26

Анонимен

преди 1 година

Путин беше на откриването на олимпиадата но си тръгна много бързо. Мисля че той там реши да отвори военна операция защото се ядоса че на Русия е забранено да използва флага и химна си. Тази дискриминация срещу Русия продължава и може да струва скъпо на целия свят. Но той света на Соррос и филантропите не заслужава да съществува.

25

Анонимен

преди 1 година

В Ямбол може да се бяга до Бакаджика и обратно. Ам Ко да правиш даваш акъли по форумите.

24

Анонимен

преди 1 година

То медицината се комерсиализира до изродска степен, та спорта ли, който е малко в сферата на забавленията

23

запознат

преди 1 година

Голяма работа- нямали да могат да се съревновават! То отдавна целия спорт е пропит с корупция, разрешена за едни и забранена за други употреба на различни видове допинг и какво ли още не! Отделно толкова се комерсиализира футбола последните 20-30г., а покрай него и доста други спортове, че не е истина! Спортът, преди всичко, трябва да е насочен към укрепване на здравето на хората, а това става и без съревнования! Да продължават руснаците да си строят ФОК-ове и това е истината!

22

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Правилно действие. Спортът не е за руските варвари и убийци.

21

Анонимен

преди 1 година

До = 23. Ако под цивилизован свят разбираш тези с цветовете на дъгата, извинявай - не. Когато в Азия е имало цивилизация, твоят цивилизован свят е живял по дърветата. А в Азия и сега има цивилизация, нормална цивилизация.

20

Анонимен

преди 1 година

Това за Русия няма никакво значение, защото в Украинския отбор всички участници са русняци. Така че , дали се казват украинци, арменци , таджики или друти все тая е - всички са русняци. Важното е на Европа да и е спокойно!

19

Анонимен

преди 1 година

Китай изнасилва Русия и ще го прави десетки години в бъдещето, ама русофилите умират да им се кефят. Перфектен Китай иззе водещата роля на Русия.

18

=

преди 1 година

Много е просто - от една страна е цивилизования свят, от другата са азиатските варвари.Двата свята в момента са прекалено различни за да контактуват нормално. Ако варварите решат да се цивилизоват и да спазват правила и принципи - добре. Ако ли не - да си седят в ***, нямаме работа с тях.

17

Новата Европа

преди 1 година

Не мога да разбера, защо когато ФАЩ бомбеха безнаказано Белград, Афганистан, Ирак и т.н , и т.н ...... нямаше проблеми и участваха във всички възможни клалификсции, а сега Русия не може. Значи за крави и *** може с за кучета и котки не може, или това са просто двойни станфарти - за съжаление нещо трагично , безочливо и съвсем нормално в евро джендърската политика

16

Анонимен

преди 1 година

Китай и Иран също няма да участват. Понеже не са Европейски държави. Точно като Русия.

15

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да ги оставят да понесат унижението от освиркването на отбора по време на мачовете.

14

Анонимен

преди 1 година

Спорта би трябвало да работи за разбирателство между народите и е най-добрата дипломация. Но явно Европа вижда в него още един фронт, който да отвори във войната си с Русия. От демократичните им принципи и пепел не остана.

13

Анонимен

преди 1 година

А Беларус ще участва ли? Те са съучастници на кремълските иZZверзи!

12

Анонимен

преди 1 година

Убидно ще е руските фашистчета да ги дават по телевизията

11

noFreeman

преди 1 година

аз от 10 години не ви гледам смешните футболистчета... и глупавия *** спорт...

10

реалист

преди 1 година

Това решение ще рефлектира и върху спортистите. Те се готвят , но вече са демотивирани. Но...същите тези спортисти--викаха Крим наш, подкрепят Путин, така ,че....подобно на германските спортисти маршируващи за Хитлер, така и тези трябва да си понесат ЗАСЛУЖЕНОТО. В СПОРТА НЯМА МЯСТО ДА УБИЙЦИ - РАШИСТИ....

9

рушофилски трол

преди 1 година

Турция и Израел заслужават да бъдат включени, но монголоидните рушкиФашизоиди НЕ.

8

Мишо

преди 1 година

Че и Турция и Израел не са в Европата!

7

Мишо

преди 1 година

Така е, спорта е абсолютно деполитизиран!