13

Анонимен

преди 1 година

Война срещу Северна Корея, ще завърши с обединението между двете Кореи.Също като Виетнамската война на САЩ.Опасноста не идва от война срещу Китай а внезапно нападение срещу Северна Корея,зарсди факта че в това ядрено безхаберие,СК може да придобие огромна мощ срещу САЩ и Япония.Това ги побърква и САЩ,пунктират с Тайван,след като отлично знаят,че Тайван значи Китай,щото отдавна са признали че е така.

12

ОК

преди 1 година

Ако СК се готви да изстрелва ракета срещу някой,нека първо да се уточним срещу кого? Остров Сахалин е корейска теритотория,не японска.След ВСВ корейците са поставили въпросът на пряко,и от това последва Корейската Война.Това го знаят всички световни историци.и политици.Въпросът е ,????? Сега какво правим,когато РФ е пред тотален разпад????

11

Подводничар

преди 1 година

А гребците как са?

10

Анонимен

преди 1 година

Бат Ким, подпукай американските влечуги с ракетите!!!!!!!

9

СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!

преди 1 година

Ако го направят, в пентагона няма да могат да обезмирисят със седмици!

8

???

преди 1 година

За ракета не знам,но заяви ,че ще изпрати 100 000 войска/ на първо време/, ако Русия поиска и че цялата военна мощ на Северна Корея ще е в помощ на Путин срещу НАТО-това не го дадоха по нашите медии . Азия на ход ,а ние ще го ......

7

Анонимен

преди 1 година

От кво ги е страх европейците и краварите, от това че Кимчо ако разпали огъня ще ги изпържи ли.

6

Анонимен

преди 1 година

СЕВЕРНЯЦИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ.

5

Анонимен

преди 1 година

И какъв е проблема ако корейците направят изстрелване на ракета от подводница?В края на краищата тия хора"ядат трева"и имат на въоръжение лъкове и саби според говедарската пропаганда,как може такива люде да предизвикат страх и безпокойство в говедарите?

4

мхм

преди 1 година

От детска количка ще е по-ефектно...

3

Започнахме...

преди 1 година

Да си мериме ....подводниците. На кого е по-дълга, на якичката, на тениската, на прическата, или на бай Данчо.

2

А

преди 1 година

Ще е голям майтап, ако този ги издумка.

1

?

преди 1 година

Играете си на лагери кой е по-лош Русия или САЩ, но ядреното оръжие давате ли си сметка за почти век колко пъти ни е спасило от нови Световни войни? А сега неприятната част - дотолкова се засили нетърпимостта между народите, че ядреното оръжие, което ни пази може да ни унищожи. Не сме излезли от 20 век. Отново се воюва за територии и ресурси. Все същите си останахме...