45

Анонимен

преди 1 година

До Сталин щял да загуби войната ако не бил ленд лайза от САЩ ами и сега е така и зеленски отдавна да е загубил ако не е помощта от сащ а разликата е че ще плащаме целия ЕС. Вие сте в заблуда не ние. Поне аз не съм в заблуда.

44

Анонимен

преди 1 година

До христова лошите неща идват от такива като тебе дето си пишеш името с малка буква и изказваш мнение по опорки но свое мнение ти нямаш и за написаното не можеш да се аргументираш само пропаганда ръсиш.

43

Фариарт

преди 1 година

На кой етаж е кабинета на Путин?

42

Таня христова

преди 1 година

Само лоши неща от тоя съветски съюз,идват преди и сега.

41

Анонимен

преди 1 година

Гравитацията е най доброто оръжие, пред нея всички сме равниKазано от шефа на якудза през 70тe

40

Анонимен

преди 1 година

Не знам как ги строят стълбите и прозорците в тази Русия , постоянно падат хора от там

39

Анонимен

преди 1 година

2014- 2017Г 38 ОЛИГАРСИ ЗАГИВАТ ПРИ СТРАННИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В СТИЛ- ИМА ЧОВЕК- ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ. ТАЗИ КРИЛАТА ФРАЗА Е ИЗРЕЧЕНА ОТ БАЩИЦАТА СТАЛИН. А БАЩИЦАТА ПУТИН ПРОДЪЛЖАВА ДА Я ДОРАЗВИВА И ОСЪЩЕСТВЯВА

38

Анонимен

преди 1 година

Нека да отгатна! Бил е непушач. Напоследък в Русия неудобни непушачи взеха честичко да падат от разни прозорци, стълби, яхти... Случайно, разбира се...

37

Смотани

преди 1 година

Ей това са - надути страхливи пуяци с фалшиво самочуствие, това се оказаха руснаците през 21 век. Изтичащата информация ги описва като такива - шайка от катили си развява байряйа и те ги търпят и преизбират. Фалшива икономика, фалшива армия, фалшива държава - всичко се крепи на пропагандата. Да му мислят русофилите - как са били лъгани и заблуждавани от 1944 насам. И само за инфо Сталин щеше да загуби войната ако не беше land lease от колективния Запад.

36

Анонимен

преди 1 година

Да,все ключови фигури Газпром,Газпромбанк,Лукойл,самолети свързано с м- во на отбраната и т.н.,един плувец паднал от лодка,,други по стълби,други семейно уж конфликти,голям страх и всичко е за сплашване на останалите,диктатура от сталински тип и параноя.Все пак Путин не е Сталин ,времената са други,а и сталинския режим не е довел до прогрес.Тези повторения са единсвено вредни за самото общество и пак ще се стигне ди разведряване както след Сталин.

35

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли идва на ум че този директор на институт МАИ или както авторката го изписва на украински МАI e получил пари които не е оправдал но загиват хора на фронта а парите са дадени и усвоени но полза няма. Тоест получил е каквото заслужава де факто по бързата схема.

34

Анонимен

преди 1 година

До 41 До 31 Може...Имаше такиви психиатрични диагнози на Запад по време на Ковид ваксините срещу противниците от лекарските среди ги пращаха по психиатрии принудително докато млъкнат и спрат да повтарят очевидната истина за тази колосална измислица, че и твоя пример показва че Запада и те като великия СССР.

33

Анонимен

преди 1 година

Всяка смърт е представяна като злополука или самоубийство от властите, но мнозина вярват, че служители, които се възприемат като заплаха за властта на Путин, най-вероятно поради чувствителната информация, с която са запознати, просто биват отстранени от игралното поле. Винаги се намират хора, които измислят, плямпат и вярват. Защо да не предположим, че някакви сенчести петоколонни структури, изтезават и убиват учени, организатори, дейци, патриоти, точно както убиват ядрените учени в Иран?

32

Анонимен

преди 1 година

Оценката на полинка за самата нея че задава mъпи въпроси както тя се е изразила е правилна. Както и заключението че това е с пропагандна цел.

31

Анонимен

преди 1 година

Козяк развързал кисиите разни и разнообразни "отпадаци" както укрите наричат българите, да дават мнения и съвети и оценки пофорумите. Вместо да си намерят работа жалки висят във възДуха за джобни пари.

30

Алекс

преди 1 година

Новичока свърши и го замениха със злополуки и самоубийства.

29

Поли

преди 1 година

А бе тия руснаци що за народ са,да търпят тоя убиец Путин и кремълската му шайка да вилнеят?Що ли и аз ,задавам т ъ . Пи въпроси като,че ли ние сме по-различни,да искаш да те управляват нагли мошеници ,да не можеш да мислиш ,а да слушаш гнила. Мръ..с на пропаганда

28

До 31 Може

преди 1 година

Има и още една книга - "Диагноз: инакомыслие". В нея се разказва как съветските психиатри "лекуват" политическите противници на властта. Сега вече СССР се разпадна, науката напредна и се намират по-бързи начини за лечение на неудобните.

27

Бай Дъни Яко

преди 1 година

Да не се чудим.Путанчо има диплома от К.Г.Б.Владее мръсотиите.Както и да е.Имаше навремето една велика нация която доброволно си избра Хитлер.И 1945 година яде дебелата тояга.Това ги чака и руснаците.А Путанчо отива в отбора на Хитлер,Мусолини,Сталин,Чаушеску,Милошевич,Садам,Кадафи.Смятам че той се потруди достойно и заслужава награда.

26

Да идват при нас

преди 1 година

По бързоче станаха над 4 милиона мангАЛАчр счупиха България от схеми и порции да се самоутрепят майчините от кражби и не се издържа повече.