15

ББ

преди 1 година

ама г-н "социолог"цените са функция на...войната,ако Методиев Бойко не бе закрил над 1500 училища за да ограби парите от образование на Българите и с тях да купи...магазин в Барселона на любовницата си,на възраст на дъщеря му ситуацията щеше да е различна,"добрата" новина е,че началника му путин обяви 3-та СВ....Война е...няма правила според путин...оК!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Ето един социолог който казва какво е Не не казва защо е.Прав е Ицо Хазарта за социолозите Само си чешат езиците и си взимат заплатата.Паричйитв.Нека един социолог се изкаже така...народа се демотивира поради факта , че не се намери закон и институция която да обвини и вкара в затвора един явен законопрестъпник какъвто беше Бойко Методиев Борисоф.Защо да вярвам вече.На кого.

13

Анонимен

преди 1 година

Бегай с тия страхове ние да не сме зайци всички ни плашите аман

12

Анонимен

преди 1 година

Защо да ме е страх от войната. Не познавам лично отблизо нито един руснак, нито украинец, та да ме е е грижа кои ще победят. Нека си се бият щом искат. Едно време ни казваха че като Русия друга няма, сега всеки ден само за Зеленски пишат, все едно че им е брат. Нито тогава, нито сега им вярвам. Всъщност някой психически по-крехък може да лудне от медийната пропаганда за войната. Докато инфлацията, гладът и студът са реални и някои ще сме много зле скоро.

11

Анонимен

преди 1 година

Първане и на тебфостата. Голем разбирач.

10

gogo

преди 1 година

Българите докога ще спят? В много държави вече има протести срещу високите цени и инфлацията като цяло. Време е за протести, а не за поредни предизборни игри. Хората изнемогват. В Германия има 30% инфлация, а краве маслото у нас е 5 евро, докато там е 2,5-3 евро !? Спекулата у нас минава всякакви граници. Явно на политиците не можем да разчитаме да предприемат мерки за защита на населението. Доказано е във времето.

9

Мен

преди 1 година

По страшно от това децата ти да стоят на студено и да не можеш да ги нахраниш няма, да нямаш възможност да им купиш лекарства и да ги изучиш... то това си е война и пандемия която се задълбочава в нашата страна ...

8

анализатор

преди 1 година

ами той погатите затова измислиха тоя цирк с ковид и малко пукане с дронове за да може баллъците да си кажат по -добре безина да е 5 лева и хляба 3 лева само война да нема да живее краля долу путин долу комунизмада живее жендърризма хахах а доообитък

7

Анонимен

преди 1 година

Местната популация е оскотяла, затъпяла и природно невежа, че да не си дава сметка и да няма исторически, горчиви травми, че от войната по лошо няма! Тогава цените са без значение, броиш труповете! Прабаба ми, раждана около 1890, казваше " мурабе да няма"!

6

Анонимен

преди 1 година

Защо всички ни манипулират толкова ли е страхлив Българина или сме стадо което само за хладилника се е хванал имам чувството че ни мислят за животни Ние сме хора можем да се справим с всички трудности Българина е човек не е животно

5

Шипка

преди 1 година

Българина не се плаши от нищо неслучайно е спечелил войната през 1878г. въпреки нeкaдъpнocтта на рaшиcтан и липса на оръжия и организация.

4

Анонимен

преди 1 година

Не ме учудва - българинът мисли първо с търбуха си, а чак след това с главата си. Затова и всеки го лъже - че го е освободил, че му е братски народ, а после му спира газа и му казва, че македонците са му измислили азбуката. Така е...при хората, мислещи приоритетно все с търбуха си е така...

3

Много е умен

преди 1 година

тоя Първан. Няма как да ни е страх от пандемия, защото стана ясно, че няма такава. и няма защо да ни е страх от война, защото нямаме армия. Кой вади нож на умряло куче?

2

Анонимен

преди 1 година

Българското общество имало ,,имунитет на оцеляващия,, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ . Българското общество не оцелява а умира . След 30 години България няма да я има в името на ,,членство,, Това е реалността . Членството донесе своеволия и безнаказаност на хората с власт . Липсата на Белене убива България .

1

Анонимен

преди 1 година

Всичко е скъпо. А и идва студено...