16

Ехее

преди 1 година

Сега ли открихте Америка. То това си е редовна практика.

15

Анонимен

преди 1 година

Знаехме и се надявахме да започне контрабандата на петрол от Православна държава, за да паднат цените на петрола на 60 долара в Европа. Добре, че японските наивници ни информират, че вече е започнало. Благодарим за информацията на тези балъци и за безплатното ни информиране.

14

Обективен

преди 1 година

Орбан открито каза,че Унгария няма да подкрепя повече никакви санкции срещу Русия. Германските футболисти са толкова притеснени от идващата зима ,че паднаха снощи от Унгария....ха-ха.

13

Анонимен

преди 1 година

Тихо, ще ви издам една тайна! Руски газ достига тайно България през Гърция... всъщност дори не е и през Гърция, а по трасето, по което и преди получавхме газ, проосто сега плащаме 30% отгоре комисионна на кирчу и кокорчу за удволствието.

12

Анонимен

преди 1 година

Все така да крякат против лошия руски нефт и газ, само и само да накривят на капата на Путин.

11

Анонимен

преди 1 година

Нещата не са такива кавито бяха през март. Руснаците продаваха на Индия с 30% по-евтино, но ерата на зарибяването отмина и днес Александр Новак продава на Индия с $20 отстъпка от пазарната цена, като тенденцията е към 15, към 10 ...

10

Анонимен

преди 1 година

То хип не е тайно,руснаците продават на Индия с 30% по-евтино,пък Индия продава на Европа на пазарни цени ...

9

следвамехронологията

преди 1 година

Фактът, че руски петрол достига до бреговете на Европа, е тайна само за угърчинските колибари. Днес петролните смеси мязат на буламача блендед на прословутата шотланска ракия - китайци и индиици купуват милиони тонове от Русия и миксират направо в акваторийте на моретата. Но всичко това се прави под зоркия поглед и контрол на Великия Александр Новак. Как ще ги стигнеш ти руснаците, колибарино?

8

Анонимен

преди 1 година

Най после сайта тръгна в Германия.

7

Анонимен

преди 1 година

Тайно за обикновения човек. Брюкселските зелета много добре си знаят.

6

Ще стане както

преди 1 година

с газа:подставени фирми си купуват газ с рубли и го продават после на държавата.А някои държави използват финансови врътки и си го купуват пряко.Е,не демонстративно,не открито,но фактът си е факт.Това са и Германия и Франция и Италия и Гърция и други играчи.Само ние сме по-светци от папата.А-а,не сме,пак купуваме руски газ,купен с рубли,ама от фирми на наши хора,които ни го продават с 30% надценка,а младите,красивите и умни борци с корупцията делят комисионните(не лошата корупция).

5

икономика на практик

преди 1 година

Което показва че санкциите са политически а нуждите - пазарни и истински!

4

добро утро

преди 1 година

Руският нефт идва до България, преработва се и заминава за останалата част от Европа. Кое му е новото в схемата?

3

Анонимен

преди 1 година

Историята го е доказала. Има ли забрана започва контрабандата. Стоката пак се продава просто някой става много богат. А масрафа го плаща крайният потребител, демек ние.

2

Анонимен

преди 1 година

Всеки знае, че е така през цялото време. Просто Европа не може без руски горива, затова със санкциите прострелва предимно себе си, купувайки руски горива през посредници на много по-висока цена - например руски петрол от Индия, руски газ от Азербайджан и т.н. Санкциите без съмнение създават някои затруднения за Русия, но проблемите не са екзистенциални и са решими кратко- и средносрочно. А без евтините руски горива проблемите за Европа са реално екзистенциални.

1

ГТС

преди 1 година

Двуличници. Гръцка танкерова схена.