62

ДоЦент Бройчо

преди 1 година

го помним с изцепките си по протестите,заклет гербераЗт! Ей,колко лесно може да изпадне това същество за едни парички в джобчето,"спонтанно" прибрани, някакси предизборно, баце!

61

Анонимен

преди 1 година

Le Figaro обясни,как френските власти предлагат пестене на електроенергия. Например,през предстоящата зима, когато се очакват масови прекъсвания на електрозахранването,се препоръчва да изключите Wi-Fi, да живеете у дома с яке и да се облекчавате по малка нужда под душа, за да не използвате отново резервоара на тоалетната.

60

Анонимен

преди 1 година

Магарет е дъщерята на боян такси ров, от селата:)

59

Анонимен

преди 1 година

На 14 септември, операторът на електропреносната система във Франция, RTE, обяви неизбежността от принудителен стъпаловиден режим на електроенергия, за да се избегне хаоса и непрекъснати прекъсвания на тока през зимата.

58

Анонимен

преди 1 година

До 44 ..тези ,,умерени" социолози не бъркат в раната.Повечето са добре подплатени за да не го правят Кой ,,социолог" на последък да си чул да споменава Ковачки.Кой ,,социолог" си чул да споменава ТЕЦ на Доган, Пеевски,ББР, КТБ,Сараите ,Горанов,Главния Прокурор .

57

Христо Христов

преди 1 година

До 59Какво ти е крив евроатлантическият ти президент, про'с'так неграмотен? България е демократична държава и слуша господарите от брюксел и вашингтон и върви по пътя очертан от козяк.

56

ааа

преди 1 година

Накрая ГЕРБ да не се окажат 3-ти ?

55

Иван

преди 1 година

Платена ***

54

Христо Христов

преди 1 година

Не партиите, а матрялът е проблема... та и този е про'с'т кат матряла. Защото демокрацията се крепи от про'с'таците.

53

Анонимен

преди 1 година

НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП И МИС ПИГИ ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 02.10.2022. ПРИ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ МАЛКО НАД 35 %,ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА ЩЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА ПРАГА НА СТУДЕНАТА ЗИМА И ТОГАВА КАМЪНИТЕ И ПРЪТОВЕТЕ ЩЕ СЕ НАСОЧАТ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...И АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ИНАЧЕ МЪЖЕСТВЕНИЯ И ДОСТА САМОНАДЕЯН РУМЕН РАДЕВ ИЗГЛЕЖДА ДОСТА УПЛАШЕН И ПРЕБЛЕДНЯЛ...

52

Дедовия Дявул

преди 1 година

Партиите трябва да узреят , както и русоробите тряя пукнат всички до първа пролет. Хе-хе

51

Бай Чеп

преди 1 година

На този господин това "доцент" прякора му ли е? Ако, е прякор не е ли по-добре да му казват "за цент"?

50

Анонимен

преди 1 година

То според официалните врачки - социолозите, и на предишните избори ГЕРБ беше първа политическа сила, с аванс от 8-9%. Видяхме какво стана и колко достоверни бяха предвижданията им. Не вярвайте на пропагандата и гласувайте!

49

Като риташ ....

преди 1 година

...гледай да си сам ....абсолютен дразнител е !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Цялата мафиотска машина трябва да си отиде.Това медийни,това доценти ,това политолози,това председатели на работодателите ,това поставени прокурори съдии , партийни отпадъци, МВР шефове,ДАНС и всички служби по опазване на престъпно олигархичната структура трябва да се махнат от властта.Съдебната реформа няма как да се състои от вътре.Нсрода не в ли бутне, тя сама себе си няма да реформира

47

Някой

преди 1 година

Щатните плювачи съвсем я закъсаха със сивото вещество, щом продължават да циклят на ченгеджийски постановки...чекмеджета, кюлчета, къщи в БарЦелона и всякакви глупости! Смятат ,че като зацапат целият форум, и някой ще им се върже!

46

Анонимен

преди 1 година

Генерал Борисов ще управлява отново.

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя грозник се върти около едно денонощно в жк "Лагера", и на няколко пъти съм бил на косъм да го наритам жестоко - ей така, за да видя какво ще стане.

44

Отвореното ....

преди 1 година

Който искаше да мине през протестиращите защото му пречели пък той бил много отворен ! жалък гербер...ас как не му набиха канчето тогава не знам !

43

Анонимен

преди 1 година

И какво от това? Власт няма да видят.