16

прокурор

преди 1 година

Всичко друго оправи Крум Зарков че с Гешев се разправя..Като тази преди него Надежда, дето за нищо не става..Смешни сте, никой не ви вярва и иска да ви слуша глупостите.

15

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство си има всички правомощия, които има и редовното правителство, но е ограничено в действията си от това, че няма работещ парламент. Никой не гласува за правителство, гласува се за партии и коалиции в парламента. Партиите на демократите се уговарят както намерят за добре, за да се докопат до кокала.

14

Анонимен

преди 1 година

Мутpодемократите повече няма да на власт. Гешев им осигурява чадър за престъпленията, но и това е до време.

13

Анти

преди 1 година

Комунистите се видяха с малко власт и направиха толкова поразии , че ще мине време преди да се нормализират нещата . Никога по-вече не трябва да се допускат до власт.

12

Кико

преди 1 година

Временното правителство трябва само да подготви провеждането на избори . Не сме ги избирали и те нямат правомощия да правят промени .

11

Габи

преди 1 година

Всички прокурори преди Гешев са имали тези права и задължения. Защо сега са се вторачили в него?Може би защото той изпълнява най-добре задълженията си. Грозно и отвратително е поведението на покледните министри на правосъдието. Трябва да знаят, че с това плюене по Гешев стават омразни за всеки свестен и нормален избирател.

10

Сатир

преди 1 година

Трето поколение Комунист защитава правдата, чия правда??????

9

Анонимен

преди 1 година

Круме, като беше Борис Велчев защо не пита КС, а и самият БВ като Ваш другар, защо не си ги намали. Оставка, 02.10 наближава

8

абе

преди 1 година

крумчо , главния прокурор за това е главен , има право всичко без престъпление !

7

Ангелов

преди 1 година

Тоя е *** като другите министри преди него тая мотика я настъпват постоянно но главите им са чугунени и вътре кънти опитай пак опитай пак. Некадърници само Гешев е в главите им

6

Ива

преди 1 година

Дай власт на комунист внук на главорез комунист и да видиш какво става.Е те това става А иначе е идол да учи не у Русия а у Франция .Повдига ми се от не чисто плътниьи

5

Анонимен

преди 1 година

Колко е намерен! ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ, ЧЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ВНУК!ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ, ЧЕ НЕ Е ЗАВЪРШИЛ В ГНИЛИЯ ЗАПАД!ВСИЧКО МУ Е НАРЕД! НЯМА 1 ДЕН ДРУДОВ СТАЖ ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА! ПОРЕДНИЯТ ГОВОРИЛНИК И НИЩОПРАВЕЩ МИЛИОНЕР!

4

Пришълеца

преди 1 година

К"во става с пеонско то културно наследство? :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Зарков - комунистическо отроче дето не е забило и един пирон в живота си и единственото нещо което може е като всеки комунист да приказва празни приказки на воля.

2

Анонимен

преди 1 година

Освен, че КС трябва да отчита някаква работа, не виждам смисъл от сезирането му. Нали утре ще сте законодатели, правите съответните законодателни промени и готово. Правомошията на Гешев не са ли същите, като на Велчев отпреди него, та сега се сетихте, че са му в повече? По-скоро това са някакви аватари на хора с пари - Божков, Баневи, Арабаджиеви, разни там близки до Христо Иванов олигарси и така.

1

Васко

преди 1 година

Мине не мине време и всеки като види късата пръчка започва да се прави на известен с Главния прокур. Сега и Крум Зарков. Партийни заръки преди избори.