9

98765

преди 1 година

Закрихме специализираните училища и градини, в които работеха хора, които знаеха, можеха да работят със СОП! Вкарахте ги в масовите училища и градини, че им се нарушавали правата. Ами правата на здравите къде са? Те нямат ли право да учат в нормална среда?!

8

Учителката

преди 1 година

Закриха специализираните училища и в почти всеки клас набутват по някой с аутизъм, хиперактивност, поведенческо разстройство, епилепсия и др., което автоматично проваля учебния процес на останалите 25 ученици. В час не можеш да обърнеш спец.внимание на ученика със СОП, без да загубиш времето на останалите. Родителите на такива деца винаги са претенциозни, смятат, че светът им е длъжен.Това "приобщаване" е направено умишлено да саботира образованието и нормалните деца да растат в ненормална среда

7

Анонимен

преди 1 година

4 Като неможеш сам, трябва ти помощ. Горкият.

6

Анонимен

преди 1 година

Като неможеш сам, трябва ти помощ. Горкият.

5

Анонимен

преди 1 година

Не дай Боже никому , но на времето имаше училища за бавно развиващи се, където ги учиха на занаяти като дърводелство например. И мой познат, който завърши такова училище, след това работи в голяма компания дърводелец на голяма заплата. Имаше 2 частни бизнеса в свободното си време, занимаваше се и със земеделие,, после се премести в Германия, където пак е дърводелец. От всяко дете няма как да правим нобелов лауреат, но тези, които не могат да следват темпото, могат да се квалифицират отделно.

4

Учител

преди 1 година

Истината е че децата със СОП не са подготвени за учене в нормално училище... и това не е мой проблем!

3

Анонимен

преди 1 година

"Колкото по-толерантно е едно общество, толкова по-голямо място ще намира приобщаващото образование" - Няма как, да съм толерантен към ГЛУПСОТИТЕ ТИ! Къде са специалите образователни заведения, коит помагаха? На които викахме помощни?

2

от 2

преди 1 година

Биете минусчета, ама какво ли разбирате?

1

Анонимен

преди 1 година

И защо дискриминираме остналите ученици?