35

Евстати

преди 1 година

Точно пък кремълската подметка ще ми говори за независимост

34

Анонимен

преди 1 година

Да сте видели напоследък Бойко да критикува служебния кабинет и Радев или обратното? Радев забрави за мутрите, кражбите, корупцията, Доган и Пеевски. Повече от явно е за всички, че Радев сключи тактическо примирие с мафията по време за изборите и сега дружно бият по ПП. Сами си отговерете защо.

33

Радев - слаб лидер

преди 1 година

Радев е слаб и безволеви лидер. В такива моменти трябва да се заяви твърда позиция и да се поведе народа през трудните времена. Той и гълъбарникът му се крият като мишки, за да не вземат случайно да засегнат някой или да изгубят малко рейтинг. Това поведение е позорно и национален срам. Историята ще ги съди като съучастници на путиновия фашистки режим, който вече е в режим на свободно падане.

32

Анонимен

преди 1 година

Неразбориите в държавата започнаха ей от този човек и от подкрепата му за *** с яйцата, доматите и рибата, с вдигнатия му юмрук и заставането на страната на Божков, а уж искаше да бори мафията.

31

Голяма "независ

преди 1 година

Служ.правителство е зависимо от президента.Той-от кръгове около и над него.Тези кръгове зависят от задкулисието.Партиите-и те.За власт и пари готови на всичко,но условието е да са зависими едни от други.

30

Диванен Воин

преди 1 година

Свободата, Мунь, първом е една битийност на духа в личността сиреч, ако личността вътрешно не е свободна като съзнание, тя не е и държавно-политически свободна. В нашето съвремие е налице тоталната липса на свободни личности като мислене и съзнание. Затова, България вече цели 75 години е автономна държава, не независима, т.е. държава с едно вътрешно колониално управление и външно командване. Първом СССР, сега ЕС и това го правят едни и същи хора и поколенията им. Вървете си!

29

Да

преди 1 година

Независимост от ЕС, НАТО, САЩ и зависимост от вашата татковина - Блатная. Де гиди мискини, де!

28

Прав е

преди 1 година

Управляващите в БГ открай време са подвластни на чужди интереси. Затова 65% упорито отказват да гласуват. Защото който и да изберат става все едно и също и на народът му писна. Ние сме независими от вас, политиците.

27

Анонимен

преди 1 година

До Радев е лош пример---бАЦЕ е ''добрият'' пример ,...... на корупция , крадене , днес е с тия , утре е с ония , ръси примитивизъм до небето , абе ''генерал'' с кафяви чорапи !

26

Анонимен

преди 1 година

Твоето със сигурност не е от тях . Еничерин

25

Нинова,

преди 1 година

я земи да кажеш Крим руски ли е, или - ДА. С президентина Румен пеете една и съща песен. Вашата пост комунистическа агитка отдавна трябваше да бъде забранена.

24

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Този руски агент разединяващ народа,взел да демагогства. Има ли още заблудени,да му вярват.

23

Анонимен

преди 1 година

Всяка поредна стока която идва в магазините , е със НОВА ЦЕЦА , НО НЕ ПО-НИСКА !

22

Анонимен

преди 1 година

До ????.. Крим е на Турция , а България е на Украйна , започна и преименуването на улици, площади , кметства , и тЪ. нЪ. , на украински ''герои'' , очаквам на НС да има надпис ''ЗЕЛЕНСКИ'' !

21

Радев е лош пример

преди 1 година

За каква независимост може да говори човек, който оправдава анексирането на територии на суверенна държава от Русия? Такова поведение е двулично и цинично.

20

И аз се връщам

преди 1 година

До Връщам се Това с магазина е в следствие на 12 годишното ''умно управление'' на Борисоff............

19

Анонимен

преди 1 година

Кога и от кой сме били ''независими'' , до сега ?Защо има национален празник на ''независимостта'' ?

18

всяко поколение

преди 1 година

Трябва............но никой не го пита!Набутаха ни в ОЙРО съюза без питане, натресоха ни НАТО, сега се очаква да ни заробят и с ОЙРО парите, пак без питане.............

17

aa1830

преди 1 година

Е трябва, но с такива продажни политици е трудно, другарю Радев.Македонския въпрос добре го защити, пробута ни канадеца Киро, после се обяви срещу него, хем си натовски генерал хем нищо срещу Русия...сега независимостта трябвало да се отстоява - празнословец.

16

Радев е циник

преди 1 година

Русофил няма моралното право да говори за независимост.