10

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата спи ли че позволява това да се случва? Държаните дружества за това се крадат защото прокуратурата не си върши работата.

9

Анонимен

преди 1 година

Шефче, секретаркя 800лв., касиеркя 800 лв., счетоводителка 1800 лв., чистачкя 650 лева, 3 инкасаторки 650 лв., 5 работника по 800 лв., 2 багериста по 1500 лв.. Теглиме чертата - 13 бона за заплати. А, да бе, забравихме шефчето, значи 105 бона и сичко е точно.

8

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Всички общински, държавни, или държавно-общински фирми са така.Някой да знае такова дружество с печалба? Нека сподели! Това са инструменти за източване - бюджет, субсидии, програми, всичко към джобовете. Лидер в играта е Топлофикация София.

7

Анонимен

преди 1 година

Като им видиш бачкаторите, се сещай за работата им.

6

ВиК

преди 1 година

Дупница се източва от кмета от ГЕРБ и Ивайло Костадинов(Юнион Ивкони).Първата работа на кмета ,още при първия му мандат,беше да сложи човек на Константинов за шеф на ВиК.

5

Колко човека

преди 1 година

бачкат в тоя ВИК,че 100 бона за заплати ? Или взимат по 5 бона на клапак или са цяла рота работници.

4

Жалко

преди 1 година

Абе то цялата държава е пред фалит ,вие за ВиК - Дупница говорите !!!!

3

До Асан

преди 1 година

Асане, аз съм са цАнил за работник. Върша това , което се иска от мен. За свършена работа се плаща ! Останалото е работа на началникОт !

2

Анонимен

преди 1 година

важното преди фалита да се рададат бонуси за добре свършения фалит на всеки шеф във ВИК-то, предварително дори и за Коледа и Нова година

1

Асан

преди 1 година

Фалит ама заплати 100 бона плащат :)))