76

$$$??? провалил се

преди 1 година

Да 100% ПРОДАВАТ. КАК СЕ ТРУПАТ ТЕЗИ МИЛИОНИ ПО БАНКИТЕ. Къщата на Зеленски в Америка е над 12 милиона а в Израел където е е евакуирал родителите на жена му и неговите е 6 мил. КАК СЕ ТРУПА ТОВА СЪСТОЯНИЕ??? НАЛИ ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ???ДА МУ МИСЛЯТ ГЛУПАВИТЕ СИМПАТИЗАНТИ.

75

Анонимен

преди 1 година

ми ако не продават украинците оръжие от НАТО няма да има и война Всички терористи от цял свят доказват това и с видиофилми това ! напишете в ютуб че искате да купите джавилин и всички украински мафии ще ви отговорът - при нас е по евтино , елате при нас ! и никаки доказателства не ви трябват - просто напишете ,търся оръжие

74

Дедовия

преди 1 година

Целия свят зная, че в Одеса е най-големия черен пазар в света и там може да се купи абсолютно всичко!

73

Анонимен

преди 1 година

Е щом ги продават на черно, *** защо мрънка, че САЩ въоръжавали Украйна?

72

Анонимен

преди 1 година

"Дарените на Украйна от САЩ оръжия." А веднъж тук прочетох, че това е оръжеен заем. И постоянно се уточнява за колко милиона или милиарда е оръжието.

71

Иванич

преди 1 година

в статията постоянно споменават, че обявите се пускат от рускоезичен потребител.колко време ви трябва за да разберете,че украинците са рускоезичен народ? аз в Бг украинска реч не съм чул от бежанците само руска реч.

70

Колумб

преди 1 година

До Американ... Предполагам ти си от онзи 1%, който не спада към "стедния компютърен маймун". Тогава също предполагам си запознат, че големи компании и корпорации ползват компютърна техника, инсталирана с модифицирана и пригодена за нуждите им операционна система и софтуер. Е, точно това се има предвид в израза "използвайки лаптопи, които не могат да бъдат свързани медията". За браузъра Тор има ли смисъл да обяснявам?

69

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са способни на всякакви подлости... Особено тези във ФСБ и ГРУ... То самите им ръководители на РФ са изпечени лъжци и пoдлеци, а да не говорим за останалите. Спокойно може да организират кaнaл за продажба на пленени, западни оръжия от името на истински украинци (сепаратистите) от ЛНР или ДНР... Дезинформацията е основна част от оръжията, които фашистка Русия използва по цял свят включително и в България. Русофилите тук са неделима част от този коварен враг на човечеството.

68

Американ

преди 1 година

"използвайки лаптопи, които не могат да бъдат свързани медията." -- що за глупости са това? Разчитат че стедния компютърен маймун - т.е. 99% от населението - не разбира от как работат тези работи."Със специализиран уеб браузър" - каво точно му е специализираното и защо?Ай сиктир BBC, не поддържам Русия ама вие сте разпространител на fake news.

67

Анонимен

преди 1 година

Цял свят знае ,че украинците препродават оръжието в посока Европа. Дали бежанците от арабски произход спят, как мислите? Дали стотиците хиляди млади , фанатизирани араби ,които заливат вече цяла Европа не чакат дадения сигнал, знак?! Достатъчно е само два граждански самолета да бъдат свалени по време на излитане или кацане и ще настане такава паника в Европа ,че ви е бедна фантазията. Ето къде отиват тези оръжия. Още спете.....***

66

Анонимен

преди 1 година

Е как да разберем като е тъмно?

65

Начко

преди 1 година

Е гати тъпотията! За това ли бушменските танкове се взривяват един след друг! По голяма глупост не бях чувал! Пак руски простотии!!!

64

Анонимен

преди 1 година

На всички е пределно ясно, че продава. Не мога да си представя наште хашлъци да имаха тази възможност. Малееееее, ще разпорят от кражби НАТО, всякакви алианси и де-що могат да се докопат. Скръбна им майка.....

63

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че продава. Трябва да си пълен ***, за да повярваш, че джанката не го прави.

62

SS

преди 1 година

Тук ( ако не дай боже ) стане война мислите ли ,че ***-ю няма да продава ?

61

SS

преди 1 година

Тук ( ако не дай боже ) стане война мислите ли ,че *** няма да продава ?

60

Дддф,Ати

преди 1 година

Изобщо няма да се учудя

59

Ангел

преди 1 година

Няма да има какво да продават . Руската Армия е заграбила хиляди тонове Амеликанско тежко и леко оръжие и го дарява на ДНР и ЛНР .Оръжието намерено от Руснаците е толкова много ,че плъзват конспиративи теории че Украинците го продават на враговете си !

58

Анонимен

преди 1 година

хохълови простотии

57

Анонимен

преди 1 година

Риторичен въпрос