87

vichri

преди 1 година

Какви глупости дрънкаш ,бе?Колония били!Западняците били виновни.Диване се ти,диване

86

Анонимен

преди 1 година

Грузия е бивша руска територия, която запада откъсна от Русия чрез насилие и убийства, това са фактите! Сега Грузия, са жалка колония, без собствено мнение, послушковци на господарите си, които ги превзеха!

85

Анонимен

преди 1 година

И пак лъжете като дърти ц и г -ани, защото цивилни никой не привиква, бяха направили снимки на летищата на пътуващите хора и ги изтипосаха, като уж бежанци, знаете какво се случва с такива хора, които избягат от страната си, запада ги използва за целите си чрез насилие и ги убива, трябва да са луди да бягат от страната си! Спрете да лъжи и пробутвате пропаганда в статиите си, никой не ви вярва вече!

84

Анонимен

преди 1 година

А не ви ли е грижа, че убиват населението ни в България, играейки си игри с него? Не ви ли е унизително това, което се случва в България? Че хората живеят в страх, че са тотално зависими и нямат грам свобода, че българи съучастват в убийствата на българи, защото служат на външни сили, а не на страната и са предатели, че дори тези, които не искат да предават страната ни, ги убиват или ги принуждават насила да го правят?

83

Анонимен

преди 1 година

Защото ни управляват смахнати хора, затова, психопати управляват света с мания за превъзходство над останалите и чрез сила, чувствайки се недосегаеми господари! На тях не им е грижа, че има престъпност в държавите, наркомания, която те самите създават и тровят гражданите си, бандитизъм, бедност, неуредена инфраструктура и неуредено население, подтиснато население, живеещо в страх, насилие и т.н., че Биг Фарма ги трови, заради печалби, че са контролирани с лъчения и майнд контрол,а се захванали с

82

Анонимен

преди 1 година

Защото хората са натискани да правят това, което им кажат господарите, използвайки болката и страха на хората, за да ги принудят, ако им кажат да си изядат изпраж-ненията си, ще ги изядат поради страх, защото Европа и всички европейски държави, са една жалка колония на ЦРУ и Русия също не прави изключение, защото политиците на държавите са зависими от едни и същи цетрове на управление и се страхуват, защото ни убиват и хората, които са тях са просто някакви роби, слуги, защото ни управляват псих

81

123

преди 1 година

Не е голяма изненада като се има предвид че Грузия и Русия са технически във война от 2008 когато Русия освободи Осетия и Абхазия и инсталира про-руски местни васали там. Плюс двете държави нямат дипломатически отношения в момента и полети по между си.

80

Алекс

преди 1 година

Грузинците са прави.Не бива да се допуска концентрация на руснаци на едно място.След време някой изперкал руски вожд идва да ги "освобождава".Дано лека полека си продадат апартаментите в Поморие и по Черноморието и да се махнат от България.

79

Анонимен

преди 1 година

,,Той беше акредитиран от съда...О неразуний юроде защо се срамиш от своя род и език?(Паисий Хилендарски) ***, *** кога ще пораснеш? С този български език как изобщо си могла да станеш журналистка? или........?!

78

Леша

преди 1 година

Грузинците са им ядосани на рашъните защото вместо да спретнат един преврат на управляващата вече над сто години клика във Кремъл,са тръгнали по съседните държави да внасят смутове и напрежение.

77

Анонимен

преди 1 година

До Граничар Като България ,нали !

76

Тодор

преди 1 година

До ХФ От Украйна бягаха жени и деца а от Русия бягат богати и заможни руснаци, който бягат от войната !

75

Мишо

преди 1 година

Ами да, снимка Твитър!

74

Мишо

преди 1 година

Страшна статия на празно място! Един ненормалник е хванал табелка, за което дори са му платили или просто е искал да стане известен.Няма нищо подобно там!

73

москва

преди 1 година

Никой не ги иска руснаците, а в Грузия ги чакат със сопите

72

На срашките

преди 1 година

в Грузия трябва да им пуснат един Изотзадзе и да си ходят в ко Чинката! Що бели направиха на тая държава и имат очи да се влачат там. Нагли по-мияри.

71

Анонимен

преди 1 година

Да де, ама после отваряме уикипедия и там четем, че Грузия напада Северна Осетия, а руснаците се намесиха да ги разтървават. Хубаво е като преписвате пропаганда, да си проверявате поне малко източниците.

70

Анонимен

преди 1 година

Те така превземат - с референдуми.

69

ДАААА

преди 1 година

Нормално ! Двеста години руска колония води до това !

68

Анонимен

преди 1 година

До Граничаркозар.