119

Да , Да

преди 1 година

Да ни е Честито, както казваше , бившия СОЦ- управляващ! Ще се печатат пари, ще се раздават на калпак! НО едно голямо НО, в магазините няма да има стока или ще има недостиг! Пари ще има, но количките ще са празни! Ще забравим за охолния, социализъм и за охолната демокрация! Глад, студ и мизерия! Да от Ковид се спасихме, а сега ни очаква още по-страшно! И всеки ден , ни го набиват в главите! Подготвят ни, за бъдещето! Да ни е ЧЕСТИТО!

118

Анонимен

преди 1 година

ЧЕ ВИ ЗАДИМЯТ ДИРНИЦИТЕ,А ПУТИН Е ПРИГОТВИЛ ДЕБЕЛИЯ МАРКУЧ И КОЙТО МУ УСТИСКА.

117

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До ББЯВНО НЕ ТИ ДОСТИГА АКЪЛ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ НА С.А.Щ. И ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИМ И ДА ПОЕМЕМ ПО НАШ БЪЛГАРСКИ ПЪТ .

116

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

БАВНО И СИГУРНО НАСТЪПВА ВЪЗМЕЗДИЕТО ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

115

Дааам

преди 1 година

Колко локум разтягане и колко шикалкавене.Политическа работа.

114

noFreeman

преди 1 година

идваме, идваме и ще ви изринем от оная сграда дето се криете, евро-еврейски смешници, гейове и убитаци... тази зима ще ви *** до крак... събирайте се все по-често, та да знаем къде сте!!!

113

ББ

преди 1 година

До ВъзражданеКЪДЕ ЩЕ ХОДИШ БЕ ***

112

Я

преди 1 година

Че има затопляне е вярно. Че това не е добре е вярно. Че затоплянето се дължи предимно на човешката дейност и може да бъде спряно като си коригираме поведението не е вярно. Че трябва да ограничаваме използването на изкопаеми горива е вярно, за да не се върнат далечните бъдещи поколения в каменния век. По начина по който в момента се прави ограничаването, рискуваме да се върнем още сега в каменния век. Така наречената зелена енергетика за момента не е решение.

111

ББ

преди 1 година

До Анонименами така ще е докато "бащици" провеждат био експерименти с руските Народи,убиват децата им безсмислено и нечовешки,гонят нечовешки....време е САЩ да преплуват океана...ядрена...ок...така и така ще умрем от студ,глад и несправедливости!!!

110

???

преди 1 година

А войната в Сирия??Тя не е важна, така ли................според ООН???Не само в Украйна има война.....................я кажете защо Судан се раздели на две държави!!!Или кой създаде Ислямска държава???

109

До Христо Христов

преди 1 година

Грешиш много.................Великобритания и Франция си остават велики сили, колкото и да не искаме това,българите.............те винаги са носели беди на България!!

108

До Анонимен 130

преди 1 година

Няма как да се въведе златен стандарт.................златото е ограничен ресурс, а хартийките долари и евро могат да се печатат безкрайно много....................затова инфлацията расте...................капитализмът е жестока и несъвършена система!!!

107

@

преди 1 година

ООН да се реформира малко..................може да се увеличат страните, постоянни членки на съвета за сигурност...............добра идея е Индия и Германия да станат страни от тая група...........те също са велики сили(Германия не е ядрена сила,но това не е проблем), Индия има всички характеристики на велика сила!!!

106

Анонимен

преди 1 година

ООН е нелегитимен.За пръв път в Световната история запада води война срещу държава член на Съвета за сигурност на ООН а Аналена бербок се изказва като каква германия е нелегитимна държава.ООН е бутафория

105

Цитат

преди 1 година

Очаква ни един много ядосан свят-Клаус Шваб

104

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Кво затопляне го гони пък този ? Миналата неделя насред септември на Боровец валеше сняг все едно че беше Коледа.

103

Бай Илийчо

преди 1 година

И язе сум недоволен ! Дигна се ценътъ на платенътъ либоф ! Инфлация викат ко да правиш ?

102

Анонимен

преди 1 година

Въведете златиния стандарт и престанете да печатате долари и всичко ще се намести

101

Z

преди 1 година

Няма ООН без Русия глупци. Европа и Америка са пътници към мизерията и жертви на глупостта и алчността. Искахте да ограбите Русия да вземете всичко но останахте без нищо сега ви чака и нас България в това число гладна, студена и кървава зима. Кажете Благодаря на евроатлантиците

100

Анонимен

преди 1 година

Настъпва зимата само в северното полукълбо. В южното полукълбо настъпва лято. Но разбира се, важното е какво настъпва в Европа и САЩ. Разните диваци от южното полукълбо са без значение. С малкото изключение на Австралия, но те, като британски поданици, се движат според английският календар. Просто тяхната зима е гореща и суха.