82

Анонимен

преди 1 година

Партия Възраждане иска референдум за излизане на България от ЕС и НАТО, но дори това да стане пак ще си останем в Европа, така е решил Аспарух преди 1400 години

81

Жокера

преди 1 година

Аз ПАК НЯМА ДА ГЛАСУВАМ .КАЗАХ......

80

Анонимен

преди 1 година

До 85 и на мене ми омръзна от мошеници като този доц. Стойчо Стойчев, затова ще гласувам за Възраждане и точка! ГЕРП, БСП, ПП, ДПС И ВСИЧКИ ДРУГИ СА ЗА МЕН ВСИЧКИ ПРОВАЛЕНИ!

79

Елементарно е

преди 1 година

ГЕРБ - 90 депутата и ДПС 30 депутата и готово

78

Сигурно е

преди 1 година

че Възраждане са първи, с почти 50% от Вота, на крачка от Самостоятелно Управление!

77

Анонимен

преди 1 година

всека кофра доцент стана

76

Христо Христов

преди 1 година

Само киро-да умори про'с'таците!

75

Феникс

преди 1 година

Да не ВИ излезнат "Криви Сметките"...А има и партия "ВЪЗРАЖДАНЕ", която ще събере много проценти...И колкото и да не ВИ се иска,,ще стане така,..А и аз лично Ще ги подкрепя,,омръзна ми от *** лицемерни партии..Много хора го знаят това и ще си проличи..

74

Морен сокол

преди 1 година

Ако вземем всички наркозависими и им се даде власта ще управляват по добре от всяко едно правителство което е било на власт до сега.

73

Анонимен

преди 1 година

Не ке да гласувам.

72

ПИЛИНЦАТА

преди 1 година

ПРИ ДПС И МУСТАФА КАРАДАЙЪ Е МНОГО СКЪПО И МНОГО ЛУКСОЗНО И НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ!ДАЛИ ПЪК ТЕЗИ 100 МЛРД ЕВРО ВЕЧЕ НЕ СА ПРИСТИГНАЛИ С ТОВАРНИЯ ВЛАК ОТ БРЮКСЕЛ!

71

Анонимен

преди 1 година

ОНЗИ ДЕН СЕ РАЗХОДИХ ИЗ ЦЕНТЪРА НА БУРГАС!КАРТИНКАТА БЕШЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНА...НА "АЛЕКО БОГОРИДИ" СЕ НАРЕДИЛИ ПАЛАТКИ НА БСП,ГЕРБ,ВЪЗРАЖДАНЕ.ИТН,ПП И ДБ...НИКОЙ ОТ МИНАВАЩИТЕ ДОРИ НЕ СЕ СПИРА ДА ГИ ПОГЛЕДНЕ.ЧАК МИ СТАНА ЖАЛ ЗА ХОРИЦАТА ЗАД ЩАНДОВЕТЕ В ТЕЗИ ТЕНТИ.УВЕСИЛИ НОСОВЕ ДРЕМЯТ И ЧАКАТ НЯКОЙ ЗАБЛУДЕН ГРАЖДАНИН ДА ГИ РАЗПОЗНАЕ,НО УВИ.В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДПС ДЕМОНСТРИРА ЛУКС И СКЪПОТИЯ,ЗА КОЯТО СЕНТРОПЕТО И ПИЛИНЦАТА БИХА ЗАВИДЯЛИ ПРОПОВЯДВАЙКИ СРЕД ДРАПЕРИИ И ЛУКС В ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ!

70

33 ужасни години

преди 1 година

Изминаха 33 ужасни години. Следващите 50 ще бъдат ад.

69

Българин

преди 1 година

Мене ме кефи да ме оправят новите, младите хора, децата на промяната, родени през 80-те и 90-те години. Които нямат общо с демоните на комунизма и на миналото. С езици, добре облечени, симпатични, усмихнати, с Харварт може нещо Кембрич или Оксфорт такова.

68

Христо Христов

преди 1 година

Само пълни про'с'таци могат да отричат фактите в предния ми пост за Тиквата.

67

Йосиф

преди 1 година

Говорите пълни глупости ГЕРБ няма да е първа политическа сила ще изкарате хората на протест може да се стигне до физически сблъсаци с гневният народ !!!

66

Христо Христов

преди 1 година

Ние ТРЯБВА дазатворим АЕЦ Козлодуй както иска'ЕС. ЕС отпусна 30 милиона евпо зазатварянето му. Цените на тока и газта ТРЯБВА да сганат европейски!

65

....

преди 1 година

До до 44 Това не е работа на социолозите! Има си политици, и органи които да се занимават с това!

64

пуйката

преди 1 година

Ако ГЕРБ не състави кабинет без нея кой може да успее?Партиите от предишния кабинет я имат,я нямат и 80 депутата.Явно ще трябва да цункат ръката Му в Банкя и като дар за коалицията да отстранят сами Кирил Петков,който го съди за не знам какви слова.

63

Христо Христов

преди 1 година

Тиквата е един от най-опитни и свестни политици у нас. По-образован и интелигентен от 95те% европеидни про'с'таци, гласуващи да слугуват на брюксел и вашингтон и по-свестен от целия брюксел. При това е и донякъде, колкото и да е малко, българин, заразлика от матряла. Факти.