31

Стоян IT

преди 1 година

Много ми е смешно като чета коментари на подкрепящи Русия и Путин.. Бил съм в Русия, имах работа която беше свързана с общуване с много хора и мога да ви кажа че Русия и руснаците 5 пари не дават за нас не само това ами изобщо не ни харесват. За руснаците ние сме някакви мишки, по нисша раса от тях а вие продължавайте да им се радвате, успех!

30

Анонимен

преди 1 година

До 17 ахаха много се забавлявам като монтират някви стари кадри от преди години по сегашната ситуация и как шараните се хващат. То и аз мога да изнамеря някви стари кадри от арести и да ги изтипосан със заглавие за мобилизацията. Много първосигнално реагирате. Укрите показаха че са добри в манипулациите все пак те работят по наръчника на чичо Сам. А тука повечето вярват на фалшиви новини.

29

Анонимен

преди 1 година

Где Андрей? Търсят ги под матрак и в хладилник.

28

Хохохо

преди 1 година

От кремъл спускат железен купол над раша!!! Нема да си играят със завеса...хохохо!

27

Дддф,Ати

преди 1 година

До 25, ще видим как ще я разпадне,по- скоро Путин ще разпадне атома над Украйна.

26

Анонимен

преди 1 година

Интелигентността на руското ръководство достига единствено висините да прави к-ски номерца, да !

25

Анонимен

преди 1 година

Европа да затвори границите за бягащите Руснаци, те нямат работа там. Нека велик Китай ги приеме, ето Индия, Афганистан, Тайван- все райски кътчета- те тръгнали в тая лоша Европа.

24

КАКЪВ СРАМ?

преди 1 година

РАЗБЯГАХА СЕ БОГАТИРИТЕ НА ДЖУДЖЕТО, КАТО ТАЛИБАНИ В ЧАРШАФИ БЯГАТ ОТ ЕЙБРЪМС М1!

23

браво Копейкин

преди 1 година

До ЧАПАЕВ- не само Костя, в Руската армия ще постъпят и Николай Малинов с цялата си партия- Русофили- вече са се записали.

22

Сата НАТО

преди 1 година

Вашият *** Боко досега не е казал една дума срещу Путин. Нито една изречение, в което едновременно участват Путин и "агресия". Когато го чуя да извика " Путин ххйло", тогава може да се усъмня, че не е путинофил. Същото се отнася и за другото нищожество - Мууннч Радев.

21

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 1 година

КАК КОМИКА ЗЕЛЕНСКИ СИ НАПРАВИ ШЕГА С ЦЯЛЯТЯ ВЕЛИКА, НЕОБЯТНА, МОГЪЩА, НЕПОБЕДИМА РУСИЯ? ДА Я ПОБЕДИ НА ФРОНТА И ДА Я РАЗПАДНЕ!

20

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам Руснаците да бягат- те вярват в Путин и одобрението наскоро беше 97%- това е лъжа.

19

ОТВЕТЕН УДАР

преди 1 година

ПУТИН СВАЛИ БОЙКО, ЧРЕЗ РЕШЕТНИКОВ, ЧЕРЕПА И ЮМРУКА И СЕГА БОЙКО МУ ГО ВРЪЩА! РАША СЕ РАЗПАДНА! КАК СТАНА ЛИ? БОЙКО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ, САМО ЧЕСТО ПОСЕЩАВАШЕ МАНАСТИРИ И ЦЪРКВИ КРЪСТЕШЕ СЕ И ПОГЛЕЖДАШЕ НАГОРЕ! ИМА ГОСПОД И ТОЙ ПОМАГА! АМИН! А НЕВЕРНИЦИТЕ ТРЕПЕРЯТ В КРЕМЪЛ И НА ПОЗИТАНО 20!

18

Да

преди 1 година

Русия загуби войната.Дано разпадат на РФ мине бързо като тази на СССР. За доброто на света е

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

МОБИЛИЗАЦИЯ СЕГА В РУСИЯ СКОРО И У НАС.

16

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ДОБРЕ, ЧЕ ТУКАШНИТЕ РУСОФИЛИ ЩЕ ПОПЪЛНЯТ БРОЙКАТА В АРМИЯТА НА ПУТИН, ИНАЧЕ РУСИЯ ЗАГИНА! НАД КРЕМЪЛ СЕ ВЕЯТ БЕЛИ ЗНАМЕНА? ПУТИН СЕ Е ЗАКЛЮЧИЛ В БУНКЕРА, НА ДЪЛГАТА МАСА С "РУСЕНСКО ВАРЕНО" И МИНЕРАЛНА ВОДА "БАНКЯ" И НЕ ПУСКА НИКОЙ? КОПЕЙКИН ЩЕ СПАСИ РУСИЯ! ГЛАС УВАЙТЕ ЗА КОСТЯ!

15

Анонимен

преди 1 година

хах - тоз де се е скрил в празния хладилник, ама първо го търсят под леглото

14

Аз есмь царь

преди 1 година

До Соня ЭриксонКакто знаете, в Русия има много грузинци, арменци, казахи и други нации. Те избягаха в историческата си родина.

13

81

преди 1 година

Нормално, за какво са им? Какво ще ръководят?Приземени са 70% от самолетите.Друг въпрос е, че пращат интелигентни хора на месомелачката, но това е стандард за русия.

12

Соня Ериксон

преди 1 година

"По границите огромни задръствания от бягащи руснаци" Тез хора не спират ли за проверка или ги проверяват в движение , като граничните бягат заедно с тях ?!