151

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Ще Фъргам за Кокорчо - искам да вкара Лойко в Бай Ставри.

150

Анонимен

преди 1 година

Войната *** на вратата! Ако не искате да ви пратят на фронта да се биете с руснаците гласувайте за едниствената българска партия имаща шанс да управлява - Възраждане. Реалните резултати нямат нищо общо с това "проучване". Сега е момента държавата да се управлява от българи а не от чужденци.

149

:D

преди 1 година

Това са абсолютни глупости на търкалета. Но все пак.. ако по някакви неведоми пътища, незнайно как, партията на най-големият КPAДЕЦ в историята на България - Кюлчан, спечели изборите - събирам си багажа, паля си колата и отивам да живея в някоя друга държава. Ще го оставя да ви краде колкото си искате.

148

анонимен

преди 1 година

Някой виждал ли е овца да върви сама без овчар да я води с една мизерна шепичка зърно за залъгалка ? В България се развъждат две основни породи овце едната е "банкянска празноглава", а другата е кръстоска от скоро между "истамбулски коч" и "болшевишка послушна" носеща звучното "възраждаща копейка"...

147

888888

преди 1 година

Долу за киро и кокор

146

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Това проучване в зайчарника в Банкя ли е правено ?

145

до 154

преди 1 година

Успеха за тези изме.кяри, а сметката за нас. И аз се подлъгах, но ги разбрах, какво представляват. Никога повече за такива родоотстъпници. Това ако е промяна, много сме далеч от истината

144

Коко

преди 1 година

Единствената цел на социлогическите проучвания е да ви откаже да гласувате. Да ви накрате да не виждате смисъл, че нещо ще се промени. Този модел работи вече 30 г. преход. Не вярвайте и гласувайте за най- малкото зло, но гласувайте.

143

Анонимен

преди 1 година

Опозицията става управляваща, а управляващите опозиция. Бойко, само ти можеш да ги биеш комунистите по този начин, като "маче у дирек"! Слава!

142

Анонимен

преди 1 година

Повечето партии не дават по 100к за % в проучванията и тия % някъде трябва да се пишат. Копейките дори при ниска избирателна активност няма да стигнат Бялата Златка в най-силните му години, колкото и да си фантазират.

141

магаревъд

преди 1 година

На изборите всички гласуваме! Никога за гербдепесе!

140

Коко

преди 1 година

Кой вярва още на социолози? Единствения факт, доказал се многоркатно е, че никога не познават абсолютно нищо.

139

магаревъд

преди 1 година

Българкият народ отново доказва колко е тъn. 1/4 честни гербави и 10% екстремна тъnотия директна жертва на руската пропаганда. Путинисктата пропаганда се е възползвала именно от екстремната тъпотия на тази определена прослойка готова да гласува за путинистка партия в ключително в контекста на руската извазия. Точно същата прослойка се изявяваше като антиваксери и ***. Антивакса също бяха докарани в българия от русия и също като част от текущата путинистка експанзия.

138

do 153

преди 1 година

аз ще ти кажа от къде, от хора като мен и семейството ми, които се борят за успешна европейска България, без корупцията на ГРОБ/ДПС/БСП и без екстремизма на ***

137

Анонимен

преди 1 година

Много интересно, откъде ще дойдат тези 16 процента за зомбираните пришълци. Всички, които са гласували за тях, сега не искат и да чуват за тези парвенюта-мегаломани. Общо с умнокрасивите може и да съберат десетина процента.

136

Анонимен

преди 1 година

...тези данни да са на антоний гълъбов изпратени от отвъдното

135

.....

преди 1 година

Спокойно, герб е платил пак, нали, ***!Гроздето е кисело!

134

до 141

преди 1 година

да гласуваш за възраждане е по-лош симптом за здравето ти от това да имаш рак

133

Анонимен

преди 1 година

До Нагъзян ИзотзадзеНа скоро една моя служителка, над 30 години, си мислеше че на 02.06 тестват сирените. В общи линии такъв ни е материала

132

Анонимен

преди 1 година

Честно казано по-добре да се гласува за ДПС пред това да се гласува за герб/подмяна/психодесни.