35

Анонимен

преди 1 година

Високите цени от къде са мислиш? Нали са заради войната. Всико е навързано, ама който не вижда връзката си заслужава да му дерат кожата.

34

Дедо

преди 1 година

Забелязахте ли, през последните няколко месеца, че основно от банкомати се пускат 100 лв. банкноти? Няма 20 лв. и 10 лв. - основно 100 левови...Имаше статии как 20-толевките са намалели 4 пъти!!Инфлацията е ЧУДОВЩНА за нашите ширини.Очакваме скоро да пуснат нови, 200 левови бакноти!

33

Мнение

преди 1 година

Ограничен човек е българина,щом не може да разбере,че цените са високи най вече поради руската агресия в Украйна. Но зомбиран от руската пропаганда и на най долното ниво в ЕС нещастника търси вината винаги другаде а не в себе си или в гласуването си. Срам ме е от нас.....

32

Вълканов

преди 1 година

Сскоро Софиянци ще потреперят от войната, щото в Сърбия се изгражда съвременна Руска воинна база. Ха да ви е честита драги генерали и управленци на България.

31

Продължение от Nuke

преди 1 година

Означава че "пиздецьi" и "гандоньiй" като вас "***" в сайта и извън него в донаборна възраст, до края на годината ще ви съберат във военно-полеви лагери в Г. Малина и Сливница. Там ще бъдете обучавани от натовски инструктури във военно-техническа подготовка. Очаква се най-късно до месец ноември, НАТО да влезе официално във войната с Русия.България ще бъде принудена от своите господари да защищава Източния фланг на НАТО, като "прифронтова" държава!Стягайте се змияри от "Диванната армия" на Сорос, чака ви . . .Източния фронт.

30

Nuke

преди 1 година

Какво да й се притесняваме на войната, като не зависи от нас! Развитието й е планирано от двете страни, още преди да е започнала - специална военна операция > частична мобилизацията > пълна мобилизация > тактически ядрени удари > стратегически ядрени удари на 3-4 континента! Чудя се само дали в Чили или Намибия да емигрирам, за да съм най-далече от радиацията. Може пък там да не стигне убийствени нова!

29

Анонимен

преди 1 година

Българинът е забравил какво е войната. Старците измират, зомбирани от турските сериали и зависими финансово... Деменцията и егоизмът им не им позволяват да разкажат истината за мизерията на войната от първо лице. 70 години в относителен мир са пробили имунитета ни срещу войната. А войната е днешната мизерия на мнозина умножена по 100 - галопираща спекула и разрушения, и смърт, много смърт в масови гробове...Не говоря за ядрената война, която е все по-възможна и даже желана от човекомразците...

28

Анонимен

преди 1 година

Българинът е свикнал на глад и мизерия.Да му мислят търтеите в Западна Европа,Европа изпада в тежка рецесия,заради политици пионки на САЩ.Ще ходят некъпани,гладни,цели индустрии ще фалират,но да си стоят подиваните и да слушат пропагандата,която се лее.Щом е така,пада им

27

хич

преди 1 година

Не ни е страх. През войната ще ядем злато, сребро и диаманти.

26

Анонимен

преди 1 година

До 35 баба мараАейсектир бегендар. Взимай вазелин и заминавай да пумагаш на укрите

25

баба мара

преди 1 година

първо е воината после са цените за тези които останат живи за всичко сме сивиновни само ние и затова заслужено ще си патиме от прос-то-тията си

24

Albi

преди 1 година

А, някои прогледнаха най-после. Как няма да богатеят някои хора. Получават помощи за ток, за ковид получаваха-бизнесмените, в ресторантите намалиха ДДС а цените тройни. Пълнят моловете много ясно. Вирят си носовете. Нали данъкоплатците ги спонсорират, печалбата им осигурена. Държавата иначе пари няма за да нахрани децата, в училищата само буламачи предлагат(не знам има ли я още безплатната храна до 4 клас, дето никой не я яде защото не става).

23

Анонимен

преди 1 година

Истински кризи имаше през 1990 -91 г. и през 1996 -1997 г. - Лукановата и Виденовата зими. Сега има просто банди от негодници с достъп до телевизии, радиа и други медии, които плашат хората как всеки момент ще умрат от глад, студ, страшна епидемия, война, земетресение, наводнение. И всичко това ще ги го поднесат турили отпред научни титли или поне тръдението, че баба Ванга им го е казала само на тях това, което ще се случи. Сред тези негодници е и Параван, слугинчето на Андрей Райчев!

22

Анонимен

преди 1 година

Бензин и газ скъпи - народа не слиза от колите, задръстванията в градовете са километрични, по магистралите е същото. Фейсбука - всеки се състезава да пуска снимки от коя от коя по-далечни дестинации в България и чужбина. Ресторанти, молове, магазини - пълни на макс... Бедността е някаква паралелна реалност, не е в България в този момент.

21

О, божке

преди 1 година

След променкаджиите, инфлацията е по-голяма от в Украйна. Значи, ако не участват в преки военни действия, украинците ше живеят по-добре от средния българин тази зима. Сега разбра ли, експерте? Хората трябва да могат да си пратят децата на училище, да ги нахранят и стоплят. Дотам допряхме. Вече за пътища и заводи не говорим. Нещата са опрели до абсолютните основни нужди да оцелееш.

20

Анонимен

преди 1 година

Пазарувайте злато и сребро - това са истинските пари. Кеша при една голяма инфлация ще има стойността на тоалетна хартия.

19

Анонимен

преди 1 година

Българина го е страх да не затворят ресторантите и моловете,не от друго :)

18

И??

преди 1 година

И българина като го е страх от цените какво прави? Не слиза от колата, ресторант ти и кръчми пращят по шевовете, моловете препълнени и тн. Хвалят се с новите айфони от по 3000 и нагоре. Не схм видял някой да протестира. Ток и вода и газ поскъпват всеки плаща и мълчи. Хран стоки поскъпват пак всеки мълчи и купува. Значи проблем няма! Защото сме овце..и каквото ни кажат и дадат това е

17

Мартин

преди 1 година

Троловете на ДБ ще заглеждат още малко.. ако хванат 4 процента на изборите ще е постижение.. готиното е, че ще вдигнат процентите на Възраждане. С идиотщините си ще изкарат маса народ да гласуваме.. против тях. Ицето ще си отиде... При Маджо.

16

Ама

преди 1 година

Обсъждайте си социзследванията на затворени врати. Не ме интересува. Искам планове и политики.