6

Анонимен

преди 1 година

Като се промени Конституцията, ще се спазва ли? Не! Обаче ще стане по-интересно за някой. Пък и може да има нещо от сорта "Да отговорим на съвременните предизвикателства ..." и други дрън-дрън. Пък щом не го изисква "борбата срещу Русия", за какво ни е президентска/полупрезидентска република?

5

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да се промени конституцията..............тя, както всяко човешко творение, не е идеална...............не е лоша идеята за президентска или полупрезидентска република!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя доктор по право много се е наклал..................тая гуша не е от ядене на домати само!!

3

Анонимен

преди 1 година

И аз така мисля.Народа излезе преди две години с едно искане.Бат Бойко в затвора.Появи се Слави за да отклони .Да създаде друга алтернатива на онова което представляваше Кирил Петков.Промяната.Нито веднъж Слави не спомена Делян Пеевски и Доган.За него Бойко беше бивш министър.И това е .Сега посяга като за последно .Но нито тогава , нито сега за него виновни от предишното правителство няма Какво общо има тука Конституцията.

2

Анонимен

преди 1 година

Промяна номер 1 е да вкараме Бате Бойко у пандиза.Това ще е знак , че престъпността е закована Че на престъпниците мястото им е в дранголника Как му се размазва физиономията на безкрупулния наглец .Как му става тънък , писклив гласеца.Виждам и поддръжниците му по сайтовете да треперят в страх да не достигне и до тях закона.Треперете га- дини крадливи.

1

Анонимен

преди 1 година

Трябва ли да се променя конституцията за да вкараме Бате Бойко в затвора.Нима и с тази не може Щом с тази не може.То с каква може.Сигурно ще търси е конституцията на Хан Крум за да накаже е крадците.Как са можели тогава .Как са ги съдили .