226

Анонимен

преди 1 година

Сега вече ще видите като бял ден истинските руски с пълното им въоръжение и възможности.Ще можете да премерите лично силите си с тях и да разберете,че сте недъгави ***,които не стават за нищо.Но дали ще ви стиска да се изправите срещу истинската руската армия?О,зная,че искате да опитате отново и отново,но нещо невидимо ви спира да тръгнете.И правилно,защото сега не сме във времето на ВСВ,а почти век след нея. Век достатъчен да превърне желанията ви за храна в космическа пепел.

225

Анонимен

преди 1 година

Една минимална частична мобилизация с едни 300x. пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми.Веднага получихте коремно разстройство!Ами ако беше пълна мобилизация?Е,можеше да не се случи,но явно искате да посетите историческия нужник,преди да потънете в него.И не защото сте лоши,а защото правдата не е на ваша страна.Вие сте космическа храна,която ще се разпилее във Вселената така,както и се е появила.Идват руснаците и ви е страх, нали!Руснаците се изправиха,господа!И Бог да пази праведниците!

224

Анонимен

преди 1 година

Събудихте мечката а сега треперите въоръжени с вашия глуповат нацизъм и илюзии за технологично и икономическа превъзходство. Имам добра новина за вас мечката никога не се е прибирала под дулото на оръжия в хралупата си. Никога. И сега няма да влезе там на никаква цена. Тази разярена руска мечка ще ви преследва дори когато спите и ще ви намери в най-забитото кътче във Вселената. Не се съмнявайте! В последната си минута ще бъдете сами с нея и ще забравите всичко, което сте знаели.

223

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало *** ще си направят референдум и ще си приберат тия дни Донбас,Луганск и Крим.Нали сме натовска държава, време е за действие!То приказките нямат край,чиста проба лакардии. Х. Иванов ще бъде нашият смел генерал, а А. Цоневастаршината на бълг. армия.Ще се намерят и други полит пълководци за масовката,напр.Рум. Кънчев,А. Генов,Т. Тагарев и В. Шаламанов само да си сменят памперса и ще дойдат. Няма цял живот да правят воаяжи из телевизиите и да хрупат грантаджийски мангизи!

222

Магелан

преди 1 година

До 2,3гд.Руските бляди се разпадат както се разпадна СССР.Територията на азиятска Русия минава като провинция на Китай.Тя вече до сега икономически е превзета.А в европейската част ще има дълго време Гражданска война.Защото който нож вади от ноб умира.

221

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи !Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

220

Анонимен

преди 1 година

До 221 След като САЩ ги спасиха, Русия стигна до Берлин без да воюва с нито една държава по пътя. пий си хапчетата редовно

219

Анонимен

преди 1 година

Джуджето нагази в фекалиите до уши изход няма за него всю кончилас цялата му спец операция муха отиде във фекалиите дасвидание джудже злобно адолфчо те очаква в горещия ад

218

Диктатура

преди 1 година

На протестите срещу Кюлчан също имаше 120-140 арестувани мирно протестиращи.

217

ууу

преди 1 година

До до 232 Някои хора когато си поставят високи цели собствената им безопасност не ги вълнува много. Но мравките тона не го разбират.

216

SS

преди 1 година

Скоро и в самия ЕС се очакват протести ! Още малко търпение да падне снега ...!

215

до СЗО

преди 1 година

Видяхте ли умници?Няма вируси и ваксини,пращаш ги по списък да се трепят!

214

до 232

преди 1 година

Сухо и топло - да. Безопасно... все по-малко.

213

до 228

преди 1 година

И според кои виждания ще се формира този ред? Според един за нормални се смятат едни неща, според друг други. Да светна как работят диктатурите. Качваш един на власт и той казва "Единственият правилен възглед е моят, а твоя няма никакво значение.". И се молиш да се впаднат, иначе ти хвърчи главата. Това света го игра преди 2-3 века. От там насетне се раздели на "цивилизован свят" и "диваци". Диктатурите са при втората категория.

212

Анонимен

преди 1 година

Огромен брой??? - поредната гръмка лъжа. Тук там са се появили платени деятели от петата колона, максималното количество "протестиращи" на едно място е било в рамките на десетки известни прозападни деятели.

211

Агенция ГолямТур

преди 1 година

Каня всички путинoпитeци на еднопосочна екскурзия до казарми в Русия. Водачи ще са Коце платеното, Кори Решетникова, Румен Чорапки и други видни другари и другарки. Давайте другари. Руснаците свършиха, идва вашият ред да защитите родината Русия.

210

Анонимен

преди 1 година

Русия заминава в небитието, ако не свали кремълския диктатор от трона му.

209

до Някой 223

преди 1 година

Е то по тая логика да оправдаем и американците, че нападат други, за да не чакат те да ги нападнат. Като има 10 US кораба в Черно Море какво? Ще падне Русия ли? Русия е почти 1/6 от света. Около нея гъмжи от чужди военни кораби и нито един не я нападнал.

208

Анонимен

преди 1 година

Западът единствено е помагал на Русия в последните 80 години... Всички успехи на икономиката в РФ се дължат на западните технологии и фирмите, които инвестираха там........

207

Анонимен

преди 1 година

Да заминават,че след Украйна с малко късмет ги чака НАТО.Леле...