107

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Ще има хиляди тонове руска тор за украинския чернозем.

106

До 118

преди 1 година

А вие какво направихте за 30 гд . че искате ЕС да ви помогне ? До колкото виждам чакате другите да направят нещо- като руснаците . Или ще ходиш да протестираш та полицаите да те съблекат пред народното събрание, да те ритат и снимат ? Като пали сте заслужили европейски съюз ,че и мнения раздавате.

105

Анонимен

преди 1 година

Да не ми се жалват руснаците - след като над 20г не направиха нищо да сменят , сега няма да получат съчувствие от никой . Още като промени конституцията стана ясно че Путин няма мирно да си отиде, сега обаче ще завлече и цялата държава със себе си

104

Анонимен

преди 1 година

Е как е върви ли мобилизацията на троловете от Козяк ? Защото в Русия върви с пълна сили и в най скоро време ще съберат небходимите 300К. До месец ситуацията в Украйна ще бъде коренно променена. Тогава Укрите ще разберат каква е разликата от военна операция и война.Както каза Путин ние още не сме почнали.

103

До 3 ти

преди 1 година

Що , колко от вас поеха към площада да махнат Бойко? Държавата при война не е губила толко хора , хайде нали така лесно става с митинги ! Къде сте ? Къде сте ДРАСКАЧИ

102

ПП

преди 1 година

ПП и ДБ в коалиция с БСП подкрепиха Путин. Лъжеха, че са скъсали с Газпром, а в същото време купуваха руски газ на завишени цени, мислеха си, че никой няма да разбере.

101

Роза

преди 1 година

Сегашните руснаци не са като някогашните от Червената армия!Времената са други,поколенията са други!Ей това Путин не можа да го проумее!

100

БГ

преди 1 година

Само едно правителство от цивилизования свят подкрепи Путин по време на война, като отказа да помогне на борещата се за живота си Украйна. Неговото име е позор, а по същество ППП, ДБ, ИТН и БКП.

99

Край

преди 1 година

А в Украйна забраниха на учещите в чужбина студенти да напускат страната. И като се почнаха едни кючеци, едни лезгинки, едни частушки. Кеф голям А?!?

98

Анонимен

преди 1 година

Тази върхушка около Путин се ояде , много пари и привилегии как да се разделят с тях, а трябва и на съд да се ходи . Тежко ,тежко , вино дайте.

97

Аз

преди 1 година

Само да попитам дядо Путин що не се е самомобилизирал като му е толкова зор?

96

Samo minavam

преди 1 година

Да не забравите и Жужето, да мобилизирате

95

Анонимен

преди 1 година

Плачат женчовците и мамините синчета.

94

Анонимен

преди 1 година

Е според вас трябва чевермета ли да направят и песни и танци на народите? Много долна манипулация. Много дълбоко копаете дъното днес.бг.

93

Анонимен

преди 1 година

ако в бг се обяви мобилизация, 90 процента от мъжете ще се окажат тежко болни , освидетелствани от телк

92

Анонимен

преди 1 година

Надявам се болшинството доброволци-paшисти да умрат бързо в Украйна за да има адекватна реакция на останалите в Русия.

91

Джо

преди 1 година

А синковците на Песков, Володин, Мишустин и Медведев кога тръгват за фронта?

90

руска гни_да

преди 1 година

Да мобилизират костя и обелките около него, и костите в партията му, лелята и трохите в руското посолство също!!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ОБЕЛКИ!!!

89

Джо

преди 1 година

Руслямска тор за Украйна!

88

анонимен

преди 1 година

До сега плачеха украинските майки, сега плачат и руските! И всичко, заради престъпната клика, настанила се в Кремъл: Путин, Шойгу, Лавров, Песков и т.н.