104

Анонимен

преди 1 година

Глупости, след като я няма за да потвърди, всеки си дрънка онова, което му изнася и насажда страх у лековерни и суеверни! Живейте си живота, един е, втори няма!

103

Мен

преди 1 година

Ванга не казва дати ! Това са предсказания на Слава , но и нейните покриха в дън земя !

102

Анонимен

преди 1 година

Престъпните планове на англосаксонците ги преписаха на Ванга. Престъпника предполага Бог разполага.

101

Вангелчо

преди 1 година

Ако едно събитие може да бъде предсказано значи, че не може да бъде променено .

100

Анонимен

преди 1 година

Слава Севрюкова е казала, че българския народ никога няма да изчезне. Много неща ще се случат, но нашата нация винаги ще продължи да съществува!

99

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

С ВАНГА И БЕЗ ВАНГА КРАЯТ НАБЛИЖАВА. МАИТЕ НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ТРУДА ДА ПРОДЪЛЖАТ КАЛЕНДАРА СИ ЗАЩОТО НЕ СА ВИЖДАЛИ СМИСЪЛ, А И В ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН СА 22 ГЛАВИ КОИТО ОТГОВАРЯТ НА 22 ВЕКА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХРИСТА. ЗАТОВА БЪДЕТЕ БУДНИ ЗАДА НЕ ВИ ЗАВАРИ ЗАСПАЛИ КРАЯТ ДЕ.

98

Анонимен

преди 1 година

Имам всичката издадена литература, гледала съм и филмите, заснети с нея и Красимира. И ще Ви цитирам само едно изречение от края на една книга, то е послание:"Бъдете добри и се обичайте, защото всички сте мой деца." Съдбата на хората е в техните ръце....

97

Пълни глупости

преди 1 година

Тя никога не е казвала предсказания по дати и години. Още повече за ядрени заплахи. Изобщо от къде е тази информация? Кой е източника?

96

Русокоска

преди 1 година

Искам децата ми да имат коси с цвят като моята, но момчетата, които харесвам, са все тъмнооки, кестеняви българи.

95

чичо манчо

преди 1 година

че баба ванга не ви е казала какво и кога ще стане е факт. всичко е въпрос на интерпретация, и на кой как му е интересно да го напише и да си вдигне посещаемостта.и друго. струва ми се че тук поне половината коментари са написани от един и същи ***, така че видите ли ДС не се хванете да четете.

94

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

В момента, в който някой заговори за Ванга да знаете е получил грант от русия! Само алкохолизираните руснаци вярват, че в България благовеем пред "предсказанията" ѝ. Това е един от подходите на руснаците да манипулират българите. И го използват от десетилетия.

93

OMG_Lucker

преди 1 година

Излиза, че баба Ванга е седнала и е направила предсказания- график за поне 30 години напред какво ще се случва по света и у нас. Някакво многотомно произведение ще да е било, направо на енциклопедия е мязало.

92

Алтерниращ веганист

преди 1 година

България ке пребъде, заедно с християнска русия и с путин най-отпред! Толкова ли не разбрахте че тази мошеничка беше продукт на кагебе. Все още се експлоатира. Святата пророчица! Смях!

91

Обяснено

преди 1 година

Гражданин на опашка: Чакам да ми гледат. ДС в стаичката: Този там има досие, да го извикаме първи. ДС до Ванга: Излизаш и викаш Христо Маринов. Майка му е в болница от 6 месеца, кажи му че след 1 месец ще е на крака. Работи машинен инжинер, има 3 деца. Ванга: Да дойде Христо Маринов! Христо Маринов: Еха, аз съм избрания Нео от матрицата. Уникално. Ванга: Ристе, *** е много болна от 6 месеца? Ристя: Да! Имаш 3 деца, работиш машини? Ристе: ДА! Ванга ми позна всичко!!! УНИКАЛНО!!!!

90

ДС Проект

преди 1 година

Идеята е била, ако има глъмapи, които са способни да вярват в такива глyпости, да ходят при подбран от ДС кадър, на когото агентурата да спуска контролирано съдържание.

89

Агент Ванга

преди 1 година

ДС - то имат досие за всеки гражданин и като отидеш при "пророчицата", она започват да и разказват досието ти, а тя го преразказва. Ти съответно припадаш. А ДС си припадат от смях в другата стая. За това се е чакало толкова много, когато ходиш при нея. Трябвало е да ти намерят досието. А ако ти го намерят преди на другите, Ванга излизала и извиквала някой "специален" :D

88

О, НЕ!

преди 1 година

Отивам да се завия през глава. Щом Ванга казала.

87

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Баба Ванга никога, ама абсолютно никога, не казваше дати и години. Можеше да каже, че още не е станало нещо, за да стане друго и да каже някаква последователност на събитията, но никога не казваше дати. Кой ги измисля тия дивотии?

86

Анонимен

преди 1 година

Племенницата на Ванга каза, че тя никога не е датирала предсказанията си и доста от нещата, които и приписват като нейни, са измислени.

85

неверник

преди 1 година

Защо след като се случи нещо,тогава се пише,че някой го е предрекъл?