31

Анонимен

преди 1 година

руските жертви не са 200 000 и не са загинали за България а заради своят император със същият успех за загивали и на другият фронт от другата страна на черно море освен това повечето са умрели от болести студ и глад.

30

Фики

преди 1 година

Толкова много видеа има в youtube как руските войници са арестували украинските фашисти със татуирани ss знаци на фашизъм а вие говорите че русия са фашисти и най-важното вие които обвинявате русия ако не бяха те нямаше да я има в българия самият папа споменава че българия трябва да благодари на русия че ни освободила от турско робство и даде 200 хиляди жертвиПрез последните 20-30 години запада и сащ фашизираха украйна целия но насочено срещу русия аз съм против войната

29

Ники

преди 1 година

Поредния "специалист" който си мисле че при една голяма война това няма да ни засегне.Напротив и точно такива като него имат за задачата да ни държат под ботуша на Кремъл

28

Morski

преди 1 година

Петенце, ти сериозно си се взела със кремълското поръчение и ни набутваш пред очите този путинист и агент на чужда държава! Петенце, вашето време свърши!Петенце,сега сме 21 век и краят на една империя на злото вече е невъзвратим!

27

Пробита България

преди 1 година

Вместо да лежи в затвора , този чужд агент ни се смее от екрана. Отврат.

26

Анонимен

преди 1 година

Кога ще има ефективно правосъдие за кремълските протежета? Такива като този са истинската заплаха за България! Спрете да ги каните по тв студиата и по този начин да ставате съучастници в дезинформацията.

25

Фалшификат

преди 1 година

Николайчо е фалшив русофилТоя е обикновен путинист.Не обича Русия и руския народ.Поддържа терористичната политика на Путин.Николайчо не обича младите руски хора, които в момента са изпращани на сигурна смърт след мобилизациятаНиколайчо нищо не е казал против мобилизацията и терориста Путин.

24

Ако

преди 1 година

Аки Малинов е истински русофил, той трябва да осъди действията на фашистката клика водена от Путин.Не може хем да си русофил, хем да поддържаш терористичния режим на Путин.Путин води велика Русия към бедност и разруха.Путин нищо няма да постигне с войната, нищо освен мизерия за собствения си народ.В момента фашисткото ръководство на Русия е забранило съществуването на руска опозиция.Има само едно мнение и то е на фашиста Путин.Това трябва да се промени , фашистите от Кремъл да се махнат.

23

РУСИЯ Е ВРАГ

преди 1 година

А Предатели и провокатори като Малинов са Опасни за националната ни сигурност!

22

карачанаков

преди 1 година

Поредното КУКУ,ама от болни комунистически мозъци какво да очакваш.

21

Анонимен

преди 1 година

И тоя плазмодии изпълзя от дупката.

20

Русофил

преди 1 година

Всички русофили да осъдим заедно действията на терориста-фашист Путин.Той прави руските братя бедни и нещастни.Не на Путин.Да на Достоевски и Чайковски.Да живее руската култура.Смърт на руските фашисти.

19

Ало медалиста,

преди 1 година

марш в Донбас, да си заслужиш парите. Какво търсиш в губещата Европа, че и акъл даваш.

18

пришълеца

преди 1 година

Червен печат и хуно позицион:)))

17

пришълеца

преди 1 година

Само за мужици:)))

16

Анонимен

преди 1 година

Така е...............Европа губи от тая война...................никой не иска силна Европа.............нито САЩ, нито Русия!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Този отп.адък защо не е в затвора все още, даже и нахален... Да му *** на тоя и на всички негови фенчета!!! Всички путлерофилЕ ще бъдете изтребени на територияра на България!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Този още ли се прави на български политик? Я да си ходи в Донбас, дя се бие за любимата Русия! България е единствената страна в Европа с русофилски партии...и то няколко! Затова сме и най-бедни!

13

Алекс

преди 1 година

Николайчо,в Русия тече мобилизация.Поехал.Покажи колко си предан на Путин.

12

SS

преди 1 година

И ,ако има ние какво да направим ? 33 години кой ли не беше на власт и кой ли не краде ? Сега се сетихте ,че гза ви е гол ? Пет пари не давам ! Да става каквото ще !