29

Анонимен

преди 1 година

Копейки, стягай куфарите!

28

Модни травми

преди 1 година

Тази сутрин търсенето в Гугъл "как сломать руку в домашних условиях" (как да си счупя ръката в домашни условия) направо е експлодирало в руския сегмент на нета. И други домашни "злополуки" ще залеят като цунами Русия. И все ще сполетяват мобилизирани. Разбира се, фашисткият режим в Москва ще отговори с бързи присъди по десетина годинки, но така само по-чевръсто ще си изкопае гроба. Хаирлия да е.

27

Анонимен

преди 1 година

Елате в БГ, тук ще ви настаним в хотели на морето за наша сметка

26

анонимен келеш

преди 1 година

А според руските тролейбуси къде пишат тук под новините,едва ли не всеки руснак с усмивка на лицето ше се юрне да се бие и да мре на фронта в Украйна за кефа на путин и шайката комунисти около него:):):)

25

Няма ора!

преди 1 година

В днешно време на никого не му се умира за нечия болна фиксидея. Няма такива в Русия, а какво ще стане, ако има война в Европа? Нито един мъж няма да остане да се бие. Освен фанатици като чеченците и други промити мозъци от мюсюлманите, на днешно време няма хора да са готови да умират за кауза. Наемниците на САЩ настрана. Това трябва да ви замисли, че добре въоръжени фанатиците може и да ни завладеят набързо.

24

Анонимен

преди 1 година

е нормално на кой му се мре заради война финансирана от един господ знае кои евреи, примерно. да ходи да се стреля вовата

23

москва

преди 1 година

Путин да мобилизира русоробите в България , да види какво се казва бягане

22

Анонимен

преди 1 година

Доколкото познавам рускините и руснаците, жените им са по-смели от тях. Пияндетата ще избягат от Русия, а жените им ще останат да свалят измислената диктатура и да защитят децата си. Трябваше да изпратят рускини на фронта, вместо алкохолици.

21

Хахаха

преди 1 година

Статистиката на копейкин че 80% подкрепяли джуджето се провали. То истината е, че 80% бягат от "рая". Е *** за вас се отвори място в любимата ви раша!!!

20

Анонимен

преди 1 година

ВСЕ ЕДНО НА НАС ДА КАЖАТ ДА СЕ БИЕМ ЗА НАТО...... НИКОГА

19

L.

преди 1 година

За руските бежанци от войната пазим ли стаи по черноморските хотели?

18

Ехооо

преди 1 година

Никакви визи за тези!!! Нали в раша е прекрасно!!! И защо милиони да бягат, когато може да се оправят с шепа луди в кремъл!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Ами нормална човешка реакция. То и у нас да обявят мобилизация, ако някой ни нападне, Терминал 2 и границите ще се задръстят моментално с интернет родолюбци. Затова и аз гледам неутрално на тази война като на конфликт, с който ние нямаме нищо общо. И двете страни си имат закачка още от втората световна. Но ако руснака дойде насам, ще съм в окопите в Добруджа и ще му покажем откъде изгрява слънцето.

16

Анонимен

преди 1 година

Жалка платена статйка от корумпиран сайт

15

москва

преди 1 година

Путин да не се притеснява, да идва да мобилизира русоробите в България да види тогава какво се казва бягане....

14

Анонимен

преди 1 година

Това са новини реклами. Нали ще ги върнат от летището. Стига да искат. То референдум в Херсон щеше да има по рано този месец но го отмениха.

13

Анонимен

преди 1 година

Тази новина дойде от Украйна. Хахахахаха Влезте и прочете сами и вижте че билети ИМА. То па може ли лъжа след лъжа и тея наще папагали без достойнстово повтарят даже

12

1936г.

преди 1 година

Внимание трият коментарийте тука.

11

Анонимен

преди 1 година

Що се чудите? На никой не му се мре. С украинците как е? Който може бяга, ако не плаща и пак бяга. Нали там щом си над 18 не те пускат да излизаш. Да ама има тук толкова украинци с скъпи коли. Те са си платили и са офейкали. Бедния да мре.

10

Анонимен

преди 1 година

А украинците бягат пеша през Румъния! Те нали си нямат и палети горките!