27

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Този Тедрос искам да го видя обесен в стил Саддам,чак тогава ще празнуваме *** му...

26

666

преди 1 година

Далече е ами.....ще секне мангиза.

25

Кики

преди 1 година

От друга планета: Български извънземни летели над Египет преди 3000 г.Дошли от Странджа, използвали хеликоптери, подводници и космически кораби.

24

Анонимен

преди 1 година

"въпреки че се смята, че реалният брой е значително по-висок." Всъщност се смята, че броят е значително по-нисък! Всеки влязъл в болница за различни проблеми се "тества" с pcr който не е тест и има огромна възможност за грешка! И ако даде положителен резултат, при смърт от заболяването за което е отишъл в болница, го пишат "ковид"! Важи дори при катастрофирали! И го знаете!

23

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Коя пандемия бе?? Само тази година по данни на същото сзо, от алкохол и цигари са умрели почти толкова хора, колкото за трите години пандемия! Айде осъзнайте се и проумейте че настинката не е страшна пандемия! Дори ако пишат всеки 80-90 годишен, починал от инфаркт, като "ковид"!

22

Xaxa

преди 1 година

"Медията" Днес бг иска да каже всъщност, че краят на мерките срещу измислената "пандемия" е още далеч. Интересно ми е как сopоcoида Радев има висок рейтинг при положение, че продължава да прави това, което правеше Kpaтyнатa, ПП, БСП, ИТН, ДБ. Между другото има заведена прокурорска преписка срещу ковид мафията и събрани няколко папки срещу престъпленията им. В събраните документи фигурират и заповедите на СЗО към Tиkвyна, които променят клиничните пътеки за грип в такива за ковид.

21

Още

преди 1 година

Тия са говорителите на едни, които са се приготвили да приберат няколко готови млрд. от различни правителства. Байдън се изпусна да каже, че вече няма ковид и шефовете му милиардери от ковида го смъмриха жестоко.

20

Бай Дрън

преди 1 година

...а за сметка на това, края на СЗО е близо. Чичко Путин е подготвил и заря по изпращането.

19

Салам

преди 1 година

Чакаме края на СЗО. А крадливите политиците, които въртят млрд, без бой няма да си ходят.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12, Хипохондрико, бягай за боц и обратно в мазата.

17

Анонимен

преди 1 година

Краят на СЗО обаче е близо. Благодарение на Путин.

16

Ваксиниран

преди 1 година

За мен пандемията е приключила след третата ваксина. Вие му мислете!

15

Анонимен

преди 1 година

А тез заводи за бубустери кой ще ги изплаща, ако обявят преждевременно край на ковицирка? Стадооо!? Запретвайте ръкави и слагайте намордниците да мълчите докато ви бодат по график ветеринарите. И Никакво муучене. Който изтегли късата клечка, има и позитиви - няма да плаща на топлофикация тази зима. Наследниците ще поемат разходите.

14

Дедо Ковидарко

преди 1 година

Вижда се краят на ковидастите!

13

Анонимен

преди 1 година

Последния вписаха ли го в каталога под номенклатурен номер и спецификация към броя на Ковидите от 19 до 22 година като разширен състав на изучените за преиздаване на каталога с допълнителните появили се и изучени за сравнение при наличие с тези от каталога описани по номенклатурният им номер и спецификации като вече сертифицирани.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако гледаме цирковете на чинезите никога няма да свърши, горките те!

11

FACT

преди 1 година

края може да е далеч, но БАЙДЪН СПРЯ ПАРИТЕ.УМИРГАЙ.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Докато има антиваксъри, ще има и епидемии и пандемии." ---- точно обратното е - докато има зомбита да се връзват на всичко, което им говори телевизора ще има постоянно някой да ви стриже и коли!

9

do 12

преди 1 година

Е ти нали си ваксиниран нямаш проблеми за никакви пандемии какво ти пука

8

Анонимен

преди 1 година

"Една седмица говори едно, следващата седмица говори обратното. При СЗО винаги е така." ------ ами сигурно е имало забавяне на банковия трансфер.