11

HMLF

преди 1 година

Браво, ударихте дъното джурналя! На тоя престъпник да му давате думата! Няма ли да го питате за държавната измяна тоя петоколонник?

10

VANGELIS BLADE RUNER

преди 1 година

Този трябваше да е в затвора със 30 годишна присъда !!...Е ЗАТОВА САЩ НЕ ВИ ВЯРВА НА ВАС ВУЛЛГАРРИТЕ И НИКОГА НЯМА ДА ВИ СВАЛЯТ И МАХНАТ ВИЗИТЕ..ВИЕ НЕ СТЕ ЗА НАТО И ЗА ЕС...ДАНО ДА СИ ИДЕТЕ В ЕВРАЗИА .

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Един от малкото истински Българи !

8

Калеко Алеко

преди 1 година

Представяте ли си някой в путинова РАША да е обвинен в шпионаж в полза на чужда държава, после спокойно да излезе от Русия, да отиде в държавата в полза на която е шпионирал и да бъде награден там на най-високо равнище, а после да се върне в раша с почести и да си живее спокойно ... ако това се случи в матушката на товарищ Малинов, този който е сгафил ще *** камъни в Гулаг до края на дните си, под портрета на Аятолах путин ... !!!

7

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква опасност. За България има опасност само ако обявим война на някой.

6

анонимен

преди 1 година

Този *** какво прави тук в България? Да си стяга парапатките и бегом да се кандидатира за депутат в руската Дума. И да му дойде малко акъл в главата нека му връчат една призовчица-повиквателна за да "защитава" руските интереси на бойното поле. То бива-бива раболепие, но все пак поне малко достоинство трябва да има.

5

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами май наистина няма такава държава, човекът който лично кремълският военнопрестъпник награди за предателството му към България, не само че не е преследван от българският закон ами се радва и на обществено внимание благодарение на българските медии ... !!!

4

Анонимен

преди 1 година

Тука руските шпиони дават интервюта по телевизията.

3

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха... Да знаете сега, защо България тъпче на едно място... Колкото хора искат да бъдат част от Европа... толкова са и предателите русофили, а може би и повече... България никога няма да има стабилно правителство именно заради подобни руски марионетки и Фигуранта.

2

У бре

преди 1 година

Такива гнили руски "малинки" трябва спешно да бъдат "дерусифицирани"

1

Анонимен

преди 1 година

Как може да каните такива предатели по студиата! Тази ефирна телевизия трябва да се закрие!