15

Анонимен

преди 1 година

Радев, и сега не сме независими. Слуги сме на САЩ

14

Еее

преди 1 година

Клишета радев само това ръсищ

13

????

преди 1 година

РАДЕФ -КРИМ НА КОГО Е ?????ААААААААА??

12

Питам

преди 1 година

Радев , това отнася ли се за Украйна , или НЕ ?

11

Анонимен

преди 1 година

Слава на президента Радо Шишарката и първата дама Радка Пиратка! Независима Чалгария! Гласувайте за Кукубенд Парламент! Ще ви управлява циганскиОркестър Кукубенд!

10

Забележка

преди 1 година

България е продадена и заробена. Потънала в задължения към различни окупатори. Печелившето производство на полезни изкопаеми се владее от чужди компаний. Зависима е с храната и стоките. Думата независим е близка до химера в 21 - ви век за всеки Българин. Което е много тъжно, защото реално нищо не се е променило след робството.

9

Анонимен

преди 1 година

Днешното поколение е забило глава в телефоните си и нищо не го интересува.Освен как да си набави дрога и кой чалга певец кога ще изнесе концерт.

8

Анонимен

преди 1 година

Радев, ти си пример как не трябва да отстоява България своята независимост от Русия.

7

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Поема за социолога и политолога Петър-Емил Митев: П-Е е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши, коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на Витошаря:"Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация".Авт.Г.ИМ.3-то пок.репресир

6

Реалист

преди 1 година

До 2 Дойде промяната приятелю,даже е тук и изобщо не си е отивала. Само дето един комунизъм се превърна в друг,по мръсен и по коварен. Сръбския комунизъм до 1989-та година беше генерална репетиция на руснаците са сегашната ситуация на балканите.

5

Анонимен123

преди 1 година

След 1989 г. Сме зависими от сащ, нато и ес..... Те каквото кажат това става в България... Иначе няма пари, ще има глоби, ще има дърпане на уши, ще има заплахи за България... ВЪН България от ес, и нато и сащ, и т.н. Днес България няма празник...........................

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ОСТОЯВАНЕ АМА БЕЗ др. КАЛАШНИКОВ НЯМА КАК ДА СТАНЕ

3

Анонимен

преди 1 година

Скрий се комунист, предател!

2

Анонимен

преди 1 година

Особенно от солни комунисти като Радев,ГЕРБ,ДПС,Възраждане,БСП и тем подобни ***

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КВО СТАНА С ТАЯ ПРОМЯНА ДОЙДЕ ЛИ ИЛИ ОЩЕ ДА Я ЧАКАМЕ