187

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИН==========Мисля, че руснаците ще се справят и без вашите съвети.

186

xoxo

преди 1 година

#198Израел разби 4 арабски армии с военната помощ на верния си американски съюзник.Същите тези 4 държави бяха станали такива само 20 години преди това,така че доста е спорно колко добре подготвени и оборудвани армии са имали.

185

до 212 каква гордост

преди 1 година

"Ако има разплакани семейства, съм сигурен, че са разплакани от гордост."За каква годрост говориш?! Това да не ти е Великата Отечествана Война, когато са защитавали родината си?! Това сега е Великата Окупационна Война, където Русия нападна суверенна държава под измисленото СВО.

184

ЬЬЬ

преди 1 година

Пропагандата на пууутин опростачва глупавите рушнаци и ми е много чудно как всички те се връзват на лъжите му с малки изключения.Такива рушнаци не трябва в никакъв случай да влизат в Европа,а да си стоят в собствената си *** и да сърбат помията,която сами са си приготвили.Такава рушия няма място нито в ООН,нито в каквато и да е друга световна организация.Тя трябва да бъде изолирана на 100%.

183

до 204

преди 1 година

А в американските войни в Ирак, Афаганистан, Либия, Сирия на челна линия бяха само синовете на американски политици и сенатори ... с конкурс за тъпотия ли ви избират ***.

182

Българин

преди 1 година

Ако има разплакани семейства, съм сигурен, че са разплакани от гордост. Така както техните бащи и дядовци са се сражавали за Русия, така го правят и децата и внуците им. Така че евтината пропаганда си я заврете в задните части.

181

До 210

преди 1 година

Какъв Донбас,той беше окупиран по същия начин от руски войски и танкове,а по граничната линия от 2014 г. бяха наредени танкове насочени срещу Украйна вкл.и окопна граница.Не знам какви фантасмагории ти са в главата.Може да са плакали срещу окупацията,но определено си поддаден на руската пропаганда.

180

Георги

преди 1 година

Когато плакаха хората в Донбас и още плачат никой не писа такива статии

179

Ху кеърс

преди 1 година

Ще се намали броя на *** харесващи войната.

178

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото зло, което може да сполети един народ е да бъде демократизиран от американци или освобождаван от руснаци. Пази боже нас от тези беди!

177

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ТЕЗИ КЛЕТНИЦИ ОТИВАТ ДА ЗАГРАБВАТ ЗЕМИ ЗА ОЛИГАРСИТЕ НА ПУТИН!

176

Анонимен

преди 1 година

А, че мобилизацията в Украйна да не по-различна - само че с нулева вероятност да се върнеш вкъщи!

175

тя

преди 1 година

Пожелавам на всички мобилизирани руснаци след изпълнение на задачата да се завърнат при своите семейства живи и здрави !Бог да ги пази !

174

troll

преди 1 година

нещо синовете на "елита" липсват в списъка ????? най-случайно всички те ще бъдат пропуснати в процеса по мобилизация

173

Европеец

преди 1 година

До Анонимен Ти армията на НАТО не я мисли.Там войниците са в пъти по големи мъже от теб. Западняците са доказали неведнъж, че са истински войни.Проблема за Руснаците ще настъпи, когато ги наритат от НАТО. Германците ще се реваншират, а и *** помнят Веермахта. Сега обаче САЩ и другите не са на страната на Руснаците, което означва, че трябв много да внимават, за да се случи повторение.

172

Европеец

преди 1 година

До Алекс Towa e Много вярно заключение.Проблема на Руснаците, е че нямат оръжие и затова изпращат гражданите си на смъртт. На джуджетто не му пука, защото е промит мозък от ККГБ, с мания за величия.Обаче без технологии,само ще намалят броя на наслението си. Скоро там ще има втора Окктомврийска революция.

171

В Украйна вече

преди 1 година

минаха 7 мобилизационни вълни, но режимът на Зеленски още не е паднал. За в Русия от ЧАСТИЧНА мобилизация да падне режима на Путин? Въпросче-закачка!

170

Анонимен

преди 1 година

Казаха,че студенти няма да изпращат,но не.Един случай от време на междусъюзническата война със Сърбия.При обстрел между окопите от двете страни в един момент от сръбска страна вдигат бяло знаме и започват да викат"Защо се избиваме,ние сме братя",излизат от окопите с риск на живота.От българската страна спират огъня и съвсем емоционално също излизат и започват да се прегръщат с противниците.Момента е уникален,това са млади войници,но въпреки това тези роти се водят за дезертьори.Случая е истински

169

Алекс

преди 1 година

Тази мобилизация с нищо няма да помогне на Русия.Съвременната война се печели с модерно оръжие и тактика.Броят на войниците не е толкова важен.Израел разби обединените армии на 4 арабски държави.

168

мдаааа

преди 1 година

всъщност статията е за мобилизацията, а не за реферндума. оправете си постовете, иначе няма да зарублите.