64

Анонимен

преди 1 година

Щото Ванга е англичанка, опряхме на миррор да ни светва за нея.

63

Анонимен

преди 1 година

Уважавам Ванга най-малкото като феномен и за това че е излекувала хиляди хора (дори и само с вяра), но ако Земята промени орбитата си дори с минимално отклонение, то всички други описани от нея събития (както и всякакви войни и пр.) няма да имат никакво значение... Относно че щели да изпитват биологично оръжие върху хора... тук май предсказанието й е закъсняло с три години...

62

Анонимен

преди 1 година

Това предсказания на Ванга ли са или предсказания/фантазии/спам на журналистите. Мирор кърти мивки, но не по малко са виновни тези журналисти дето го преписват.

61

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно ни е труден живота, та допълнително да ни затормозявате с предсказания! Този казал, онзи казал, е що не казаха нищо хубаво, а все за кризи, войни и незнам още какви негативни неща! Ако има да става, ще стане и без предсказания!

60

Четвъртата власт

преди 1 година

по всякакъв начин се стреми да ни внуши да мислим за ужасите на бъдещето, за да отклони вниманието ни от ужасите на днешния ден. Обаче когато *** управляват четвъртата власт, се получава трагикомична ситуация. Вярна е сентенцията, че светът е оцелял, защото се е смял.

59

Човек

преди 1 година

Нищо не са споменали за най-важното, на колко хора е помогнала. Тя поставяше точните диагнози на хора, които бяха грешно лекувани.

58

Чичо

преди 1 година

Баба Ванга никога не е предсказавала по години! Фейк нюз!

57

Albi

преди 1 година

Че то нищо хубаво не ни чака.Масов мор.Няма ли някой астролог да се включи. Те след ковида нямат много работа. Сега им е златната възможност да заработят.

56

Анонимен

преди 1 година

Само не е уточнила да каже че ще е по Мацква.

55

Време

преди 1 година

Нашите дс ченгетата са невярващи. Щом Рашков и подобни не са почнали да си продават имотите, а вече и парите не знаят къде да ги крият.

54

Консерватор компотев

преди 1 година

Ценоразписа за клизмени услуги е с нови цени . Някак си европейски изглеждат от днеска.

53

Мишо ченгето

преди 1 година

А , мене Ванга ми каза на ушенце да си скинем партийния билет за да не ме утепат, като дойдат Азовците...

52

Пророк патолог

преди 1 година

Съновидение имах как ще гризнете на баба хурката.

51

Анонимен

преди 1 година

Не ли предрекла как едно джудже ще бъстиса цялото земно кълбо

50

81

преди 1 година

От агенти на дс предсказания не приемам.

49

СМЕХ...

преди 1 година

Бабичката е казала що, Русия ке се разтури......ако щете вервайте!

48

анализатор

преди 1 година

Ахааа! Вече се размърдаха мислителите от 21-ви век и обориха гадателите, баячките, знахарите и шаманите от 13-ти!!! Вдявате ли вече какви глупости и кретении се насаждат в главите ви от руските тайни служби ГРУ, ФСБ, но не само те???Стига с тая Ванга бе!!! Кой вярва във шаманизъм??? Путин е толкова лишен от въображение, че копира нацистите на Хитлер - мадам Блаватска, замъка Вевелсбург, Черното Слънце, Аненербе...

47

българин

преди 1 година

Докато не ви вкарат в затвора за такива писания,няма да спрете.Заслужавате за такива налудни неща да ви затворят сайта.Сбърканяци!

46

Анонимен

преди 1 година

В момента се прави план (от няколко влиятелни руснака) за ликвидацията на диктатора.

45

Баба Ванга

преди 1 година

сигурно е чела "Прекрасният нов свят" на Олдъс Хъксли или е гледала "Матрицата" и други апокалиптични филми? Или обратното - Олдъс Хъксли и холивудските сценаристи са чели нейните предсказания?