Анонимен

преди 1 година

Лойко, ви само делихте едни порции на близкия си кръг, а нищо за населението не правехте и за бъдещето на България и не се раздели с Цветанов, който служи на чужда държава, а не на България и хората в страната непрекъснато умираха през управлението ти, не от естестена смърт и много напуснаха страх!

290

toti

преди 1 година

А бе АРТИСТ ...от кога се загрижи за та Държава...Да не би да имаш заеми../??

289

Ей КРАДЕЦ!

преди 1 година

Шкафчетата, Буци....

288

ох, да бе

преди 1 година

До Анализатор - ми ако си в час - и във Франция е така. По-добре лоши магистрали, отколкото никакви. А ти си отивай на 5те моста на Дунав и 2 тунела под Стара планина, да ти изтрезнее малко тиквата ти.

287

dali

преди 1 година

До вЕрно ли?! -за кой от многото шизофреници пишеш? Борисов не е, може би друг някой. ББ ние построил като държава в БГ безброй добри неща, никой преди това нищо не е правил. Е, в Пловдив имаме само един голям надлез от Иван Костов. Няма да си кривим душите.

286

вЕрно ли?!

преди 1 година

Има ли още плоскоглавци, които му вярват на този шизофреник? Явно е забравил кой управляваше държавата до скоро...

285

Анонимен

преди 1 година

До КОВИД И колко са милиардите. Колко беше БВП тогава? Нали помниш. Колко беше реалния ръст на икономиката? Нали помниш? Или както менте счетоводителчитата назначени от Фуражката -теглим кредити и ги включваме в баланса на държавата като приход. И евреите им завиждат на матетематиката, ама баламите плащат години напред

284

Аноним

преди 1 година

Няма по добър политик държавник Демократ от Борисов в момента Това е истината платени писачи на лъжи гнусни писания от такива хора

283

СНИМКАТА

преди 1 година

Снимка, която нарекох "Страх в очите" - Лойко гледа с ужас към отваряща се врата, страхува се да не влязат полицаи, да го пльоснат по тумбак и да му хлопнат белезника зад гърба.

282

Анонимен

преди 1 година

Платените писачи малки безделници Спрете да пишете против държавата в която живеете с омраза нищо не се постига

281

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ПО ДОБЪР ОТ БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК КОЙТО В ТОЗИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ

280

Аноним

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ПОЛИТИК 1000000 ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ

279

Анализатор

преди 1 година

Борисов:Магистралата щеше да ви е подминала вече и да е към Велико Търново-и какво следва след направата--Постоянни ремонти от фирмите на ГЕРБ и край няма.