56

Крим не е руски

преди 1 година

освен рускини за 2 лв в интернет друго не видях да се продава. ха ха ха ха

55

Анонимен

преди 1 година

ВВС да коментира интервютата дадени от чуждестранни наемници които казват че докато са били в Украйна не са имали оръжие, бронежилетки, каски..

54

Анонимен

преди 1 година

Егати пичагите байден сипе оръжия там а те ги продават на - брадатите почитатели на - сащ

53

Не фен на Путин.

преди 1 година

Ние всички вярваме на ВВС в това "разследване", понеже ВВС в последните години станаха изумително"честни, почтени и безпристрастни", дори дори сложиха путиновите медии в джоба си:):) Но никой не може да се мери с DW. Чакаме сега и разследване дали Азовците на Зеленски са нацисти или не! И разследване доказващо че руснавите сами се бомбят в Запорожката АЕЦ, за да е пълен цирка.

52

До 66

преди 1 година

Ако колата е Трабант от мукава, Джавелинът може и да пропусне. Джавко търси и удря голямо количество метал, като съветски танкове и не ги пропуска. Доказано от практиката.

51

Анонимен

преди 1 година

*** *** харесва ми как злобеете ама кво да се прави пак си оставате ***

50

Анонимен

преди 1 година

ОФ, ОФ. От сто джавелина пратени - в Укpoпия стигат 50. До фронта стигат 20. Всеки по веригата краде. После от тия 20 - пет излизат дефектни. С останалите 15 се събарят 5 танка и се празнува със домашна водка. Те американците им свършиха джавелините, а бройката на склад беше разчетена за цяла Русия плюс Китай. А те не опоскаха и четвърт от Русия. Смех. Колкото укрито може са открадне - толкова не може да смигне да произвежда американеца.

49

Продават

преди 1 година

Ама Руско щот се въргаля по улиците.

48

Реклама

преди 1 година

Що не продават Руско оружие?Щот става да завръщаш овцете.

47

Анонимен

преди 1 година

БиБиСи срещу прилична сума ще ви направи каквото искате и ще ви предостави каквито искате доказателства...справка оръжията за масово поразяване на Саддам

46

Сандо

преди 1 година

Стингър и стрела и ще почнат да падат самолети из ЕС. Събират се няколко в багачника на кола, а летища из Европа колкото щеш - бум/тряс и са заминали няколко пътнически самолета за нула време

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ми хорицата си мислят за след войната. Все пак ще трябва да се яде, мамка му! Хи-хи-хи, ако имат какво, де.

44

Пачо

преди 1 година

Както някои са написали преди мен Украина продава и на Русия. Директно на фронта. Това става по елементарен начин : украинците атакуват и превземат някакво село. След един два дена ( в зависимост от уговорката ) руснаците контратакуват и го превземат обратно.И в някакъв гараж или под някъкав навес намират това за което са се разбрали. Елементарно.

43

Анонимен

преди 1 година

BBC са много п р ос т и *** до безобразие това са истински трофейни оръжия.......чат ли сте руснаците ги имат с купуща

42

Франсе

преди 1 година

Даже и Мистрали - два броя, си купиха рашшистите.

41

Dark Net

преди 1 година

До Анонимен --- Качи си Tor, ползвай търсачката Ahmia, щото с другите не става много добре и се опитай да си купиш дрога или оръжия и ще видиш какво ще получиш. Lol /// Заб. Не ползвай тази търсачка чрез Гугъл, защото ще ти дойдат гости от ДАНС или още по-зле от някоя западна служба шетаща из България. ;)

40

Анонимен

преди 1 година

Продава ли Украйна оръжие. Френска гаубица Цезар, струваща 7 милиона долара бе продадена на руснаците за 120 000 в брой, а за 60 000 бе продаден и комплекта снаряди за нея. Още по скъпо бе продадена една установха Хаймарс със зареждащата я машина. За изминалите години бяха продавани на Русия джипове Хамер със специална апаратура в тях и други оръжия. Така,че Украйна е продавала и продължава да продава оръжия. В техния интернет автомат с патроните си струва 400 долара.

39

Хахаха

преди 1 година

Вълнуващо е как европа ще въоръжи следващия си главатар.

38

Гиб Мелсън

преди 1 година

Доколкото познавам украинците, бих казал категорично, че продават. Но това е добре за всички. Възможно е да продават оръжия и на руснаци. По добре да правят търговия, отколкото да ги използват по предназначение.

37

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Христова пак не е в час и това не е случайно и за първи път.. В Европа пропищяха от украинско оръжие и създадоха специален отдел към Европол. В сената на САЩ на два пъти имаше обсъждания на този въпрос. В тъмния интернет е пълно с украински обяви за продажба, а тя се пита продава ли Украйна оръжие.