59

Анонимен

преди 1 година

САЩ не харесвали присъствието на Лавров???В ООН членуват почти всички държави в света. Доста от тях са с различни интереси и това е смисъла на тази организация създадена след Втората световна. Да се търси по някакъв начин диалог, за да бе се стига до Трета световна, а не да се сочат врагове и да се назидават определени държави. Това не е НАТО и САЩ не командват. ООН е последния шанс. Ако то се разпадне Трета световна е факт. Справка ОН след Първата световна. Та, САЩ да не парадират.

58

Анонимен

преди 1 година

Генерал-лейтенант от резерва Бен Ходжис е бивш главнокомандващ въоръжените сили на САЩ в Европа: "Пригответе се за разпадането на Русия, може да се окаже катастрофа. Щетите, нанесени на руската икономика са твърде големи, за да може да бъде изхранено население от 144 милиона души. Загубата на енергийни пазари, които компенсираха липсата на съвременно производство в страната е необратима. Краят на Руската федерация ще бъде страшен в страна със значителни запаси от ядрени оръжия и няколко властови центъра".

57

Анализатор

преди 1 година

Почвата под Путин се свива като шагренова кожа. Активите му за успешна война навлизат във фаза на ускорена амортизация. Петролните и газовите постъпления постоянно намаляват. Финансовата система на Русия е на командно дишане. Русия постоянно търпи унижения от цивилизования свят. Лично Путин изживя най-голямото си унижение на току-що приключилата среща в Самарканд. Унижението на Путин стана тотално, когато на двустранната среща с него, президентът на Киргизстан закъсня и го остави да чака. Военните загуби в Украйна действат като мощен ускорител за съдбата на Путин към изхода на историята.

56

Анонимен

преди 1 година

Ген. Дейвид Петреъс: Украйна вероятно ще спечели войната. Ходът на войната се обърна, заяви той, добавяйки, че обикновено е доста предпазлив и внимателен с подобни оценки. Вълната ясно се обърна поради успеха на тази контраофанзива (в Харковска област), която е важна, тъй като отразява развитие от огромно значение: Украйна е несравнимо по-добра от Русия в набирането, обучението, екипировката, организацията и използването на допълнителни сили, поясни Петреъс.

55

военен експерт

преди 1 година

Руски войски са в капан в Херсонска област. Киев им предлага да се предадат. Украйна е установила огневи контрол над целия регион, голяма част от който формално продължава да бъде под руска власт

54

Европеец

преди 1 година

"Путин ще се провали, а Европа ще надделее". Урсула Фон дер Лайен очерта стабилен и зелен път на ЕС без Русия. Откъсване от руските енергийни зависимости, противопоставяне на зловредното влияние на автокрациите, инвестиции в устойчиво развитие, дигитален преход и зелени технологии, както и борба с корупцията. Това бяха част от ключовите задачи, стоящи пред ЕС, които председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен изложи в годишната си реч за състоянието на Съюза.

53

шваба

преди 1 година

До Анонимен "Германският канцлер Олаф Шолц нарече референдумите в Херсон, Донбас и Запороживето проява на империалистическа агресия!" ---- тоз още ли не са го обесили... е нищо.. скоро ще е!

52

Анонимен

преди 1 година

Просто не мога да повярвам, че едно русначе което пееше на златния Орфей песента на Емил Димитров "Арлекино" днес успя да свали кървавия режим на диктатора Путин. Бившият депутат от Петербург Максим Резник заяви "Въстанието на Пугачова ще доведе до падане на режима на Путин"! Американския канал ABC нарече Алла Пугачова "икона"!

51

Анонимен

преди 1 година

Олаф Шолц обяви референдумите в Херсон, Донбас и Запорожието за фалшиви!

50

Анонимен

преди 1 година

Германският канцлер Олаф Шолц нарече референдумите в Херсон, Донбас и Запороживето проява на империалистическа агресия!

49

Анонимен

преди 1 година

Ами така става, когато управниците поставят на първо място интересите на други държави и някакви измислени псевдо ценности вместо да се грижат за собствените си хора!

48

Анонимен

преди 1 година

Русия отново ще освободи Европа от фашизма!!

47

Ман гал

преди 1 година

Индия световна сила??? Хи-хи-хи. Да живей Столипиново.

46

Анонимен

преди 1 година

Само в Чалгария всички са доволни и ще изберат пак да ги управлява циганскиОркестър Кукубенд! Ах, чалга, ах кеф! Кукубенд Парламент!

45

Шотландски боец

преди 1 година

Време е да се срине останалото от СССР, време е за свобода на народите, които останаха по руския батуш!

44

Западняк

преди 1 година

До 49. Уф, тези комунистически лозунги ги слушам и чета от 60 години. Вечно го сривате този "гнилия" запад, пък той си е все така богат, демократичен и проспериращ.

43

123

преди 1 година

Ами 80% от населението на планетата се плоди като невидяло. По 10 и нагоре деца, Европа ли да ги издържа и тях??? Да затегнем коланите, да стоим на тъмно и студено, да имаме по 2 деца макс, да плащаме безобразно високи цени за всичко, за да може останалата част от планетата да се плоди безразборно??? Така ли, Обонго!!!

42

Анонимен

преди 1 година

9, 'При мен е вечно лето газ ,нефт бол колкото искаш проблем няма' --- само дето си станал турче

41

Демократ

преди 1 година

До 40. Глу.пак, президентите в САЩ са с мандат и се сменят. За разлика от вечния вожд диктатор в путинистан. Така и не разбрахте *** съветски кратуни, че в демократичните държави няма особено значение дали президент е някой 40 годишен мачо или 100 годишен дядка с деменция - политиката им е една и съща.

40

Анонимен

преди 1 година

Европа загива, САЩ е пред разпадане. Западния свят умира. Идва реда на световните сили от изтока. Русия, Китай и Индия!!